Pre-season: Hamburger SV 1-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
alex_pl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 11:09

Ranieri w wypowiedziach pomeczowych powiedział iż w następnym meczu wymiesza te obie jedenastki które występowały w meczu z Newcastle i HSV, mam nadzieję tylko że nie będzie to mieszanka rezerwowych ;) a prezentować się ona w najbliższym meczu będzie tak;

------------------------------------Buffon---------------------------------------

-----Grygera----------Andrade-------------Criscito------------Chiellini------

-----------------------------------Nocerino-----------------------------------------

---Salihamidzic------------------Almiron----------------------Nedved-----------

-------------------------Del Piero---------Trezeguet-------------------------------

EDIT: Lukasz_Babik a Real Madryt przegrał w prawie podstawowym składzie z Hannoverem, osobiście wyżej cenie HSV niż Hannover, ale jesteś w stanie zrozumieć że są to sparingi? Bayern znów przegrał z drugoligowcem, a również miał silny skład, Juventus zaś grał w pół rezerwowym więc nie przesadzaj, jak masz tak reagować na sparingi to jakiś nervosol sobie kup.

"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 12:56

lukasz babik pisze:no nie oszukujmy się,jest źle :snooty: To druga porażka z kolei :angry: Chłopaki co jest?????
To mecz towarzyski, jak napisał Szczypek. Co z tego, że porażka, skoro chłopaki sobie pograli, Ranieri przetestował kolejnych zawodników i cały czas zespół się zgrywa. Nie panikujmy :roll:
lukasz babik pisze:szczypek co z tego że mecz towarzyski?czy my gramy z realem,barca czy z średniej klasy zespołami??różnica jest bagatelna!!!!!
O ile sie nie myle HSV posiada kilka gwiazd swiatowego formatu i w tym sezonie może nieźle zamieszac w Bundeslidze. Po za tym w HSV grało duzo podstawowych zawodników a w Juve chyba tylko Del Piero i Cheliini.
btw. Znasz cos takiego jak opcja ZMIEŃ? Taki przycisk do edytowania postów :wink:

lukasz babik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 13:04

dobra,no już dobra niech wam będzie...alex_pl dzięki za pomoc nervosol zakupię na 100% :dance: Psyha mi siadła po tym jak wyje... nas do drugiej ligi,no i teraz czekam na zwycięstwa :happy:

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 13:08

lukasz babik pisze:dobra,no już dobra niech wam będzie...alex_pl dzięki za pomoc nervosol zakupię na 100% :dance: Psyha mi siadła po tym jak wyje... nas do drugiej ligi,no i teraz czekam na zwycięstwa :happy:
Spokojnie... Na wszystko przyjdzie czas. Jeszcze będziemy wygrywać, jak przed degradacją. Naprawdę to tylko kolejny mecz towarzyski i kolejny test dla naszych piłkarzy. HSV to bardzo dobra drużyna (podobnie jak Nescastle) i sparing z nimi może okazać się bardziej przydatny niż z Realem czy Barceloną.
lukasz babik pisze:a oczekuje wygranej w sparingach bo kumple mi dokuczaja...np the reds-te dauny spisują się good-chamy!!!!!!!!! :twisted:
Skoro jesteś z Juventusem już tyle lat to zapewne już nie raz Ci tak dokuczali. Jeszcze przyjdzie czas, że sytuacja się odwróci :P
Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2007, 13:21 przez szczypek, łącznie zmieniany 2 razy.

lukasz babik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 13:17

szczypek spox,wierze CI,ale zrozum że trochę jestem przejęty.Fanem juve jestem od 1995 to mój pierwszy ukochany klub!!no i co,ile przeżyłem triumfów od tego ostatniego w 95 z ajaxem?pamietam porażki w finalach LM z borusia,realem,milanem....lezka się kreci,no ale wiary nigdy nie straciłem.FORZA JUVE :happy:a oczekuje wygranej w sparingach bo kumple mi dokuczaja...np the reds-te dauny spisują się good-chamy!!!!!!!!! :twisted:

lukasz babik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 13:24

dokuczali,dokuczali,głównie jak spadlismy do serie b!!!!ale nie poddamy się!!!!!!!!!!!!FANI JUVE ŁĄCZMY SIĘ!!!!!!!!

