Serie A (1): JUVENTUS 5-1 Livorno
- darek
- Juventino
Моля използвайте само латински букви, без цифри или специални символи.
Потребителското име е вече регистрирано!
O co chodzi? Co to znaczy
EDIT: A co ja się będę z tym pierdzielił. Sopcast mam i na pewno będzie się dało oglądać...mam nadzieje że obraz będzie dobrej jakości a nie jakiś kicz
Потребителското име е вече регистрирано!
O co chodzi? Co to znaczy

EDIT: A co ja się będę z tym pierdzielił. Sopcast mam i na pewno będzie się dało oglądać...mam nadzieje że obraz będzie dobrej jakości a nie jakiś kicz

- Pilekww
- Juventino
Myśle ze wygramy, to ważny mecz więc zawodnicy odpowiednio sie powinni zmotywowac. Jeśli tylko skuteczność nie zaszwankuje to spokojnie pokonamy Livorno.
Nawet sobie nie wyobrażam co by było z psychiką gdybyśmy przegrali ten mecz. Poprostu nie ma takiej opcji.
Liczę na ładną gre bo będzie na nas patrzeć cały świat!
FORZA JUVE
Nawet sobie nie wyobrażam co by było z psychiką gdybyśmy przegrali ten mecz. Poprostu nie ma takiej opcji.
Liczę na ładną gre bo będzie na nas patrzeć cały świat!
FORZA JUVE
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- pan Zambrotta
- Juventino
Na przyszłość radzę korzystać z tego translatora bułgarskiego:
http://webtrance.skycode.com/online.asp ... t=&lang=en
nawet niezły :lol: .
Mam nadzieję że nie wyskoczy jakiś błąd dziś wieczorem i nie będę zmuszony do sopcasta lub powrotu do domu na C+.
http://webtrance.skycode.com/online.asp ... t=&lang=en
nawet niezły :lol: .
Mam nadzieję że nie wyskoczy jakiś błąd dziś wieczorem i nie będę zmuszony do sopcasta lub powrotu do domu na C+.
- Mati
- Juventino
Zarejestrowałem sie na tej bułgarskiej stronie i mam okno media playera, ale nie widzę ani obrazu, ani nie słyszę dźwięku.
Ma ktoś podobną sytuację ?
Ps.Nie piszcie mi o WMP 11 bo ten sposób niestety odpada.
Ps.Nie piszcie mi o WMP 11 bo ten sposób niestety odpada.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Chyba każdy, mecz zaczyna się o 20.30.mati__________ pisze:Zarejestrowałem sie na tej bułgarskiej stronie i mam okno media playera, ale nie widzę ani obrazu, ani nie słyszę dźwięku.
P.S Niewiem dlaczego ale za cholere nie mogę się zarejestrować na tej stronce... Wyskakuje jakiś błąd, a jedyne wyrażenie jakie kojarze w tym ciągu nieznanych mi słów to własny adres e-mail...
EDIT: Wielkie dzięki Szczypek!!!!
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2007, 16:24 przez zoff, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Pytałem Iuliano na PRIV jak "pokonac" ten problem i odpowiedź otrzymałem. Otóż najlepiej jak zrobicie sobie jakieś konto pocztowe na gmail. Link. I ten adres pocztowy wpiszcie w ostatnim polu.zoff pisze:P.S Niewiem dlaczego ale za cholere nie mogę się zarejestrować na tej stronce... Wyskakuje jakiś błąd, a jedyne wyrażenie jakie kojarze w tym ciągu nieznanych mi słów to własny adres e-mail...
- Horazon
- Juventino
Dla wszystkich posiadaczy dekoderów polsatu : na liście A, na kanale nr. 78 znajduje się RTR Sport, transmitujący mecz naszego Juve. Nie wiem jak będzie dalej bo ktoś mówił, że wykupili prawa do Serie A na cały obecny sezon.
Jeśli ktoś wie czy są jakieś inne kanały na cyfrowym polsacie albo innych platformach niech pisze, do meczu jeszcze sporo czasu, trzeba się przygotować.
Jeśli ktoś wie czy są jakieś inne kanały na cyfrowym polsacie albo innych platformach niech pisze, do meczu jeszcze sporo czasu, trzeba się przygotować.

