Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- Radek_88
- Qualità Juventino
Troche konsekwencji w tym wszystkim :? Dajecie herb poziomo, gwiazdki pionowo.. to dopiero strasznie wyglada. Moim zdaniem herb, ktory po zawieszeniu na szyi bedzie widoczny w pionie jest na zlaczce, na smyczy zas herby powinny sie komponowac z elementami na pasku.
EDIT:
Co do tego projektu to zamiast jednych gwiazdek dac albo byka albo herb Turynu. Cztery gwiazdki to chyba troche za duzo? Nie zapominajcie tez, ze zostala jeszcze druga strona.
EDIT:
Co do tego projektu to zamiast jednych gwiazdek dac albo byka albo herb Turynu. Cztery gwiazdki to chyba troche za duzo? Nie zapominajcie tez, ze zostala jeszcze druga strona.
Ostatnio zmieniony 21 października 2007, 12:22 przez Radek_88, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojt
- Juventino
Mój projekt.

PS. Dopiero zauważyłem, że ucięło jedno 'J', więc niech niektóre osoby oszczedzą sobie informowania mnie jakim jestem kibicem, że piszę Juventus prze 'I'
[quote="NeBu']wojt--> jak ktoś już słusznie zauważył twój projekt będzie aktualny przez jeden sezon[/quote]
Faktycznie... Zapomniałem o tym. Ale już naprawione

PS. Dopiero zauważyłem, że ucięło jedno 'J', więc niech niektóre osoby oszczedzą sobie informowania mnie jakim jestem kibicem, że piszę Juventus prze 'I'

[quote="NeBu']wojt--> jak ktoś już słusznie zauważył twój projekt będzie aktualny przez jeden sezon[/quote]
Faktycznie... Zapomniałem o tym. Ale już naprawione

Ostatnio zmieniony 21 października 2007, 17:55 przez Wojt, łącznie zmieniany 1 raz.
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- Radek_88
- Qualità Juventino
Prawda, a moze nawet juz w tym roku bedziemy miec srebrna gwiazdke. Dlatego proponowalbym sobie gwiazdki odpuscic, natomiast co do liczby 29 na tarczy to w ogole nie ma o czym dyskutowac, na pewno jej nie bedzie.darek13 pisze:No ale i tak jak już będziemy mieli te 30 scudetto to już będą obowiązywać trzy gwiazdki. Prawda?
- darek
- Juventino
- juveluck
- Juventino
Zdecydowanie ten projekt prezentuje się najlepiej. Prosty i czytelny. Jednak bez żadnych herbów Turynu, czy tym bardziej byków...Radek_88 pisze:
EDIT:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Smycze wyjda jednak taniej niz sie spodziewalem, ale do dokladnej wyceny potrzebny jest gotowy projekt. Trzeba wiec cos zadecydowac. Pasuje Wam taki projekt PRAWEJ strony? Pozostanie nam jeszcze cala lewa. Ze zlaczka powinien byc najmniejszy problem, bo jest kilka ciekawych propozycji do wyboru.
- Kamil_on
- Juventino
Mówcie co chcecie, ale najbardziej podoba mi się projekt BianconeroFan. Bez wahania kupiłbym taką smycz. Radek_88 - planujesz jakąś ankietę, aby wykluczyć najgorsze projekty ?
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Moim zdaniem projekt bardzo dobry. Jednak mam jedno ale. Może zamiast herbu Turynu lepiej dać tarczę?Radek_88 pisze:Smycze wyjda jednak taniej niz sie spodziewalem, ale do dokladnej wyceny potrzebny jest gotowy projekt. Trzeba wiec cos zadecydowac. Pasuje Wam taki projekt PRAWEJ strony? Pozostanie nam jeszcze cala lewa. Ze zlaczka powinien byc najmniejszy problem, bo jest kilka ciekawych propozycji do wyboru.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Mowisz o tym projekcie? Co do ankiety to jesli w zaden sposob nie dojdziemy do porozumienia to nie bedzie innego wyjscia jak tylko wlasnie ankieta...Kamil_on pisze:Mówcie co chcecie, ale najbardziej podoba mi się projekt BianconeroFan. Bez wahania kupiłbym taką smycz. Radek_88 - planujesz jakąś ankietę, aby wykluczyć najgorsze projekty ?
Najprawdopodobniej tarcza Wloch bedzie na zlaczce, dlatego nie chcialem jej powtarzac na smyczy. W przeciwnym wypadku mozna pomyslec o tym co piszesz.UlTrAs pisze:Moim zdaniem projekt bardzo dobry. Jednak mam jedno ale. Może zamiast herbu Turynu lepiej dać tarczę?
- -Lucas-
- Juventino
Według mnie projekt jest świetny. Na złączce proponuję ulokować tarcze razem z herbem Juve. Zabierajmy się do roboty lewej strony...Radek_88 pisze:Pasuje Wam taki projekt PRAWEJ strony?

Ostatnio zmieniony 24 października 2007, 17:32 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 2 razy.
- Mati
- Juventino
Radek_88 - podany przez Ciebie projekt bardzo mi się podoba i był bym właśnie za nim.
Z tym że na lewej stronie proponował bym trochę koloru (byle był czytelny).Jak na przykład Juve Per Sempre w kolorze włoskiej flagi
Ale prawa strona ok.
Z tym że na lewej stronie proponował bym trochę koloru (byle był czytelny).Jak na przykład Juve Per Sempre w kolorze włoskiej flagi
Ale prawa strona ok.