Kto będzie najlepszy w juve w tym sezonie?
- RadeKas
- Juventino
Z tego co czytałem to Apiah faktycznie jush gra na najwyższym poziomie, a po sezonie może być tak, że nie będzie nam żal Davidsa gdy odejdzie (choć myśle jednak że wszyscy chcemy żeby Edgar został, ja chce
)
srali muszki będzie wiosna
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ahh...najlepiej by było jakby cały zaspół prezentował sie znakomicie i miał równą formę. Wtedy byłoby najlepiej. A nie po meczu czasem możemy stwierdzić, że Dzieki Buffonowi to i tamto, ladnie grał Zambrotta i Davids sie starał. A gdzie reszta. Chcę, żeby było jak z Realem, że cały zespół zagrał wyśmienite spotkanie!
A wracają do tematu to obawieniem zapewne bedzie tak samo Stephen Appiah i Fabrizio Miccoli
A wracają do tematu to obawieniem zapewne bedzie tak samo Stephen Appiah i Fabrizio Miccoli

- daras
- Juventino
zgadzam sie z ti_amo, cały zespół musi grać dobrze, kilka wyróżniających się gwiazd niezaszkodzi, ale na pewno nie moze być tak że będą 3-4 gwiazdy, a reszta taka sobie, cała drużyna musi być zgrana i dobrze sie prezentować
I LOVE JUVE, dziękujmy Bogu że stworzył coś tak wspaniałego
- Kink
- Juventino
Widzę, że wszyscy bardzo liczycie na nowych!! A może angle eksploduje talent takiego camora, taccinardiego albo jakiegoś zalayety(tyle na niego narzekałem na forum, że jak się rozegra to będę wstydził się pokazać
, ale nic to oby rozegrał się na chwałę juve!!!!)
- BIGGI
- Qualità Juventino
Jak zwykle sie zgadzam, nic dodać nic ując...Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Ahh...najlepiej by było jakby cały zaspół prezentował sie znakomicie i miał równą formę. Wtedy byłoby najlepiej. A nie po meczu czasem możemy stwierdzić, że Dzieki Buffonowi to i tamto, ladnie grał Zambrotta i Davids sie starał. A gdzie reszta. Chcę, żeby było jak z Realem, że cały zespół zagrał wyśmienite spotkanie!
A wracają do tematu to obawieniem zapewne bedzie tak samo Stephen Appiah i Fabrizio Miccoli![]()
- BIANCONERI
- Juventino
Myśle,że najlepszymi piłkarzami będą:Buffon,Thuram,Davids,Nedved,Del Piero i Trezeguet...Czyli stara gwardia,trzon drużyny.Licze jednak,że nowi piłkarze tez pokażą co potrafią.Odkryciem będzie Appiah i Miccoli.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- azuriana
- Juventino
A ja wierzę w Zambrottę ostatnio jest fenomenalny (najbardziej podobał mi się w meczu z Realem ,kiedy Juve wygrało 3-1).A po dzisiejszej nocy zdaje mi się ,że ten cukierek-blondynek Lagrotagio?Też będzie niezły! 

- Nedved_fan
- Juventino
Myśle że może to być jeden z dwójki Legrottglie - Appiah. Podobno obaj nieźle piłke kopią...
"Człowiek jest tyle wart, ile dobra zrobi dla innych"
- DeeJay
- Juventino
Wszyscy liczą na nowych, bo znamy już wartość i talent większości graczy Juve. Każdy kto gra w Juve, musiał pokazać nie lada umiejętności!Kink pisze:Widzę, że wszyscy bardzo liczycie na nowych!! A może angle eksploduje talent takiego camora, taccinardiego albo jakiegoś zalayety(tyle na niego narzekałem na forum, że jak się rozegra to będę wstydził się pokazać, ale nic to oby rozegrał się na chwałę juve!!!!)