Serie A (5): JUVENTUS 4-0 Reggina
- sushi
- Juventino
No no ładny początek drugiej połowy widze po relacji że Palladino gra niezle jestem ciekaw jak w tym spotkaniu prezentuje sie Tiago i dlaczego niema Vincento ?
Czy wygrywa czy nie ja i tak kocham cię w sercu moim JUVE i na dobre i na złe
- Rafek
- Juventino
Podoba mi się sposób prowadzenia drużyny rzez naszego trenera. Po drewninych taktykach jakimi byli Capello i Deschamps (DD na pewno, Capello miał przebłyski ) mamy człowieka który pozwala sobie eksperymentować. W oczekiwaniach nie sadziłem że da pograć od 1 minuty i Palladio i Tiago i Molinaro. Takie zmiany wprowadzają zdrową rywalizację. Taki Del Piero który za zasługi ma miejsce w składzie może być zagrożony, więc musi pracować na treningach. Naprawdę Ranieri ma u mnie duży + .
- Tasak
- Juventino

- Bobeknaklo
- Juventino
PAAAAA LA DINHOOOOOOO!!!!!!!
Co jest Buffonowi. Sie zdziwilem jak zobaczylem zmiane :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:
TO NIE CZAT !!!
white_wolv

Co jest Buffonowi. Sie zdziwilem jak zobaczylem zmiane :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:
TO NIE CZAT !!!
white_wolv
- Czacha16
- Juventino
Nie no Buffon zszedl o wlasnych silach mam nadzieje ze to nic powaznego, ale normalnie wkoncu obrona zagrala bardzo dobrze Tiago, Legro, Nocerino i Palladino wyrozniali sie bardzo szkoda ze Treze strzelil tylko jednego gola bo mogl wiecej spokojnie wcis ale dobre i to. 

- Gamber
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Masakra na Regginie!!!... i to bez Nedveda, Del Pero, Iaquinty, Camora i innych... można śmiało powiedzieć że rezerwą ich rozjechaliśmy!! Gol Legrottaglie :shock: no mam nadzieje ze od tego momentu chłopak zacznie normalnie grac i skutecznie zastąpi Andrade... WIELKIE BRAWA dla Ranierego za to że prowadzi rotacje w skladzie!!! Nie wierzyłem własnym oczom gdy na relacji zobaczyłem jakim dzisiaj składem graliśmy... i to mogliśmy wygrać jeszcze lepiej gdyby bramkarz Regginy w pierwszej polowie nie bronil jak w transie.. uuuu aż strach pomysleć jaki byłby wynik przy takiej grze jaką dzisiaj pokazaliśmy!!! BRAWO oby tak dalej :-D
PS co z Buffonem??
PS co z Buffonem??
<Juventus Semper Fidelis>
- darek
- Juventino
No i po meczu. Wygraliśmy. Na pewno zasłużenie. Meczu nie oglądałem(żałuję) dlatego nie wiem jak zagrali. Chyba dobrze skoro taki wynik. Z relacji na JP wiem że przez długi okres czasu przyciskaliśmy reggine. I dobrze. Myślę że na wyróżnienie zasłużył Palladino. Wydaję mi się że grał dobrze, ciągnął grę i w ogóle. Może się mylę. Zasłużył na bramkę na pewno. To tyle.
FORZA JUVE :!:
PS. Dziwna zmiana Buffona. Nie wiecie dlaczego?
FORZA JUVE :!:
PS. Dziwna zmiana Buffona. Nie wiecie dlaczego?
- figc1898
- Juventino
Pierwsza połowa taka sobie, ale druga imponująca: wspaniałe bramki, widok cieszącej się mamy Treze i oklaski Del Piero dla Palladino.
Jeśli chodzi o zmianę Buffona, to wg mnie była to zmiana na możliwość ogrania się dla Belardiego w ostatnich minutach meczu, żadnej kontuzji nie widziałem.
Mecz oglądałem na TPS Foot, teraz czas na derby.
Jeśli chodzi o zmianę Buffona, to wg mnie była to zmiana na możliwość ogrania się dla Belardiego w ostatnich minutach meczu, żadnej kontuzji nie widziałem.
Mecz oglądałem na TPS Foot, teraz czas na derby.
- Kryształ
- Juventino
Trzeba przyznać ze Ranieri lubi zaskakiwac. Raz zmieni taktyke, raz wymieni pol skladu, ale to mi sie podoba bo gramy na tyle dobrze ze zdobywamy punkty a o to w tej zabawie chodzi. Z dobrej strony pokazali sie: Molinaro, Legro (strzelil bramke <wow>), Tiago ktory powoli probuje wydostac sie z pod ostrzalu krytyki, Palladino bradzo pozytywnie mnie zaskoczyl duzo biegal, sam probowal stwarzac sytuacje no i strzelil bramke. Jak na mecz w ktorym nie zagraly nasze najwieksze asy ( Alex, Nedved, Iaquinta, Camor, Andrade )a mimo to potrafilismy rozgromic reggine to jestem pod wielkim wrazeniem i coraz bardziej przekonuje sie do postaci Ranieriego. Oby tak dalej...
- enzogiovanni
- Juventino
All goals from Day 5 Serie A:
Forza Juve!
Forza Juve!
Enzo Giovanni