Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 15:50

no pewnie ze smycze :D

a moze zrobi sie druga ture szalikow? :P

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 15:58

Radek_88 pisze:Niedawno zamawialismy tam smycze GieKSy, wiec narazie jedyne co moge zrobic to wrzucic jej zdjecia, zebyscie zobaczyli jaka jest jakos, a jest naprawde dobra.
Jak będziesz miał chwilę to wrzuć zdjęcia.

Ja jestem za smyczami, przydadzą się do noszenia identyfikatorów w szkole. Co do vlepek, to IV tura niedawno się skończyła, więc można trochę poczekać na nowe. Ja osobiście miałem nadzieję, że niedługo zaczniemy t-shirty robić. ;)

Marianb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 16:01

Ile by trwał termin realizacji zamówień??
Sapo_JuveFan pisze:a moze zrobi sie druga ture szalikow?
Jeśli chodzi o szale to byłbym zainteresowany szalem tkanym , albo barwówką

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 16:05

Kilka zdjec:
Obrazek Obrazek Obrazek

Podiekowania dla kouby za pozowanie :smile:

EDIT:
Marianb pisze:Ile by trwał termin realizacji zamówień??
Na dniach bede znal szczegoly, jak tylko sie dowiem to napisze na forum. Poki co priorytetem jest projekt.
Szymek pisze:Co do vlepek, to IV tura niedawno się skończyła, więc można trochę poczekać na nowe.
Na razie to Ty czekaj na swoja przesylke z IV tury. :wink:

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 16:25

Skoro ta smycz kosztowała mniej niż 10 zł (w zależności od ilości chętnych) to nie ma się nad czym zastanawiać. Świetnie się prezentuje. Wykonanie nieźle wygląda i mam nadzieję, że takie jest.
Radek_88 pisze:Na razie to Ty czekaj na swoja przesylke z IV tury. ;)
Przecież to tylko formalność, no chyba, że okradłeś mnie z moich całych 17zł. :prochno:

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 17:56

To ja mam propozycje do projektu. Ja go nie wykonam bo po prostu nie potrafię. Widzieliście to w temacie z bluzami :prochno: . Jednak mam taką małą propozycję. Mianowicie moim zdaniem na naszej smyczce powinno się znaleźć:
- Herb Juventusu
- Jakiś ładny gotycki napis "Juventus" (patrz mój podpis)

Co o tym myślicie? Może ktoś wykona takowy projekt...

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
alex1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 18:14

@darek13 dobrze mówisz ale ja bym jeszcze dodał rok 1897 chyba każdy wie co znaczy :| i moze jakis fragment hymnu mniejsza czcionką

Obrazek
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 18:17

ja bym proponowal, herb Juve, napis Juventus Turyn i napis ze jestesmy 29-krotnymi mistrzami Wloch albo liczba 29 na tle flagi, co o tym myslicie?

kacek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 18:18

darek13 pisze:To ja mam propozycje do projektu. Ja go nie wykonam bo po prostu nie potrafię. Widzieliście to w temacie z bluzami :prochno: . Jednak mam taką małą propozycję. Mianowicie moim zdaniem na naszej smyczce powinno się znaleźć:
- Herb Juventusu
- Jakiś ładny gotycki napis "Juventus" (patrz mój podpis)

Co o tym myślicie? Może ktoś wykona takowy projekt...
alex1897 pisze:@darek13 dobrze mówisz ale ja bym jeszcze dodał rok 1897 chyba każdy wie co znaczy :| i moze jakis fragment hymnu mniejsza czcionką
jasne. i jeszcze nasrajmy sobie wszyscy na te smycze.. :roll:

Edit:
darek13 pisze:
kacek_ pisze:jasne. i jeszcze nasrajmy sobie wszyscy na te smycze.. :roll:
Weź się człowieku ogarnij :roll: . Chłopaki proponują a Ty od razu z mordą na nich
z jaką mordą.. ? wyraziłem swoje skromne zdanie nikogo nie obrażając.
na smyczy z Gieksą zauważyłem góra 3 elementy. Po co więcej.. ? Mam szpanować smyczą przed 15-sto latkami.. ? :roll:
Im skromniej tym ładniej moim zdaniem.
Ostatnio zmieniony 17 października 2007, 18:22 przez kacek_, łącznie zmieniany 1 raz.

