Raffaele Palladino [kompilacja]

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 września 2007, 23:40

Obrazek
Ostatnio zmieniony 12 października 2008, 18:33 przez rad3k88, łącznie zmieniany 1 raz.

hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 05 września 2007, 03:11

Ojej! Bardzo przyjemna kompilacja... na serio. Nie masz się czego wstydzić. Muzyczka pozytywna i miło się ogląda, jest taka łagodna, tak jak często nie lubię, gdy ktoś robiąc kompilki za szybko zmienia sceny, tutaj można było na spokojnie wszystko przeanalizować :) Co do intra, to podobało mi się synchro w nim, ale musisz popracować nad przejściami jakoś... szkoda, że taka krótka, ale wiem, że ciężko o takim "nowym" zawodniku dłuższej kompilki zrobić... na pewno też przypadła mi do gustu, gdyż jestem entuzjastą talentu aladyna ;) świetne materiały, sporo z nich nie widziałem, myślę, że dzięki nim oddałeś cały potencjał jaki drzemie w naszym napastniku :) ... jedyny minus, to przesadziłeś z tym efektem "zacinki" nie wiem jak to określić czy wytłumaczyć, ale za bardzo chciałeś to zsynchronizować z rytmicznym graniem gitarki, no i niestety wyszło za dużo tego, ale całość na wielki plus! 5+/6 ... na serio przyjemnie się to ogląda ;)

Capo di tutti capi
jacek32w

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 września 2007, 09:19

mimo, iż nie przepadam za tym stylem muzyki, to całość przypadła mi do gustu... NAPRAWDĘ fajna kompilka... :bravo:

Powodzenia na EuroGoal Summer Competition 2007

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2007, 09:56

Jak dla mnie kompilacja najlepsza z tych 4 które ukazały sie ostatnio na forum... Super muzyka..!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2007, 10:09

Bardzo dobra kompilacja. Super robota :dance:

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 września 2007, 11:07

Radeek pisze: 'film' jest oczywiscie gorszy od 3 które wczoraj zostały dodane na forum.
Nie zgodzę się! Kapitalna praca. Mnóstwo świetnych materiałów, których wcześniej nawet nie wiedziałem, wszystko świetnie dopracowane, no i jakość rewelacyjna. Stworzyleś niesamowitą pracę, o niesamowitym zawodniku, nie każdy potrafiłby go ukazać, tak ja Ty to uczyniłeś.
Oglądając ten filmik, aż wzdycham i żaluję, że Palla gra tak rzadko, naprawdę ma niesamowity potencjał.
Wielkie :bravo: dla Ciebie.

Obrazek
Janek1986

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 września 2007, 13:45

Przyłączam się do powyższych wypowiedzi: świetna praca. Co prawda pliczek nieco megabajtów waży, ale za to jakość jest bardzo dobra. Podobnie z muzyką.

No i ci co wątpili lub nie do końca dowierzali w talent Paladyna niech padną na kolana i do Częstochowy marsz;)

ODPOWIEDZ