Serie A (5): JUVENTUS 4-0 Reggina

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
sushi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2007, 21:42

No no ładny początek drugiej połowy widze po relacji że Palladino gra niezle jestem ciekaw jak w tym spotkaniu prezentuje sie Tiago i dlaczego niema Vincento ?

Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
juvenerro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2007, 21:44

ej gdzie leci ten mecz szukam juz 45 min i nigdzie mi nie dziala !!!!

Juvenerro !!!!! jak juve wychodzi na boisko zawsze wygrywa !!!!!!! Alex viva capitano !!!
Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2007, 21:45

ale super takim [rezerwowym składem] gramy naprawde dobrze!!! :lol:

Obrazek
Rafek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2007, 21:54

Podoba mi się sposób prowadzenia drużyny rzez naszego trenera. Po drewninych taktykach jakimi byli Capello i Deschamps (DD na pewno, Capello miał przebłyski ) mamy człowieka który pozwala sobie eksperymentować. W oczekiwaniach nie sadziłem że da pograć od 1 minuty i Palladio i Tiago i Molinaro. Takie zmiany wprowadzają zdrową rywalizację. Taki Del Piero który za zasługi ma miejsce w składzie może być zagrożony, więc musi pracować na treningach. Naprawdę Ranieri ma u mnie duży + .

Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2007, 22:09

:pray: Dobry Boże spraw aby kontuzja Buffona nie byłas jakaś poważna. To by był koniec świata. Cała obrona, bramka... Jakies fatum. Miejmy nadzieje ze to nic takiego. Juventus gra bardzo ładnie podoba mi się sposób gry. Prezentuje sie to naprawde ładnie, mimo braku DP i Pavelka...

|ViRuS|

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2007, 22:19

ladnie chlopaki 4:0 ale to bylo pewne ;D Forza Juve!

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2007, 22:19

PAAAAA LA DINHOOOOOOO!!!!!!! :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :dance: :dance: :dance:

Co jest Buffonowi. Sie zdziwilem jak zobaczylem zmiane :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:

TO NIE CZAT !!!

white_wolv

Czacha16

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 września 2007, 22:21

Nie no Buffon zszedl o wlasnych silach mam nadzieje ze to nic powaznego, ale normalnie wkoncu obrona zagrala bardzo dobrze Tiago, Legro, Nocerino i Palladino wyrozniali sie bardzo szkoda ze Treze strzelil tylko jednego gola bo mogl wiecej spokojnie wcis ale dobre i to. :bravo:

Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 26 września 2007, 22:24

Masakra na Regginie!!!... i to bez Nedveda, Del Pero, Iaquinty, Camora i innych... można śmiało powiedzieć że rezerwą ich rozjechaliśmy!! Gol Legrottaglie :shock: no mam nadzieje ze od tego momentu chłopak zacznie normalnie grac i skutecznie zastąpi Andrade... WIELKIE BRAWA dla Ranierego za to że prowadzi rotacje w skladzie!!! Nie wierzyłem własnym oczom gdy na relacji zobaczyłem jakim dzisiaj składem graliśmy... i to mogliśmy wygrać jeszcze lepiej gdyby bramkarz Regginy w pierwszej polowie nie bronil jak w transie.. uuuu aż strach pomysleć jaki byłby wynik przy takiej grze jaką dzisiaj pokazaliśmy!!! BRAWO oby tak dalej :-D

PS co z Buffonem??

<Juventus Semper Fidelis>
Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2007, 22:45

w dziennikarza sie zabawiasz ?? :D

Wynik satysfakcjonujący, lepiej ta kolejka ułożyć się nie mogła, może prócz wygranej interu. Wyśmienicie.

ściągam brameczki, ponoć Legro ładną strzelił :P

Obrazek
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2007, 22:49

No i po meczu. Wygraliśmy. Na pewno zasłużenie. Meczu nie oglądałem(żałuję) dlatego nie wiem jak zagrali. Chyba dobrze skoro taki wynik. Z relacji na JP wiem że przez długi okres czasu przyciskaliśmy reggine. I dobrze. Myślę że na wyróżnienie zasłużył Palladino. Wydaję mi się że grał dobrze, ciągnął grę i w ogóle. Może się mylę. Zasłużył na bramkę na pewno. To tyle.

FORZA JUVE :!:

PS. Dziwna zmiana Buffona. Nie wiecie dlaczego?

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
figc1898

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2007, 22:53

Pierwsza połowa taka sobie, ale druga imponująca: wspaniałe bramki, widok cieszącej się mamy Treze i oklaski Del Piero dla Palladino.
Jeśli chodzi o zmianę Buffona, to wg mnie była to zmiana na możliwość ogrania się dla Belardiego w ostatnich minutach meczu, żadnej kontuzji nie widziałem.
Mecz oglądałem na TPS Foot, teraz czas na derby.

Obrazek
Obrazek
Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2007, 23:40

Trzeba przyznać ze Ranieri lubi zaskakiwac. Raz zmieni taktyke, raz wymieni pol skladu, ale to mi sie podoba bo gramy na tyle dobrze ze zdobywamy punkty a o to w tej zabawie chodzi. Z dobrej strony pokazali sie: Molinaro, Legro (strzelil bramke <wow>), Tiago ktory powoli probuje wydostac sie z pod ostrzalu krytyki, Palladino bradzo pozytywnie mnie zaskoczyl duzo biegal, sam probowal stwarzac sytuacje no i strzelil bramke. Jak na mecz w ktorym nie zagraly nasze najwieksze asy ( Alex, Nedved, Iaquinta, Camor, Andrade )a mimo to potrafilismy rozgromic reggine to jestem pod wielkim wrazeniem i coraz bardziej przekonuje sie do postaci Ranieriego. Oby tak dalej...

enzogiovanni

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 września 2007, 00:10

All goals from Day 5 Serie A:
Forza Juve!

Enzo Giovanni
dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 września 2007, 06:31

Bardzo mnie cieszy to że Tiago zagrał bardzo dobrze :)
A i Legro po którym bym się tego niespodziewał też grał BDB :)

No Powrót na szczyt się szykuje chłopcy :)

Obrazek
Zablokowany