Transfery: do wydania jeszcze 20 milionów euro
- alex_pl
- Juventino
Zarówno Giovinco jak i Lanzafame zostali wypożyczeni.. ten pierwszy do Empoli, drugi musze się przyznać że zapomniałem.
"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- fataem
- Juventino
Wątpię, żeby ktokolwiek został jeszcze sprowadzony, ale przydałby się przyzwoity bramkarz jako zmiennik Buffona. Coś jak Dudek i Casillas, Według mnie nadawałby się Tim Wiese lub Cerdic Kameni.
W górę serca, niech zwycięża Lech
Niech zwycięża Lech
Niech zwycięża Lech
Niech zwycięża Lech
Niech zwycięża Lech
- Łukasz
- Juventino
Szkoda pieniędzy i talentu wymienionych przez Ciebie zawodników. Belardi powinien w zupełności wystarczyć.fataem pisze:Wątpię, żeby ktokolwiek został jeszcze sprowadzony, ale przydałby się przyzwoity bramkarz jako zmiennik Buffona. Coś jak Dudek i Casillas, Według mnie nadawałby się Tim Wiese lub Cerdic Kameni.
- Owieczka
- Juventino
A myslisz ze Wiese lub Kameni chcieliby grzac ławe jak mają zapewnione miejsce w wyjsciowej jedynastce niezłych klubówfataem pisze:Wątpię, żeby ktokolwiek został jeszcze sprowadzony, ale przydałby się przyzwoity bramkarz jako zmiennik Buffona. Coś jak Dudek i Casillas, Według mnie nadawałby się Tim Wiese lub Cerdic Kameni.

- Samsung~~
- Juventino
Tylko nie on. Pamiętacie jego błędy w obydwu spotkaniach z Juve? Kamieni na pewno nie będzie grzał ławy, poza tym Belardi raczej nie będzie musiał grać z powodu Buffona. Chyba, że w razie kontuzji (już wyplułem). Także za pozycją bramkarza nie ma co się rozglądać...., Według mnie nadawałby się Tim Wiese
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A widziałeś ten mecz, czy ograniczyłes się tylko do ściągnięcia bramki?Samsung~~ pisze:Tylko nie on. Pamiętacie jego błędy w obydwu spotkaniach z Juve? Kamieni na pewno nie będzie grzał ławy, poza tym Belardi raczej nie będzie musiał grać z powodu Buffona. Chyba, że w razie kontuzji (już wyplułem). Także za pozycją bramkarza nie ma co się rozglądać...., Według mnie nadawałby się Tim Wiese

To jest moim zdaniem najlepszy bramkarz teraz w Niemczech. On broni fantastycznie, a to, że raz popełnił taki kuriozalny błąd to zwyły pech - każdemu się zdarza.
PS. Fajny masz sig

- Mati
- Juventino
Chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.Mówiłem, że nie ma sensu sprowadzać młodego napastnika żeby grał w przyszłości, bo mamy takich, Palladino, Giovinco, Lanzafame, Volpato.alex_pl pisze:Zarówno Giovinco jak i Lanzafame zostali wypożyczeni.. ten pierwszy do Empoli, drugi musze się przyznać że zapomniałem.
Zdaje sięże wcześniej Stahoo wyjaśnił to nieporozumienie

- Samsung~~
- Juventino
Nie widziałem, ale popełnił 2 błędy w spotkaniach z nami i to dzięki nie mu awansowaliśmy dalej w Lidze Mistrzów. Nie wiem jak broni teraz bo nie oglądam Bundesligi. Jednak jak wcześniej pisałem bramkarz jest nam nie potrzebny. Dzisiaj rano pojawiła się wiadomość, że już nikogo nie pozyskamy :doh: Tak więc jeśli to prawda to nawet o defensorze możemy zapomnieć.A widziałeś ten mecz, czy ograniczyłes się tylko do ściągnięcia bramki? kwasny
To jest moim zdaniem najlepszy bramkarz teraz w Niemczech. On broni fantastycznie, a to, że raz popełnił taki kuriozalny błąd to zwyły pech - każdemu się zdarza.
Dzięki, ale nie mojej robotyPS. Fajny masz sig
Giovino nie jest czasem pomocnikiem ?Chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.Mówiłem, że nie ma sensu sprowadzać młodego napastnika żeby grał w przyszłości, bo mamy takich, Palladino, Giovinco, Lanzafame, Volpato.
- Łukasz
- Juventino
To żałuj, że go nie widziałeś w innych spotkaniach. Bo Niemiec wyciąga czasem takie niemożliwe piłki, jakie umie bronić chyba tylko nasz Buffon. Wiese już niedługo powinien zostać pierwszym bramkarzem reprezentacji swego kraju. Chociaż konkurencje ma naprawdę silną: Hildebrand, Neuer, Adler... A błędy w meczu z nami? Owszem były, ale nie wiem, czy pamiętasz jak bronił przez pozostałą część spotkania.Samsung~~ pisze:Nie widziałem, ale popełnił 2 błędy w spotkaniach z nami i to dzięki nie mu awansowaliśmy dalej w Lidze Mistrzów. Nie wiem jak broni teraz bo nie oglądam Bundesligi.A widziałeś ten mecz, czy ograniczyłes się tylko do ściągnięcia bramki? kwasny
Czasem bywa. Ale najczęściej to napastnik.Samsung~~ pisze:Giovino nie jest czasem pomocnikiem ?
- lukasz9013
- Juventino
Za te pieniądze zarząd mógłby kupić klasowego środkowego obrońce np. Meire lub Zapate i jeszcze kogoś.

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.