Transfery: do wydania jeszcze 20 milionów euro

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
alex_pl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lipca 2007, 17:14

Zarówno Giovinco jak i Lanzafame zostali wypożyczeni.. ten pierwszy do Empoli, drugi musze się przyznać że zapomniałem.

"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2007, 17:19

Zostali wypozyczeni, ale wróca do Juve. I za kilka lat beda dumnie strzelać gole na San Siro w biało-czarnych koszulkach :wink:

fataem

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2007, 18:37

Wątpię, żeby ktokolwiek został jeszcze sprowadzony, ale przydałby się przyzwoity bramkarz jako zmiennik Buffona. Coś jak Dudek i Casillas, Według mnie nadawałby się Tim Wiese lub Cerdic Kameni.

W górę serca, niech zwycięża Lech
Niech zwycięża Lech
Niech zwycięża Lech
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2007, 18:52

fataem pisze:Wątpię, żeby ktokolwiek został jeszcze sprowadzony, ale przydałby się przyzwoity bramkarz jako zmiennik Buffona. Coś jak Dudek i Casillas, Według mnie nadawałby się Tim Wiese lub Cerdic Kameni.
Szkoda pieniędzy i talentu wymienionych przez Ciebie zawodników. Belardi powinien w zupełności wystarczyć.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Owieczka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2007, 18:53

fataem pisze:Wątpię, żeby ktokolwiek został jeszcze sprowadzony, ale przydałby się przyzwoity bramkarz jako zmiennik Buffona. Coś jak Dudek i Casillas, Według mnie nadawałby się Tim Wiese lub Cerdic Kameni.
A myslisz ze Wiese lub Kameni chcieliby grzac ławe jak mają zapewnione miejsce w wyjsciowej jedynastce niezłych klubów :prochno:

fataem

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2007, 18:54

Kameni pewnie by się zgodził gorzej z Wiese'm.

Niech zwycięża Lech
Niech zwycięża Lech
Samsung~~

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2007, 21:30

, Według mnie nadawałby się Tim Wiese
Tylko nie on. Pamiętacie jego błędy w obydwu spotkaniach z Juve? Kamieni na pewno nie będzie grzał ławy, poza tym Belardi raczej nie będzie musiał grać z powodu Buffona. Chyba, że w razie kontuzji (już wyplułem). Także za pozycją bramkarza nie ma co się rozglądać.... :wink:

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 24 lipca 2007, 21:36

Samsung~~ pisze:
, Według mnie nadawałby się Tim Wiese
Tylko nie on. Pamiętacie jego błędy w obydwu spotkaniach z Juve? Kamieni na pewno nie będzie grzał ławy, poza tym Belardi raczej nie będzie musiał grać z powodu Buffona. Chyba, że w razie kontuzji (już wyplułem). Także za pozycją bramkarza nie ma co się rozglądać.... :wink:
A widziałeś ten mecz, czy ograniczyłes się tylko do ściągnięcia bramki? :/
To jest moim zdaniem najlepszy bramkarz teraz w Niemczech. On broni fantastycznie, a to, że raz popełnił taki kuriozalny błąd to zwyły pech - każdemu się zdarza.

PS. Fajny masz sig :P

fataem

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2007, 22:03

W Niemczech tak, ale wśród Niemców lepiej broni Hildebrand(chyba dobrze). Podzielam twoje zdanie, że Tim dobrze broni:D

Niech zwycięża Lech
Niech zwycięża Lech
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2007, 09:16

alex_pl pisze:Zarówno Giovinco jak i Lanzafame zostali wypożyczeni.. ten pierwszy do Empoli, drugi musze się przyznać że zapomniałem.
Chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.Mówiłem, że nie ma sensu sprowadzać młodego napastnika żeby grał w przyszłości, bo mamy takich, Palladino, Giovinco, Lanzafame, Volpato.
Zdaje sięże wcześniej Stahoo wyjaśnił to nieporozumienie ;)

Samsung~~

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2007, 09:42

A widziałeś ten mecz, czy ograniczyłes się tylko do ściągnięcia bramki? kwasny
To jest moim zdaniem najlepszy bramkarz teraz w Niemczech. On broni fantastycznie, a to, że raz popełnił taki kuriozalny błąd to zwyły pech - każdemu się zdarza.
Nie widziałem, ale popełnił 2 błędy w spotkaniach z nami i to dzięki nie mu awansowaliśmy dalej w Lidze Mistrzów. Nie wiem jak broni teraz bo nie oglądam Bundesligi. Jednak jak wcześniej pisałem bramkarz jest nam nie potrzebny. Dzisiaj rano pojawiła się wiadomość, że już nikogo nie pozyskamy :doh: Tak więc jeśli to prawda to nawet o defensorze możemy zapomnieć.
PS. Fajny masz sig
Dzięki, ale nie mojej roboty :wink:
Chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.Mówiłem, że nie ma sensu sprowadzać młodego napastnika żeby grał w przyszłości, bo mamy takich, Palladino, Giovinco, Lanzafame, Volpato.
Giovino nie jest czasem pomocnikiem ? :smile:

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2007, 09:56

Samsung~~ pisze:
A widziałeś ten mecz, czy ograniczyłes się tylko do ściągnięcia bramki? kwasny
Nie widziałem, ale popełnił 2 błędy w spotkaniach z nami i to dzięki nie mu awansowaliśmy dalej w Lidze Mistrzów. Nie wiem jak broni teraz bo nie oglądam Bundesligi.
To żałuj, że go nie widziałeś w innych spotkaniach. Bo Niemiec wyciąga czasem takie niemożliwe piłki, jakie umie bronić chyba tylko nasz Buffon. Wiese już niedługo powinien zostać pierwszym bramkarzem reprezentacji swego kraju. Chociaż konkurencje ma naprawdę silną: Hildebrand, Neuer, Adler... A błędy w meczu z nami? Owszem były, ale nie wiem, czy pamiętasz jak bronił przez pozostałą część spotkania.
Samsung~~ pisze:Giovino nie jest czasem pomocnikiem ? :smile:
Czasem bywa. Ale najczęściej to napastnik. :smile:

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2007, 23:41

Ja myślę, że powinniśmy kupić jeszcze jednego stopera, np. Meirę (Andrade byłoby raźniej:P) i to by wystarczyło.

lukasz9013

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2007, 21:52

Za te pieniądze zarząd mógłby kupić klasowego środkowego obrońce np. Meire lub Zapate i jeszcze kogoś.

Obrazek

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2007, 22:22

Meira
Zapata
Heinze
Senderos

etc. itd. itp.

Dlaczego niepostawimy na taką linię obrony :?

Chielini/Molinaro---Criscito/Birindelli- - -Andrade/Boumsong---Zebina/Grygera

Obrazek
ODPOWIEDZ