Trofeo Birra Moretti: JUVENTUS 1-0 Napoli; 0-1 Inter
- centek
- Juventino
czyli oczekujesz od nich "git postawy" generalnieJuve_kubusthc pisze:Myśle ze Juve wygra to całe Birra Moretti pokonaja Napoli a potem inter i bedzie git potem wygraja jeszcze wygraja trofeo Tim i bedzie git

Według mnie nie bedzie "git" jak wygramy z interem tylko bedzie to coś co jednocześnie pokaże wszystkim kogo brakowało w serieA, baardzo podniesie morale druzyny i ukaże jak to bedzie wygladało w sezonie 07/08... ale mozna tez powiedziec "git"

- Mati
- Juventino
Trzeba spojrzeć realnie że będzie to pierwszy sparing, który pokaże prawdziwą formę zespołu.Gramy z drużynami włoskimi, które są na tym samym etapie przygotowań do sezonu co my, nie ma więc już wytłumaczenia, że Serie A startuje później niż Bundesliga czy Premier League.Mam nadzieję że zagramy lepiej od Napoli, wystrzeżemy się głupich błędów, a z Interem zagramy jak równy z równym.Za dużo nie możemy wymagać.
- speisi
- Juventino
Mnie rowniez nie interesuje miejsce , mnie interesuje pokonanie interu , licze na wielka mobilizacje naszych mistrzow, ktorzy musieli znosic upokozenie spedzenia roku w serie b , mam nadzieje ze skorzystaja mozliwosci wyladowania swojej sportowej zlosci i pokonaja inter. Wiem, ze to jest tylko turniej towarzyski , jednak pragne by pokazali , ze to jednak nie bylo mistrzowo zdobyte przez tych ,,ostatnich sprawiedliwych''.
- mnowo
- Qualità Juventino
Ja też jestem bardzo ciekawy tego turnieju. Może nie jest on turniejem z najwyższych szczebli, ale mimo wszystko zderzamy sie z dwiema dobrymi drużynami. Oczywiście ciekawi mnie wynik potyczki z Interem i jestem pewien, że mimo iż niektórzy - i z kibiców Juve i z kibiców Interu - deklarują, że "wynik niewiele znaczy, liczy się liga" etc., to po ewentualnej wygranej którejś ze stron posypią się komentarze pompujące to osiągnięcie do rozmiarów XXL 

- juvepavel11
- Juventino
Będzie relacja live na JuvePoland
PS.Jakie były rok temu wyniki w Trofeo Birra Moretti

FORZA GRANDE JUVE
- Adi666666
- Juventino
Relacja raczej będzie bo turniej będzie transmitowany w TV na Canale 5 który jest na cyfrze plus oraz na dekoderze Polsatu.juvepavel11 pisze:Będzie relacja live na JuvePoland![]()
Napoli - Juve 0-0 i w Karnych wygraliśmy 1-0
Inter - Juve 1-0 po golu Zalayety
Licze na dobry mecz przede wszystkim przeciwko Interowi :evil: szkoda że nie będzie grał Marco Marchionni który ostatnio był w bardzo dobrej formie, ale może zamiast jego będzie grał Camoranesi którego w sparingach jeszcze nie widziałem

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Desant.
- Juventino
A to jest pewne?jak tak to jest świetnie,bo mam Canale5Adi666666 pisze:
Relacja raczej będzie bo turniej będzie transmitowany w TV na Canale 5 który jest na cyfrze plus oraz na dekoderze Polsatu.
Najbardziej chciałbym żeby Juve pokazało Interowi że to że sobie mistrzostwo(nasze)ukradli to nie znaczy że są najlepsi.
- Adi666666
- Juventino
qUIET pisze:A to jest pewne?jak tak to jest świetnie,bo mam Canale5Adi666666 pisze:
Relacja raczej będzie bo turniej będzie transmitowany w TV na Canale 5 który jest na cyfrze plus oraz na dekoderze Polsatu.
Cyfra Plus (Canale 5 jest w pakiecie 200 niekodowanych kanałów z Satelity HOTBIRD) źródło
Cyfrowy Polsat (Canale 5 jest na 137 Kanale) źródło
pozdro

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Jimmy Fast
- Juventino
http://www.cyfraplus.pl/cyfraplus_sat_hotbird-tv.html
W powyższym linku jest napisane że Canale 5 w "cyfrze +" jest na 209 kanale. Sprawdziłem i nie mam:( Co jest?!
W powyższym linku jest napisane że Canale 5 w "cyfrze +" jest na 209 kanale. Sprawdziłem i nie mam:( Co jest?!
DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE
- Pilekww
- Juventino
Ja to traktuje jak zwykly sparing, wynik jest dla mnie mało ważny. Ważne aby zawodnicy wykonali zadania które dał im trener. Wygrywaniem zajmiemy się w sezonie.
Chciałbym wreszcie zobaczyc Tiago jak kogoś kto troche pokieruje druzyną i Iaquinta z Treze mogliby polepszyć skuteczność.
Tak na marginesie to szkoda ze gramy z Interem, wolałbym zeby ten mecz zosatał na sezon 8)
Chciałbym wreszcie zobaczyc Tiago jak kogoś kto troche pokieruje druzyną i Iaquinta z Treze mogliby polepszyć skuteczność.
Tak na marginesie to szkoda ze gramy z Interem, wolałbym zeby ten mecz zosatał na sezon 8)
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Mr Cezary
- Juventino
Dziwne. U mnie faktycznie jest na kanale 209. Spróbuj może przeprogramować terminal. Może pomoże.Jimmy Fast pisze:http://www.cyfraplus.pl/cyfraplus_sat_hotbird-tv.html
- Vincitore
- Juventino
Ten turniej zawsze traktuje z przymróżeniem oka, wiadomo to jest okres przygotowań i chodzi o to żeby zepsół jak najlepiej przygotował się kondycyjnie, ale też i zgrał ze sobą. Ranieri zapewne na oba mecze przygotuje dwa różne składy, podobnie zapewne jak i Inter oraz Napoli.
Fajnie byłoby wygrać ale to nie jest konieczne a jeszcze jeżeli tym turniejem mamy limit pucharów które zdobędziemy w tym roku wyczerpać to ja dziękuje serdecznie
.
Fajnie byłoby wygrać ale to nie jest konieczne a jeszcze jeżeli tym turniejem mamy limit pucharów które zdobędziemy w tym roku wyczerpać to ja dziękuje serdecznie

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zdaje się, że do turnieju przystąpimy w sporym oslabieniu (Buffon, Marchionni, Grygera, Nedved i Camor). Naprawdę duża strata, ale zobaczymy na co stać naszych dublerów. Bardzo jestem ciekawy naszego występu. od zwycięstwa w calym turnieju bardziej mi zależy na pokonaniu Interu. Mam nadzieję, że Ranieri nie wystawi ataku Treze, Iaquinta :roll: i, że ten drugi zaczanie podawać a nie strzelać po trybunach.
Wszystkie zespoły są na tym samym etapie przygotowac, więc w razie niepowodzenia, nie bedziemy mogli mówić, że ktoś już kończy sezon przygotowaczy czy zaczyna ligę za tydzień.
Wszystkie zespoły są na tym samym etapie przygotowac, więc w razie niepowodzenia, nie bedziemy mogli mówić, że ktoś już kończy sezon przygotowaczy czy zaczyna ligę za tydzień.