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 13:48

O jeny przejmowac sie ludzmi ktorzy ci dokuczaja ?? :/ Mialem gorsze problemy jak mnie probowali pobic i co wszystko sie wyjasnilo,tak samo bedzie z meczami Juventusu wszystko sie wyjasni w trakcie sezonu.

No coz kolejna przegrana,ale nie bede nad tym ubolewał poniewaz Ranieri podkreślał ze zrobi rotacje składu.Po pierwsze HSV gralo pierwsza 11 a my głebokimi rezerwami,wiec co tu opłakiwac.

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 14:06

Obok Newcastle był to wymagający rywal. Wyszliśmy składem którym na lidze napewno nie wyjdziemy (trenerem nie jestem ale ludzie miejmy zdrowy rozsądek :wink:). Szkoda bo mogło się utrzymać już to 0:0. Najważniejsze że sobie pograliśmy a każdy sparing to milowy krok do osiągnięcia szczytowej formy, dlatego nie ma co płakać tym sparingiem gdyż to tylko gry kontrolne :).

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 14:20

lukasz babik pisze:dobra,no już dobra niech wam będzie...alex_pl dzięki za pomoc nervosol zakupię na 100% :dance: Psyha mi siadła po tym jak wyje... nas do drugiej ligi,no i teraz czekam na zwycięstwa :happy:
A mi z tym nawet dobrze było. Bo to był dla mnie test cz\y jestem prawdziwym kibicem. I zdałem go, podobnie jak wiekszość z nas na tym forum :wink: I pamietam, że we wrzesniu (a szedłem do 1 LO czyli wiadomo- nowi kumple co za tym idzie nie wiadomo czego kibice :twisted: ) załozyłem koszulke Juve 8) Hmmm... wiadomo ze niemile wspomina sie okres "naszej" tułaczki po Serie B ale mysle ze dzieki temu poznalismy tez ktorzy piłkarze oddaliby wszystko i poswieceli sie całkowicie dla Juve, a ktorzy wybrali moze nie tyle pieniadze co po prostu sławę i mozliwość wiekszego rozwoju. Ale mam nadzieje że jeszcze Alex Gigi albo PAvel bedzie mógł powiedziec do Zammbo, Ibry albo Fabio "Ciao" gdy beda schodzić z boiska po wygranym meczu w Lidze Mistrzów... :roll:
szczypek pisze:
lukasz babik pisze:a oczekuje wygranej w sparingach bo kumple mi dokuczaja...np the reds-te dauny spisują się good-chamy!!!!!!!!! :twisted:
Skoro jesteś z Juventusem już tyle lat to zapewne już nie raz Ci tak dokuczali. Jeszcze przyjdzie czas, że sytuacja się odwróci :P
Teksty kumpli (kibicow realu i barcy) o niby naszym catenacio pojawiały sie bardzo często pamiętam.
Albo o naszej frekwencji na Delle Alpi.
Ale móc spojrzec w oczy temu kumplowi (madridiscie) po meczu na Delle Alpi w 1/2 LM 02/03 albo rok czy dwa pozniej tez z realem (po cudownym golu Trezegueta) jak to sie mowi- bezcenne :-D
lukasz babik pisze:dokuczali,dokuczali,głównie jak spadlismy do serie b!!!!ale nie poddamy się!!!!!!!!!!!!FANI JUVE ŁĄCZMY SIĘ!!!!!!!!
Jak mamy się łączyć? 8) :smile: :prochno:
Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2007, 14:27 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.

montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 14:56

Rzućcie skrót a nie gadajmy o wyniku bez oglądania co tak naprawdę się stało... shish :?

