Jak oceniacie dotychczasową pracę Claudio Ranieriego?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2007, 16:16

Wiem, że może jest jeszcze za wcześnie na ocenianie, a może ktoś spróbuje?
Ja powiem, że na początku nie chciałem, żeby trenował On nasze Juve. Brałem po uwagę głównie to co co dokonał (a raczej nie dokonał) w Valencji i Chelsea. Z dnia na dzień się do niego przekonuje ;]

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2007, 16:50

Tak jak napisałeś jest jeszcze za wcześnie, wiele za wcześnie na ocenianie pracy trenera. Ja zaś powiem, że oczywiście pragnąłem by trenerem został Lippi, ale jeśli nie on, to Vialli lub Ranieri. Trenerem został ten drugi i wierzyłem, że to dobry wybór, ponieważ jest to bardzo dobry i doświadczony trener.

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2007, 16:54

Jak na razie jest bardzo dobrze. Trzy mecze o punkty i trzy wygrane. Jednak teraz za wcześnie za ocenianie naszego trenera. Myślę że był to dobry wybór i że nie będziemy tego żałować. Teraz jednak jak mówię jest za wcześnie na ową ocenę :roll:

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
B@rt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 10 września 2007, 17:17

Jak na razie bez zarzutu, chociaż tak jak wszyscy uważam, że za wcześnie na jakieś konkrety. Ja także miałem pewne zastrzeżenia do kandydatury Ranieriego, bo w sumie nigdy niczego wielkiego nie zdobył, ale tak sobie pomyślałem, że może właśnie teraz nadszedł czas, aby to zmienić. Wierzę w Claudio, wierzę, że będzie drugim Lippim.

Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 września 2007, 18:30

Wedlug mnie na razie jest za wczesnie aby wypowiadac sie czy jestem zadowolony czy nie przeciez z waznych meczy rozegralismy 3. Fakt wszystkie je wygralimy ale kazdemu klubowi przychodzi porazka i jakis slabszy okres w swojej grze. Ale jak juz mam oceniac jego prace to jestem z niej narazie zadowolony.[/b]

GRANDE JUVENTUS

Obrazek
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2007, 19:11

Człowieku zastanów się nad sobą, Po czym chcesz go oceniać? Po sparingach i dwóch meczach ligowych ze słabeuszami? Nie można go napewno krytykować bo zdobył 6 pkt w 2 meczach także oceniam go 10/10

forumowy ujadacz
Tharp

Nieprzeczytany post 10 września 2007, 19:30

Z chęcią bym Claudio ocenił, ale nawet nie ma na podstawie czego. 3 mecze + pare towarzyskich? Paaanie, co pan!
Ale już nie mogę się doczekać, aż będą marudzić w stylu "... a Marcello Lippi..." i "... ja to od razu wiedziałem..."

EDIT:
m-a-t-t-e-o, ale zes sie rozpisal...
Ostatnio zmieniony 10 września 2007, 21:07 przez Tharp, łącznie zmieniany 1 raz.

m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2007, 19:59

Michael900 pisze:Wiem, że może jest jeszcze za wcześnie na ocenianie
:roll:

Edit:
Tharpenio, staram się... :prochno:
Ostatnio zmieniony 11 września 2007, 00:12 przez m-a-t-t-e-o, łącznie zmieniany 1 raz.

Juve4ever10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2007, 20:12

Owszem za wcześnie....po za tym Juventus dopiero się odradza więc nie można od Ranieriego oczekiwać cudów...jeżeli zakwalifikujemy się do LM to famfary dla Niego....

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2007, 15:55

Za wcześnie, ale spotkałem już osoby, którym nie podoba się praca Ranieriego... Po za tym Ten temat mam nadzieję, że przetrwa trochę dłużej i może opinie niektórych się zmienią.

PS.Wypowiedzi naszego trenera, ulubieni piłkarze też przecież kszatałtują opinie...

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2007, 19:30

Moim zdaniem to co o nim mogę powiedzieć
  • Wprowadził do juve grę z 1 piłkii i po ziemi
ZA czasów Capello brakowało tego tylko była obrona i atak bez pomocy!!!
OBrona całkiem się spisuje chociaż za dużo krytycznych faulów bo karnych juve miało:/

scofield_38

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2007, 21:49

sądząc po serie a to ranieri wykonuje dobrą robote ale po tych sierpniowych sparingach bardzo się bałem jak sobie poradzi.ale już jest git!!! :ok:

The_Stig

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2007, 20:23

Dotychczas bardzo dobrze. Za rok, może jeszcze w tym możemy celować w Scudetto? Gdyby nie przegrana z Udinese ( za przegraną z Napoli nie możemy go winić ) to moglibyśmy jego dotychczasową prace uważać za bardzo dobrą :)

Respect w Monachium, respect w Madrycie
Musze wam coś powiedzieć moi mili skrycie,
podziw w Amsterdamie, poważanie w Mediolanie
a w czerwcu znów Scudetto biało- czarne się stanie!
Wole dymać rysia z klanu niż być kibicem Milanu!
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2007, 20:36

Na papierze bardzo dobrze - wkoncu beniaminek Serie A remisuje z Roma, Fiorentina, wygrywa 5 spotkan przegrywa jedno i nieprawiedliwie przegrywa jeszcze jedno.

Ale to tylko na papierze - moim zdaniem tak samo jak Deschamps troche nie za bardzo mu idzie ze zmianami. Jesli w drugiej polowie nadal sie gra identycznie i widzi ze cos zle dziala powinno sie wprowadzic zmiane.
Troche trudno sie tu ze mna zgodzic, bo w wiekszosci meczach gole zaczelismy strzelac w poczatku drugiej polowy. Ale np w meczu z Udinese. Od razu wprowadzic Palladino i grac trojzabem zeby odrobic straty. Tak samo w meczu z Torino, do 60 minuty nic nie wychodzi, czemu nie ma jakies konkretnej zmiany?

Nawet w meczu z Napoli:
Przegrywamy 3-1, mamy 20 minut do konca. Przegrywamy - tracimy glupio punkty (wiem ze to nie nasza wina tylko sedziego, ale taka samo sytuacja mogla by byc w zupelnie normalnym meczu), wiec co mamy do stracenia? Od razu powinien wprowadzic Tiago jak widzial ze Almironowi nie wychodzilo i zmienic na bardziej ofensywne ustawienie.

Ale to tylko moja male 5 groszy ktore sie wogole w tym wszystkim nie licza i nie mowie ze sa boskie, to jest tylko moje zdanie.

A tak ogole to uwazam ze Ranieri to byl bardzo dobry wybor (choc Lippi by byl lepszy...).

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 października 2007, 20:55

Meczu z Napoli nie brałbym pod uwage, bo nie wiem na ile to on zarzadzał zmianami (nielegalnie). W końcu był zawieszony w tym meczu.

Dirty mind
ODPOWIEDZ