Serie A (1): JUVENTUS 5-1 Livorno

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 13:52

Моля използвайте само латински букви, без цифри или специални символи.
Потребителското име е вече регистрирано!

O co chodzi? Co to znaczy :think:

EDIT: A co ja się będę z tym pierdzielił. Sopcast mam i na pewno będzie się dało oglądać...mam nadzieje że obraz będzie dobrej jakości a nie jakiś kicz :pray:

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 14:15

Myśle ze wygramy, to ważny mecz więc zawodnicy odpowiednio sie powinni zmotywowac. Jeśli tylko skuteczność nie zaszwankuje to spokojnie pokonamy Livorno.
Nawet sobie nie wyobrażam co by było z psychiką gdybyśmy przegrali ten mecz. Poprostu nie ma takiej opcji.
Liczę na ładną gre bo będzie na nas patrzeć cały świat!

FORZA JUVE

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 14:22

Na przyszłość radzę korzystać z tego translatora bułgarskiego:
http://webtrance.skycode.com/online.asp ... t=&lang=en
nawet niezły :lol: .

Mam nadzieję że nie wyskoczy jakiś błąd dziś wieczorem i nie będę zmuszony do sopcasta lub powrotu do domu na C+.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 15:52

Zarejestrowałem sie na tej bułgarskiej stronie i mam okno media playera, ale nie widzę ani obrazu, ani nie słyszę dźwięku.
Ma ktoś podobną sytuację ?

Ps.Nie piszcie mi o WMP 11 bo ten sposób niestety odpada.

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 15:59

mati__________ pisze:Zarejestrowałem sie na tej bułgarskiej stronie i mam okno media playera, ale nie widzę ani obrazu, ani nie słyszę dźwięku.
Ma ktoś podobną sytuację ?
Chyba każdy, mecz zaczyna się o 20.30.

P.S Niewiem dlaczego ale za cholere nie mogę się zarejestrować na tej stronce... Wyskakuje jakiś błąd, a jedyne wyrażenie jakie kojarze w tym ciągu nieznanych mi słów to własny adres e-mail...

EDIT: Wielkie dzięki Szczypek!!!!
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2007, 16:24 przez zoff, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 16:08

zoff pisze:P.S Niewiem dlaczego ale za cholere nie mogę się zarejestrować na tej stronce... Wyskakuje jakiś błąd, a jedyne wyrażenie jakie kojarze w tym ciągu nieznanych mi słów to własny adres e-mail...
Pytałem Iuliano na PRIV jak "pokonac" ten problem i odpowiedź otrzymałem. Otóż najlepiej jak zrobicie sobie jakieś konto pocztowe na gmail. Link. I ten adres pocztowy wpiszcie w ostatnim polu.

Horazon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 16:08

Dla wszystkich posiadaczy dekoderów polsatu : na liście A, na kanale nr. 78 znajduje się RTR Sport, transmitujący mecz naszego Juve. Nie wiem jak będzie dalej bo ktoś mówił, że wykupili prawa do Serie A na cały obecny sezon.

Jeśli ktoś wie czy są jakieś inne kanały na cyfrowym polsacie albo innych platformach niech pisze, do meczu jeszcze sporo czasu, trzeba się przygotować.

Obrazek
Pavel Nedved - wielki piłkarz, jeszcze większy człowiek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 16:20

Horazon pisze:Dla wszystkich posiadaczy dekoderów polsatu : na liście A, na kanale nr. 78 znajduje się RTR Sport, transmitujący mecz naszego Juve. Nie wiem jak będzie dalej bo ktoś mówił, że wykupili prawa do Serie A na cały obecny sezon.

Jeśli ktoś wie czy są jakieś inne kanały na cyfrowym polsacie albo innych platformach niech pisze, do meczu jeszcze sporo czasu, trzeba się przygotować.
Też miałem nadzieję, że mecz będzie na RTR Sport, ale podobno ten program będzie kodowany. Zobacz stronę. Gdzieś przy końcu jest informacja o spotkaniu Juventusu z Livorno i niestety większość na czerwono...

Horazon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 16:32

Szczypek - na logikę, nie po to wydawali kasę żeby każdy sobie oglądał za darmo mecze niestety :| Hmmmm poszukam jakieś wolno dostępne stacje telewizyjne i dam znać na forum. Aktualnie na RTR Sport leci turniej Snookera..

edit : z tej strony powyżej wynika, że są dwa kanały niekodowane transmitujące ten mecz : 24 TV i TV7 Bulgaria.
Wie ktoś czy można złapać te programy ?

Obrazek
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 18:21

Te 24 TV to jest ukraiński kanał? Bo jeśli tak to: http://pl.delicast.com/tv/search:24%20TV/DHD_24_TV

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 19:12

No ten ukraiński jakby działał to byłoby super. Przed chwilą włączyłem to coś po niemiecku gadali.

Na tym Bułgarskim nie moge sie zarejestrowac ;/

RTR mam ale pewnie zakodują

Jak to 24 TV nie wypali to licze na sopcasta :cry:

A co z tą relacją audio?? Wie ktoś coś o tym? Teraz lecą tam piosenki. Właściwie to audio + relacja live na JP to tez w ostatecznosci nie najgorzej

Maciuś JuveFan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 19:23

Jeśli chodzi o ten bułgarski to jest ciemny ekran i zapewne chyba zacznie się transmisja dopiero w czasie meczu, czy to prawda? myślałem że będzie pokazana zwykła stacja, proszę o odpowiedź

EDIT:
Del pisze:jak ja sprawdzalem to lecial jakis program. Moze teraz wylaczyli nie wiem.
no to ja nie wiem... u mnie pisze tak : łączenie z multimediami, gotowe, i tak w kółko... :angry:
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2007, 19:43 przez Maciuś JuveFan, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 19:35

jak ja sprawdzalem to lecial jakis program. Moze teraz wylaczyli nie wiem.

jacek32w

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 19:54

ForzaDelPiero pisze:Te 24 TV to jest ukraiński kanał? Bo jeśli tak to: http://pl.delicast.com/tv/search:24%20TV/DHD_24_TV
Bobek1991 pisze:No ten ukraiński jakby działał to byłoby super. Przed chwilą włączyłem to coś po niemiecku gadali.
Nestety ten link moze kiedyś i był, do 24 TV... ale teraz leci jakiś niemiecki kanał, coś w stylu telesklep... przed chwilą oferowali szczeniaki :P

TV 7 Bulgaria mi nie działa, bo programy pod linuxem nie chcą mi tego otworzyć :? A może jest ktoś, kto wie co na to zaradzić :?:
Ewentualnie pozostaje liczyć na sopcasta.... mam nadzieję, że coś zobaczę :roll:

Horazon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2007, 19:55

Co do 24TV to mi działa.
Na początku leciał niemiecki program, trzeba wybrać ten link na dole (Ukraina) i raczymy się 24TV. U mnie właśnie leci i spokojnie czekam na mecz.

Link : http://pl.delicast.com/tv/search:24%20TV/24_TV

Obrazek
Zablokowany