Trofeo Birra Moretti: JUVENTUS 1-0 Napoli; 0-1 Inter

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
centek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2007, 11:47

Juve_kubusthc pisze:Myśle ze Juve wygra to całe Birra Moretti pokonaja Napoli a potem inter i bedzie git potem wygraja jeszcze wygraja trofeo Tim i bedzie git :)
czyli oczekujesz od nich "git postawy" generalnie :P
Według mnie nie bedzie "git" jak wygramy z interem tylko bedzie to coś co jednocześnie pokaże wszystkim kogo brakowało w serieA, baardzo podniesie morale druzyny i ukaże jak to bedzie wygladało w sezonie 07/08... ale mozna tez powiedziec "git" :prochno:

Obrazek
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 sierpnia 2007, 17:00

Trzeba spojrzeć realnie że będzie to pierwszy sparing, który pokaże prawdziwą formę zespołu.Gramy z drużynami włoskimi, które są na tym samym etapie przygotowań do sezonu co my, nie ma więc już wytłumaczenia, że Serie A startuje później niż Bundesliga czy Premier League.Mam nadzieję że zagramy lepiej od Napoli, wystrzeżemy się głupich błędów, a z Interem zagramy jak równy z równym.Za dużo nie możemy wymagać.

speisi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2007, 05:05

Mnie rowniez nie interesuje miejsce , mnie interesuje pokonanie interu , licze na wielka mobilizacje naszych mistrzow, ktorzy musieli znosic upokozenie spedzenia roku w serie b , mam nadzieje ze skorzystaja mozliwosci wyladowania swojej sportowej zlosci i pokonaja inter. Wiem, ze to jest tylko turniej towarzyski , jednak pragne by pokazali , ze to jednak nie bylo mistrzowo zdobyte przez tych ,,ostatnich sprawiedliwych''.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2007, 09:56

Ja też jestem bardzo ciekawy tego turnieju. Może nie jest on turniejem z najwyższych szczebli, ale mimo wszystko zderzamy sie z dwiema dobrymi drużynami. Oczywiście ciekawi mnie wynik potyczki z Interem i jestem pewien, że mimo iż niektórzy - i z kibiców Juve i z kibiców Interu - deklarują, że "wynik niewiele znaczy, liczy się liga" etc., to po ewentualnej wygranej którejś ze stron posypią się komentarze pompujące to osiągnięcie do rozmiarów XXL :P

juvepavel11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2007, 09:58

Będzie relacja live na JuvePoland :?:

PS.Jakie były rok temu wyniki w Trofeo Birra Moretti :?:

FORZA GRANDE JUVE
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2007, 10:28

juvepavel11 pisze:Będzie relacja live na JuvePoland :?:
PS.Jakie były rok temu wyniki w Trofeo Birra Moretti :?:
Relacja raczej będzie bo turniej będzie transmitowany w TV na Canale 5 który jest na cyfrze plus oraz na dekoderze Polsatu.

Napoli - Juve 0-0 i w Karnych wygraliśmy 1-0
Inter - Juve 1-0 po golu Zalayety

Licze na dobry mecz przede wszystkim przeciwko Interowi :evil: szkoda że nie będzie grał Marco Marchionni który ostatnio był w bardzo dobrej formie, ale może zamiast jego będzie grał Camoranesi którego w sparingach jeszcze nie widziałem :P Nie ma co ukrywać, że chociaż to tylko turniej towarzyski to apetyty kibiców są wielkie. FORZA JUVE !!! 8)

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2007, 12:16

Adi666666 pisze:
Relacja raczej będzie bo turniej będzie transmitowany w TV na Canale 5 który jest na cyfrze plus oraz na dekoderze Polsatu.
A to jest pewne?jak tak to jest świetnie,bo mam Canale5

Najbardziej chciałbym żeby Juve pokazało Interowi że to że sobie mistrzostwo(nasze)ukradli to nie znaczy że są najlepsi.

FlooZwT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2007, 12:58

a niebedzie mozna zobaczyc tego na jakim sopcascie czy cus??

FORZA GRANDE JUVENTUS!!!!!!
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2007, 13:34

qUIET pisze:
Adi666666 pisze:
A to jest pewne?jak tak to jest świetnie,bo mam Canale5

Cyfra Plus (Canale 5 jest w pakiecie 200 niekodowanych kanałów z Satelity HOTBIRD) źródło

Cyfrowy Polsat (Canale 5 jest na 137 Kanale) źródło

pozdro ;)

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
Jimmy Fast

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2007, 09:38

http://www.cyfraplus.pl/cyfraplus_sat_hotbird-tv.html
W powyższym linku jest napisane że Canale 5 w "cyfrze +" jest na 209 kanale. Sprawdziłem i nie mam:( Co jest?!

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2007, 09:57

Ja to traktuje jak zwykly sparing, wynik jest dla mnie mało ważny. Ważne aby zawodnicy wykonali zadania które dał im trener. Wygrywaniem zajmiemy się w sezonie.
Chciałbym wreszcie zobaczyc Tiago jak kogoś kto troche pokieruje druzyną i Iaquinta z Treze mogliby polepszyć skuteczność.

Tak na marginesie to szkoda ze gramy z Interem, wolałbym zeby ten mecz zosatał na sezon 8)

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2007, 10:27

Jimmy Fast pisze:http://www.cyfraplus.pl/cyfraplus_sat_hotbird-tv.html
W powyższym linku jest napisane że Canale 5 w "cyfrze +" jest na 209 kanale. Sprawdziłem i nie mam:( Co jest?!
Dziwne. U mnie faktycznie jest na kanale 209. Spróbuj może przeprogramować terminal. Może pomoże.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2007, 11:18

Ten turniej zawsze traktuje z przymróżeniem oka, wiadomo to jest okres przygotowań i chodzi o to żeby zepsół jak najlepiej przygotował się kondycyjnie, ale też i zgrał ze sobą. Ranieri zapewne na oba mecze przygotuje dwa różne składy, podobnie zapewne jak i Inter oraz Napoli.
Fajnie byłoby wygrać ale to nie jest konieczne a jeszcze jeżeli tym turniejem mamy limit pucharów które zdobędziemy w tym roku wyczerpać to ja dziękuje serdecznie :D.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2007, 12:04

Zdaje się, że do turnieju przystąpimy w sporym oslabieniu (Buffon, Marchionni, Grygera, Nedved i Camor). Naprawdę duża strata, ale zobaczymy na co stać naszych dublerów. Bardzo jestem ciekawy naszego występu. od zwycięstwa w calym turnieju bardziej mi zależy na pokonaniu Interu. Mam nadzieję, że Ranieri nie wystawi ataku Treze, Iaquinta :roll: i, że ten drugi zaczanie podawać a nie strzelać po trybunach.
Wszystkie zespoły są na tym samym etapie przygotowac, więc w razie niepowodzenia, nie bedziemy mogli mówić, że ktoś już kończy sezon przygotowaczy czy zaczyna ligę za tydzień.

Obrazek
Pajo1906

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2007, 12:10

a ja myśle ze przegramy z Napoli, a wygramy z Interem :lol:

Obrazek
Zablokowany