Kto będzie najlepszy w juve w tym sezonie?
- JUVEFANE_10
- Juventino
moim zdanie Appiah i Micoli
JESTEM OSZUSTEM
- juveluck
- Juventino
Trudno tak wczesnie powiedziec kto bedzie naszym najlepszym graczem. Ale najwieksze moim zdaniem na to zadadki maja Gigi i Pavle, dlatego stawiam na ktoregos z nich. Dobrze bedzie jzeleli(jak wspomnial Ti Amo) dobrze grac bedzie cala druzyna

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- - Bartek -
- Juventino
Skoro mowa o objawieniach... beda cztery, bo tylko tylu pilkarzy kupilismy
Legrottaglie to prawie kopia Tudora, z ta roznica ze jest mniej podatny na kontuzje. Bedzie bardzo przydatny przy stalych fragmentach gry, bo niezle gra glowa. Wczoraj mielismy tego przyklad. Maresca jako jeden z nielicznych zaliczyl bardzo dobry mecz z MU, wczesniej niezle zagral z Barca... kilka razy rewelacyjnie zamieszal obroncami, ale komentator mylil go z Miccolim, Di Vaio, a nawet Trezegolem. Sam sobie zaszkodzil przez tą nową fryzure
Appiah jest bardzo solidny. Moze malo efektowny ale skuteczny. O takich pilkarzach malo sie mowi ale robia duzo dobrego dla zespolu. Przyklad - Tacchinardi. Miccoli to fenomen. Bedzie chyba najwiekszym wzmocnieniem zespolu i to na dlugie lata. Bardzo szybki, swietnie strzela, podaje, dosrodkowuje. I chyba nie ma problemow z aklimatyzacja w Juve, bo od samego poczatku prezentuje sie tak swietnie jak w Perugii. Trzeba tez wspomniec o Di Vaio bo niedawno przeszedl jakas dziwna metamorfoze... to jeszcze nie ta forma co w Parmie, ale widac ze zrobil juz duzy postep. Hmm... o kims zapomnialem? 
- KRISTO JUVE
- Juventino
myśle że największym objawiem Juve w tym sezonie może być Appiah :-D :-D :-D
- BianconeriFan
- Juventino
Mam nadzieję, że Appiah zagra na 200% możliwości w Juve oraz, że Miccoli strzeli tyle bramke, co na wypożyczeniu...
- fred
- Juventino
ojjj ja wam mówię że to będzie sezon Camoranesiego 8) . alex coraz gorzej, niedźwiedź będzie rozczarowaniem, a buffon bedzie trzymał stały najlepszy poziom. co to Appiaha nie jestem do końca przekonany choć niewątplwiei to obiecujący zawodnik.