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 18:19

kacek_ pisze:jasne. i jeszcze nasrajmy sobie wszyscy na te smycze.. :roll:
Weź się człowieku ogarnij :roll: . Chłopaki proponują a Ty od razu z mordą na nich
kacek_ pisze:Im skromniej tym ładniej moim zdaniem.
Moim też, ale mogłeś to zdanie wyrazić w inny sposób. Mogłeś napisać że takie Ci się nie podoba i już. Koniec tematu
Radek_88 pisze:kacek_, darek13: bez zadnych mord i srania mi tutaj.
Przepraszam, już nie będę
Ostatnio zmieniony 17 października 2007, 18:31 przez darek, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 18:27

Po pierwsze smycz bedzie raczej dwustronna, o czym wczesniej nie informowalem, ani nie zamiescilem na zdjeciu. Jednak z ta druga strona moga byc pewne mankamenty, ale o tym pozniej, jak sie skontaktuje z producentem. Tak wiec projekt moze, a nawet powinien obejmowac dwie strony. Jedna z nich moze byc po wlosku (np. Storia di un grande amore + dodatki), druga po polsku. Co do liczby 29 to nie ma mowy zeby sie znalazla na smyczy, bez sensu zeby smycz po jednym sezonie byla nieaktualna. Zreszta byla o tym mowa w temacie z vlepkami, polowkami, bluzami, wiec temat uwazam za zamkniety.

EDIT:
kacek_, darek13: bez zadnych mord i srania mi tutaj.

tanhayi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 19:05

dokładnie "29" odpada, bardzo mi sie podoba pomysł aby było napisane coś po włosku stylem gotyckim...i mam nadzieje że będzie on wykonana z dobrego materiału.....bo nie lubię jak mnie coś "uwiera" w szyję...

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 19:23

Ja bym poza herbem i odpowiednią kolorystyką dał napis "Juve(ntus) forever!" z jednej strony a z drugiej "Juve(ntus) per sempre!". Walnąłbym też gdzieś małą polską flagę, żeby było wiadomo, że my to Polacy.

Ewentualnie dodałbym dookola na calej smyczy kolejne liczby scudetto zdobytych przez Juve(oczywiscie 29) a na koncu zostawil 3 kropki.

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 19:30

Lord_ Juve pisze:Ewentualnie dodałbym dookola na calej smyczy kolejne liczby scudetto zdobytych przez Juve(oczywiscie 29) a na koncu zostawil 3 kropki.
jesli chodzi Ci o daty zdobycia tych scudetto to mi sie podoba :)

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2007, 19:36

Sapo_JuveFan pisze:
Lord_ Juve pisze:Ewentualnie dodałbym dookola na calej smyczy kolejne liczby scudetto zdobytych przez Juve(oczywiscie 29) a na koncu zostawil 3 kropki.
jesli chodzi Ci o daty zdobycia tych scudetto to mi sie podoba :)
Nie no, chodzilo mi raczej o liczby, od 1 do 29, o datach nie pomyslalem, ale czemu nie? :) Mozna dac daty, tyle tylko, ze odpowiednio mala czcionką, żeby się zmieściły.

Ogólnie rzecz biorąc wg mnie ta smycz ma jasno dawać do zrozumienia, że idzie nam o Juve(herb, kolorystyka), dodawać coś od nas(jakiś tekst, typu "Juve forever", ktory będzie wyrazał nasza milosc do klubu i będzie czytelny dla wszystkich) oraz będzie zawierała w sobie nutkę nieznanego(czyli te liczby scudetto czy daty), która może zainteresować osoby trzecie. Mnie się np niektorzy pytali co to znaczy to "1897" na polo a to jest fajne, że ktoś zwraca uwagę, interesuje się.

Zablokowany