Długi !!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2007, 08:42

Hmmm... Generalnie mi również ta historia z realem obiła sie o uszy, aczkolwiek nie moge teraz wam jej dokładnie przytoczyć. Z tego co mi sie wydaje ale pewny nie ejstem działo to sie za czasów Franco (ale moge sie mylić) i Galacticos kupili za grosze jakieś działki o dużej wartości i między innymi za te pieniadze powstało Santiago Bernabeu. Ale to mi sie tak wydaje tylko, zapytam kumplka kibica Barcelony - on dokładnie zna te historie, no i można troche poszperać w necie, może cos sie znajdzie :wink:

Kędzior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2007, 11:43

Co do długów Juventusu (jeżeli wynoszą one 40-50 mln) nie są duże w porównaniu do innych klubów. W tym sezonie trzeba starać sie o LM bo z niej przecież największe pieniądze. Również pozbycie się kilku niepotrzebnych graczy poprawi sytuacje

Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2007, 23:05

Za rok będziemy w LM więc trochę kaski wpadnie, a w tym roku zgarniemy Scudetto więc też będzie trochę więcej pieniążków :)

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2007, 23:34

Kogut Del Piero pisze:Za rok będziemy w LM więc trochę kaski wpadnie, a w tym roku zgarniemy Scudetto więc też będzie trochę więcej pieniążków :)
Napewno kazdy z nas chciałby aby tak to własnie sie potoczyło :) ale bądzmu realistami... w LM zapewne bedziemy (choc nie mówmy hop poki nie przeskoczymy) ale mistrzostwo to marzenie wydaje mi sie odległe i chyba na jego realizacje musimy jeszcze poczekac z 2 lata. Oczywiscie wieze ze uda nam sie to osiagnac w tym sezonie :D ale najwazniejsza jest LM bo jak juz pisaliście z tych rozgrywek sa najwieksze pieniadze :)

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2007, 09:56

Napewno kazdy z nas chciałby aby tak to własnie sie potoczyło :) ale bądzmu realistami... w LM zapewne bedziemy (choc nie mówmy hop poki nie przeskoczymy) ale mistrzostwo to marzenie wydaje mi sie odległe i chyba na jego realizacje musimy jeszcze poczekac z 2 lata. Oczywiscie wieze ze uda nam sie to osiagnac w tym sezonie :D ale najwazniejsza jest LM bo jak juz pisaliście z tych rozgrywek sa najwieksze pieniadze :)[/quote]

Chociaz ja nie wierze w mistrzostwo kraju ale powinnismy awansowac do
Champions League. No i kaski napewno troche przyjdzie. Za samo rozegranie meczow w grupie przychodzi tyle kaski a co powiedziec
gdybysmy kilka wygrali.

GRANDE JUVENTUS

Obrazek
ODPOWIEDZ