Pavel Nedved - wielki piłkarz, jeszcze większy człowiek
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Też miałem nadzieję, że mecz będzie na RTR Sport, ale podobno ten program będzie kodowany. Zobacz tą stronę. Gdzieś przy końcu jest informacja o spotkaniu Juventusu z Livorno i niestety większość na czerwono...Horazon pisze:Dla wszystkich posiadaczy dekoderów polsatu : na liście A, na kanale nr. 78 znajduje się RTR Sport, transmitujący mecz naszego Juve. Nie wiem jak będzie dalej bo ktoś mówił, że wykupili prawa do Serie A na cały obecny sezon.
- Horazon
- Juventino
Szczypek - na logikę, nie po to wydawali kasę żeby każdy sobie oglądał za darmo mecze niestety
Hmmmm poszukam jakieś wolno dostępne stacje telewizyjne i dam znać na forum. Aktualnie na RTR Sport leci turniej Snookera..
edit : z tej strony powyżej wynika, że są dwa kanały niekodowane transmitujące ten mecz : 24 TV i TV7 Bulgaria.
Wie ktoś czy można złapać te programy ?

edit : z tej strony powyżej wynika, że są dwa kanały niekodowane transmitujące ten mecz : 24 TV i TV7 Bulgaria.
Wie ktoś czy można złapać te programy ?

- Corcky
- Juventino
Te 24 TV to jest ukraiński kanał? Bo jeśli tak to: http://pl.delicast.com/tv/search:24%20TV/DHD_24_TV
- Bobeknaklo
- Juventino
No ten ukraiński jakby działał to byłoby super. Przed chwilą włączyłem to coś po niemiecku gadali.
Na tym Bułgarskim nie moge sie zarejestrowac ;/
RTR mam ale pewnie zakodują
Jak to 24 TV nie wypali to licze na sopcasta
A co z tą relacją audio?? Wie ktoś coś o tym? Teraz lecą tam piosenki. Właściwie to audio + relacja live na JP to tez w ostatecznosci nie najgorzej
Na tym Bułgarskim nie moge sie zarejestrowac ;/
RTR mam ale pewnie zakodują
Jak to 24 TV nie wypali to licze na sopcasta
A co z tą relacją audio?? Wie ktoś coś o tym? Teraz lecą tam piosenki. Właściwie to audio + relacja live na JP to tez w ostatecznosci nie najgorzej
- Maciuś JuveFan
- Juventino
Jeśli chodzi o ten bułgarski to jest ciemny ekran i zapewne chyba zacznie się transmisja dopiero w czasie meczu, czy to prawda? myślałem że będzie pokazana zwykła stacja, proszę o odpowiedź
EDIT:

EDIT:
no to ja nie wiem... u mnie pisze tak : łączenie z multimediami, gotowe, i tak w kółko...Del pisze:jak ja sprawdzalem to lecial jakis program. Moze teraz wylaczyli nie wiem.

Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2007, 19:43 przez Maciuś JuveFan, łącznie zmieniany 1 raz.

- jacek32w
- Juventino
ForzaDelPiero pisze:Te 24 TV to jest ukraiński kanał? Bo jeśli tak to: http://pl.delicast.com/tv/search:24%20TV/DHD_24_TV
Nestety ten link moze kiedyś i był, do 24 TV... ale teraz leci jakiś niemiecki kanał, coś w stylu telesklep... przed chwilą oferowali szczeniakiBobek1991 pisze:No ten ukraiński jakby działał to byłoby super. Przed chwilą włączyłem to coś po niemiecku gadali.

TV 7 Bulgaria mi nie działa, bo programy pod linuxem nie chcą mi tego otworzyć :? A może jest ktoś, kto wie co na to zaradzić

Ewentualnie pozostaje liczyć na sopcasta.... mam nadzieję, że coś zobaczę :roll:
- Horazon
- Juventino
Co do 24TV to mi działa.
Na początku leciał niemiecki program, trzeba wybrać ten link na dole (Ukraina) i raczymy się 24TV. U mnie właśnie leci i spokojnie czekam na mecz.
Link : http://pl.delicast.com/tv/search:24%20TV/24_TV
Na początku leciał niemiecki program, trzeba wybrać ten link na dole (Ukraina) i raczymy się 24TV. U mnie właśnie leci i spokojnie czekam na mecz.
Link : http://pl.delicast.com/tv/search:24%20TV/24_TV