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
lukasz babik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 15:02

stahoo mamy się łączyć duchowo...no i mam nadzieję że ty nie pomyślałeś o łączeniu fizycznym bo stracił byś opinię na tym forum,he,he :smile: i jeszcze jedno bo chyba mnie nie zrozumiałeś-NIGDY NIE WYPARŁEM SIĘ JUVE!!!!A JESTEM Z NIM LAT 12!!!!!!!!!!!!!!!

alex_pl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 15:36

montero4montero4 pisze:Rzućcie skrót a nie gadajmy o wyniku bez oglądania co tak naprawdę się stało... shish :?
skąd weźmiemy skrót skoro żadna telewizja nie transmitowała tego meczu? nie jestem Harry Potter żeby Ci wyczarować.

"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
lukasz babik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 16:10

oj harry to wg.mnie hu...nie czarodziej alex_pl...wcale nie umie wyczarowywać skrótów meczu,którego nie transmitowano! :happy:

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 19:13

lukasz babik pisze:stahoo mamy się łączyć duchowo...no i mam nadzieję że ty nie pomyślałeś o łączeniu fizycznym bo stracił byś opinię na tym forum,he,he :smile: i jeszcze jedno bo chyba mnie nie zrozumiałeś-NIGDY NIE WYPARŁEM SIĘ JUVE!!!!A JESTEM Z NIM LAT 12!!!!!!!!!!!!!!!
dobzre Cie zrozumiałem ze dokładnie tak: nie wyparłes sie juve tak jak ja ;] to tylko moje refleksje były. A co do łaczenia, no to własnie ja nie wiedziałem co amsz na mysli :smile:

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2007, 19:54

Oki, wróciłem do chaty to trochę opowiem o samym meczu :wink:

Zacznijmy od kibiców z którymi miałem przyjemność siedzieć. Tak się szczęśliwie złożyło że po mojej lewej stronie siedziało 3 włochów a po prawej braciszek (pozdrawiam :D ) więc trochę pokrzyczeliśmy,
poklaskaliśmy, miałem za darmo naukę włoskiego ! :lol:
Warte jest też do zauważenia, że do ławki rezerwowej Juve miałem ok. 10 metrów ! Jednym słowem ... Nedved do nas pomachał :happy: a i złapaliśmy Buffona jak puszcza oczko do jakiejś fotoreporterki. Niestety nasze wołania Gigi ! Gigi ! nie pomogły i do nas się nawet nie obrócił :snooty: (foch z przytupem :rotfl: )

Teraz do samego meczu.

Juventus który grał w miarę drugim składem pokazał się na tle HSV ... bardzo dobrze !. Co prawda gdyby wykorzystali wszystkie sytuacje to mogłoby być 2-1 badź 3-1 dla HSV jednak są cieńcy i grać nie umieją :smile:

Teraz do samych piłkarzy :

Belardi - sorry ale koleś jest słaby 3/6

Birindelli - za wolny i jakiś niepewny 3/6

Legrottaglie - ech, w tym meczu jako tako zagrał 4/6

Boumsong - jak legro 4/6

Criscito - Talent ! 5/6 :bravo:

Blasi- Dużo biegał , dużo walczył jednak żadnych konkretów 4/6

Nocerino - młody, waleczny, za kilka lat będzie godzien pierwszego składu
4/6
Zanetti - za wolny ! nic nie pokazał 3/6

Almiron - nie oceniam.

Salihamidzic - dobrze , tak trzymaj Brazzo ! 5/6 :D

Del Piero - Koleś ma instynkt strzelecki jednak jego lata się kończą . 4/6

Nedved - 6/6 za pomachanie do kibiców :lol:

Palladino - będzie chłopak w przyszłości dobry , póki co 5/6 . Fajne zwody koleś umie i już tak nie schodzi do pomocy. Wyraźna poprawa :wink:

Iaquinta - nie oceniam.

i nasz trener 5/6 przetestował cały 2 skład jakby grał mecz ligowy, teraz będzie wiedział kto się nadaje. Poza tym cudowna postawa przy faulu i zachowaniu piłkarza HSV w stosunku do Brazzo ! :ok:

no i sędzia ... pożal się Boże ! nam 3 kartki w sumie za nic a im 1 :!: :?:
Wybacz mu :smile:

I taka ciekawostka ... Chiellini wybiegł z szatni ok. 51 min :prochno:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Zablokowany