Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- Szymek
- Juventino
Jak będziesz miał chwilę to wrzuć zdjęcia.Radek_88 pisze:Niedawno zamawialismy tam smycze GieKSy, wiec narazie jedyne co moge zrobic to wrzucic jej zdjecia, zebyscie zobaczyli jaka jest jakos, a jest naprawde dobra.
Ja jestem za smyczami, przydadzą się do noszenia identyfikatorów w szkole. Co do vlepek, to IV tura niedawno się skończyła, więc można trochę poczekać na nowe. Ja osobiście miałem nadzieję, że niedługo zaczniemy t-shirty robić.

- Radek_88
- Qualità Juventino
Kilka zdjec:

Podiekowania dla kouby za pozowanie
EDIT:

Podiekowania dla kouby za pozowanie
EDIT:
Na dniach bede znal szczegoly, jak tylko sie dowiem to napisze na forum. Poki co priorytetem jest projekt.Marianb pisze:Ile by trwał termin realizacji zamówień??
Na razie to Ty czekaj na swoja przesylke z IV tury.Szymek pisze:Co do vlepek, to IV tura niedawno się skończyła, więc można trochę poczekać na nowe.
- Szymek
- Juventino
Skoro ta smycz kosztowała mniej niż 10 zł (w zależności od ilości chętnych) to nie ma się nad czym zastanawiać. Świetnie się prezentuje. Wykonanie nieźle wygląda i mam nadzieję, że takie jest.

Przecież to tylko formalność, no chyba, że okradłeś mnie z moich całych 17zł.Radek_88 pisze:Na razie to Ty czekaj na swoja przesylke z IV tury.![]()

- darek
- Juventino
To ja mam propozycje do projektu. Ja go nie wykonam bo po prostu nie potrafię. Widzieliście to w temacie z bluzami
. Jednak mam taką małą propozycję. Mianowicie moim zdaniem na naszej smyczce powinno się znaleźć:
- Herb Juventusu
- Jakiś ładny gotycki napis "Juventus" (patrz mój podpis)
Co o tym myślicie? Może ktoś wykona takowy projekt...

- Herb Juventusu
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
darek13 pisze:To ja mam propozycje do projektu. Ja go nie wykonam bo po prostu nie potrafię. Widzieliście to w temacie z bluzami. Jednak mam taką małą propozycję. Mianowicie moim zdaniem na naszej smyczce powinno się znaleźć:
- Herb Juventusu
jasne. i jeszcze nasrajmy sobie wszyscy na te smycze.. :roll:alex1897 pisze:@darek13 dobrze mówisz ale ja bym jeszcze dodał rok 1897 chyba każdy wie co znaczyi moze jakis fragment hymnu mniejsza czcionką
Edit:
z jaką mordą.. ? wyraziłem swoje skromne zdanie nikogo nie obrażając.darek13 pisze:Weź się człowieku ogarnij :roll: . Chłopaki proponują a Ty od razu z mordą na nichkacek_ pisze:jasne. i jeszcze nasrajmy sobie wszyscy na te smycze.. :roll:
na smyczy z Gieksą zauważyłem góra 3 elementy. Po co więcej.. ? Mam szpanować smyczą przed 15-sto latkami.. ? :roll:
Im skromniej tym ładniej moim zdaniem.
Ostatnio zmieniony 17 października 2007, 18:22 przez kacek_, łącznie zmieniany 1 raz.
- darek
- Juventino
Weź się człowieku ogarnij :roll: . Chłopaki proponują a Ty od razu z mordą na nichkacek_ pisze:jasne. i jeszcze nasrajmy sobie wszyscy na te smycze.. :roll:
Moim też, ale mogłeś to zdanie wyrazić w inny sposób. Mogłeś napisać że takie Ci się nie podoba i już. Koniec tematukacek_ pisze:Im skromniej tym ładniej moim zdaniem.
Przepraszam, już nie będęRadek_88 pisze:kacek_, darek13: bez zadnych mord i srania mi tutaj.
Ostatnio zmieniony 17 października 2007, 18:31 przez darek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Po pierwsze smycz bedzie raczej dwustronna, o czym wczesniej nie informowalem, ani nie zamiescilem na zdjeciu. Jednak z ta druga strona moga byc pewne mankamenty, ale o tym pozniej, jak sie skontaktuje z producentem. Tak wiec projekt moze, a nawet powinien obejmowac dwie strony. Jedna z nich moze byc po wlosku (np. Storia di un grande amore + dodatki), druga po polsku. Co do liczby 29 to nie ma mowy zeby sie znalazla na smyczy, bez sensu zeby smycz po jednym sezonie byla nieaktualna. Zreszta byla o tym mowa w temacie z vlepkami, polowkami, bluzami, wiec temat uwazam za zamkniety.
EDIT:
kacek_, darek13: bez zadnych mord i srania mi tutaj.
EDIT:
kacek_, darek13: bez zadnych mord i srania mi tutaj.
- LordJuve
- Juventino
Ja bym poza herbem i odpowiednią kolorystyką dał napis "Juve(ntus) forever!" z jednej strony a z drugiej "Juve(ntus) per sempre!". Walnąłbym też gdzieś małą polską flagę, żeby było wiadomo, że my to Polacy.
Ewentualnie dodałbym dookola na calej smyczy kolejne liczby scudetto zdobytych przez Juve(oczywiscie 29) a na koncu zostawil 3 kropki.
Ewentualnie dodałbym dookola na calej smyczy kolejne liczby scudetto zdobytych przez Juve(oczywiscie 29) a na koncu zostawil 3 kropki.
- Sapo
- Juventino
jesli chodzi Ci o daty zdobycia tych scudetto to mi sie podobaLord_ Juve pisze:Ewentualnie dodałbym dookola na calej smyczy kolejne liczby scudetto zdobytych przez Juve(oczywiscie 29) a na koncu zostawil 3 kropki.

- LordJuve
- Juventino
Nie no, chodzilo mi raczej o liczby, od 1 do 29, o datach nie pomyslalem, ale czemu nie?Sapo_JuveFan pisze:jesli chodzi Ci o daty zdobycia tych scudetto to mi sie podobaLord_ Juve pisze:Ewentualnie dodałbym dookola na calej smyczy kolejne liczby scudetto zdobytych przez Juve(oczywiscie 29) a na koncu zostawil 3 kropki.

Ogólnie rzecz biorąc wg mnie ta smycz ma jasno dawać do zrozumienia, że idzie nam o Juve(herb, kolorystyka), dodawać coś od nas(jakiś tekst, typu "Juve forever", ktory będzie wyrazał nasza milosc do klubu i będzie czytelny dla wszystkich) oraz będzie zawierała w sobie nutkę nieznanego(czyli te liczby scudetto czy daty), która może zainteresować osoby trzecie. Mnie się np niektorzy pytali co to znaczy to "1897" na polo a to jest fajne, że ktoś zwraca uwagę, interesuje się.