Raffaele Palladino [kompilacja]
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ojej! Bardzo przyjemna kompilacja... na serio. Nie masz się czego wstydzić. Muzyczka pozytywna i miło się ogląda, jest taka łagodna, tak jak często nie lubię, gdy ktoś robiąc kompilki za szybko zmienia sceny, tutaj można było na spokojnie wszystko przeanalizować
Co do intra, to podobało mi się synchro w nim, ale musisz popracować nad przejściami jakoś... szkoda, że taka krótka, ale wiem, że ciężko o takim "nowym" zawodniku dłuższej kompilki zrobić... na pewno też przypadła mi do gustu, gdyż jestem entuzjastą talentu aladyna
świetne materiały, sporo z nich nie widziałem, myślę, że dzięki nim oddałeś cały potencjał jaki drzemie w naszym napastniku
... jedyny minus, to przesadziłeś z tym efektem "zacinki" nie wiem jak to określić czy wytłumaczyć, ale za bardzo chciałeś to zsynchronizować z rytmicznym graniem gitarki, no i niestety wyszło za dużo tego, ale całość na wielki plus! 5+/6 ... na serio przyjemnie się to ogląda 

Capo di tutti capi
- RuTeK
- Juventino
Jak dla mnie kompilacja najlepsza z tych 4 które ukazały sie ostatnio na forum... Super muzyka..!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- montero4
- Juventino
Bardzo dobra kompilacja. Super robota 

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie zgodzę się! Kapitalna praca. Mnóstwo świetnych materiałów, których wcześniej nawet nie wiedziałem, wszystko świetnie dopracowane, no i jakość rewelacyjna. Stworzyleś niesamowitą pracę, o niesamowitym zawodniku, nie każdy potrafiłby go ukazać, tak ja Ty to uczyniłeś.Radeek pisze: 'film' jest oczywiscie gorszy od 3 które wczoraj zostały dodane na forum.
Oglądając ten filmik, aż wzdycham i żaluję, że Palla gra tak rzadko, naprawdę ma niesamowity potencjał.
Wielkie

- Janek1986
- Juventino
Przyłączam się do powyższych wypowiedzi: świetna praca. Co prawda pliczek nieco megabajtów waży, ale za to jakość jest bardzo dobra. Podobnie z muzyką.
No i ci co wątpili lub nie do końca dowierzali w talent Paladyna niech padną na kolana i do Częstochowy marsz;)
No i ci co wątpili lub nie do końca dowierzali w talent Paladyna niech padną na kolana i do Częstochowy marsz;)