Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2007, 12:18

Troche konsekwencji w tym wszystkim :? Dajecie herb poziomo, gwiazdki pionowo.. to dopiero strasznie wyglada. Moim zdaniem herb, ktory po zawieszeniu na szyi bedzie widoczny w pionie jest na zlaczce, na smyczy zas herby powinny sie komponowac z elementami na pasku.

EDIT:
Co do tego projektu to zamiast jednych gwiazdek dac albo byka albo herb Turynu. Cztery gwiazdki to chyba troche za duzo? Nie zapominajcie tez, ze zostala jeszcze druga strona.
Ostatnio zmieniony 21 października 2007, 12:22 przez Radek_88, łącznie zmieniany 1 raz.

tanhayi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2007, 12:21

Projekt Szymka ładny ale na złączce mógłby być herb Juve i 2 Gwiazdki.

Wojt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2007, 16:34

Mój projekt.
Obrazek
PS. Dopiero zauważyłem, że ucięło jedno 'J', więc niech niektóre osoby oszczedzą sobie informowania mnie jakim jestem kibicem, że piszę Juventus prze 'I' :P
[quote="NeBu']wojt--> jak ktoś już słusznie zauważył twój projekt będzie aktualny przez jeden sezon[/quote]
Faktycznie... Zapomniałem o tym. Ale już naprawione :D
Ostatnio zmieniony 21 października 2007, 17:55 przez Wojt, łącznie zmieniany 1 raz.

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
NeBu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2007, 17:50

wojt--> jak ktoś już słusznie zauważył twój projekt będzie aktualny przez jeden sezon

'this crazy shine it never lets you die'
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2007, 18:02

No ale i tak jak już będziemy mieli te 30 scudetto to już będą obowiązywać trzy gwiazdki. Prawda?

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2007, 18:13

darek13 pisze:No ale i tak jak już będziemy mieli te 30 scudetto to już będą obowiązywać trzy gwiazdki. Prawda?
Prawda, a moze nawet juz w tym roku bedziemy miec srebrna gwiazdke. Dlatego proponowalbym sobie gwiazdki odpuscic, natomiast co do liczby 29 na tarczy to w ogole nie ma o czym dyskutowac, na pewno jej nie bedzie.

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2007, 18:23

Może zróbmy jakąś ankietę? Np. co ma się znajdować na smyczy. Potem zrobić projekty raz jeszcze, a następnie który projekt najlepszy. Jak już coś ma być zrobione to elegancko. (nikogo nie obrażam, i nie mówie że ktoś coś źle robi.)

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2007, 12:15

Radek_88 pisze:
EDIT:
Co do tego projektu to zamiast jednych gwiazdek dac albo byka albo herb Turynu. Cztery gwiazdki to chyba troche za duzo? Nie zapominajcie tez, ze zostala jeszcze druga strona.
Zdecydowanie ten projekt prezentuje się najlepiej. Prosty i czytelny. Jednak bez żadnych herbów Turynu, czy tym bardziej byków...

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2007, 14:32

Herby jednak proponuje obrocic zeby to wszystko mialo jakis sens, a nie wygladalo tak, jakby bylo przypadkowo rozmieszczone, tzn napisy i gwiazdki w poziomie, herby w pionie.

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2007, 15:40

Smycze wyjda jednak taniej niz sie spodziewalem, ale do dokladnej wyceny potrzebny jest gotowy projekt. Trzeba wiec cos zadecydowac. Pasuje Wam taki projekt PRAWEJ strony? Pozostanie nam jeszcze cala lewa. Ze zlaczka powinien byc najmniejszy problem, bo jest kilka ciekawych propozycji do wyboru.

Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2007, 15:50

Mówcie co chcecie, ale najbardziej podoba mi się projekt BianconeroFan. Bez wahania kupiłbym taką smycz. Radek_88 - planujesz jakąś ankietę, aby wykluczyć najgorsze projekty ?

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 24 października 2007, 15:54

Radek_88 pisze:Smycze wyjda jednak taniej niz sie spodziewalem, ale do dokladnej wyceny potrzebny jest gotowy projekt. Trzeba wiec cos zadecydowac. Pasuje Wam taki projekt PRAWEJ strony? Pozostanie nam jeszcze cala lewa. Ze zlaczka powinien byc najmniejszy problem, bo jest kilka ciekawych propozycji do wyboru.
Moim zdaniem projekt bardzo dobry. Jednak mam jedno ale. Może zamiast herbu Turynu lepiej dać tarczę?

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2007, 15:59

Kamil_on pisze:Mówcie co chcecie, ale najbardziej podoba mi się projekt BianconeroFan. Bez wahania kupiłbym taką smycz. Radek_88 - planujesz jakąś ankietę, aby wykluczyć najgorsze projekty ?
Mowisz o tym projekcie? Co do ankiety to jesli w zaden sposob nie dojdziemy do porozumienia to nie bedzie innego wyjscia jak tylko wlasnie ankieta...
UlTrAs pisze:Moim zdaniem projekt bardzo dobry. Jednak mam jedno ale. Może zamiast herbu Turynu lepiej dać tarczę?
Najprawdopodobniej tarcza Wloch bedzie na zlaczce, dlatego nie chcialem jej powtarzac na smyczy. W przeciwnym wypadku mozna pomyslec o tym co piszesz.

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2007, 17:25

Radek_88 pisze:Pasuje Wam taki projekt PRAWEJ strony?
Według mnie projekt jest świetny. Na złączce proponuję ulokować tarcze razem z herbem Juve. Zabierajmy się do roboty lewej strony... :P
Ostatnio zmieniony 24 października 2007, 17:32 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 października 2007, 17:26

Radek_88 - podany przez Ciebie projekt bardzo mi się podoba i był bym właśnie za nim.
Z tym że na lewej stronie proponował bym trochę koloru (byle był czytelny).Jak na przykład Juve Per Sempre w kolorze włoskiej flagi

Ale prawa strona ok.

Zablokowany