Pre-season: Hamburger SV 1-0 JUVENTUS
- alex_pl
- Juventino
Ranieri w wypowiedziach pomeczowych powiedział iż w następnym meczu wymiesza te obie jedenastki które występowały w meczu z Newcastle i HSV, mam nadzieję tylko że nie będzie to mieszanka rezerwowych
a prezentować się ona w najbliższym meczu będzie tak;
------------------------------------Buffon---------------------------------------
-----Grygera----------Andrade-------------Criscito------------Chiellini------
-----------------------------------Nocerino-----------------------------------------
---Salihamidzic------------------Almiron----------------------Nedved-----------
-------------------------Del Piero---------Trezeguet-------------------------------
EDIT: Lukasz_Babik a Real Madryt przegrał w prawie podstawowym składzie z Hannoverem, osobiście wyżej cenie HSV niż Hannover, ale jesteś w stanie zrozumieć że są to sparingi? Bayern znów przegrał z drugoligowcem, a również miał silny skład, Juventus zaś grał w pół rezerwowym więc nie przesadzaj, jak masz tak reagować na sparingi to jakiś nervosol sobie kup.

------------------------------------Buffon---------------------------------------
-----Grygera----------Andrade-------------Criscito------------Chiellini------
-----------------------------------Nocerino-----------------------------------------
---Salihamidzic------------------Almiron----------------------Nedved-----------
-------------------------Del Piero---------Trezeguet-------------------------------
EDIT: Lukasz_Babik a Real Madryt przegrał w prawie podstawowym składzie z Hannoverem, osobiście wyżej cenie HSV niż Hannover, ale jesteś w stanie zrozumieć że są to sparingi? Bayern znów przegrał z drugoligowcem, a również miał silny skład, Juventus zaś grał w pół rezerwowym więc nie przesadzaj, jak masz tak reagować na sparingi to jakiś nervosol sobie kup.
"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- stahoo
- Juventino
To mecz towarzyski, jak napisał Szczypek. Co z tego, że porażka, skoro chłopaki sobie pograli, Ranieri przetestował kolejnych zawodników i cały czas zespół się zgrywa. Nie panikujmy :roll:lukasz babik pisze:no nie oszukujmy się,jest źle :snooty: To druga porażka z koleiChłopaki co jest?????
O ile sie nie myle HSV posiada kilka gwiazd swiatowego formatu i w tym sezonie może nieźle zamieszac w Bundeslidze. Po za tym w HSV grało duzo podstawowych zawodników a w Juve chyba tylko Del Piero i Cheliini.lukasz babik pisze:szczypek co z tego że mecz towarzyski?czy my gramy z realem,barca czy z średniej klasy zespołami??różnica jest bagatelna!!!!!
btw. Znasz cos takiego jak opcja ZMIEŃ? Taki przycisk do edytowania postów
- lukasz babik
- Juventino
dobra,no już dobra niech wam będzie...alex_pl dzięki za pomoc nervosol zakupię na 100%
Psyha mi siadła po tym jak wyje... nas do drugiej ligi,no i teraz czekam na zwycięstwa 

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Spokojnie... Na wszystko przyjdzie czas. Jeszcze będziemy wygrywać, jak przed degradacją. Naprawdę to tylko kolejny mecz towarzyski i kolejny test dla naszych piłkarzy. HSV to bardzo dobra drużyna (podobnie jak Nescastle) i sparing z nimi może okazać się bardziej przydatny niż z Realem czy Barceloną.lukasz babik pisze:dobra,no już dobra niech wam będzie...alex_pl dzięki za pomoc nervosol zakupię na 100%Psyha mi siadła po tym jak wyje... nas do drugiej ligi,no i teraz czekam na zwycięstwa
Skoro jesteś z Juventusem już tyle lat to zapewne już nie raz Ci tak dokuczali. Jeszcze przyjdzie czas, że sytuacja się odwrócilukasz babik pisze:a oczekuje wygranej w sparingach bo kumple mi dokuczaja...np the reds-te dauny spisują się good-chamy!!!!!!!!! :twisted:

Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2007, 13:21 przez szczypek, łącznie zmieniany 2 razy.
- lukasz babik
- Juventino
szczypek spox,wierze CI,ale zrozum że trochę jestem przejęty.Fanem juve jestem od 1995 to mój pierwszy ukochany klub!!no i co,ile przeżyłem triumfów od tego ostatniego w 95 z ajaxem?pamietam porażki w finalach LM z borusia,realem,milanem....lezka się kreci,no ale wiary nigdy nie straciłem.FORZA JUVE :happy:a oczekuje wygranej w sparingach bo kumple mi dokuczaja...np the reds-te dauny spisują się good-chamy!!!!!!!!! :twisted:
- lukasz babik
- Juventino
dokuczali,dokuczali,głównie jak spadlismy do serie b!!!!ale nie poddamy się!!!!!!!!!!!!FANI JUVE ŁĄCZMY SIĘ!!!!!!!!
- Simi
- Qualità Juventino
O jeny przejmowac sie ludzmi ktorzy ci dokuczaja ??
Mialem gorsze problemy jak mnie probowali pobic i co wszystko sie wyjasnilo,tak samo bedzie z meczami Juventusu wszystko sie wyjasni w trakcie sezonu.
No coz kolejna przegrana,ale nie bede nad tym ubolewał poniewaz Ranieri podkreślał ze zrobi rotacje składu.Po pierwsze HSV gralo pierwsza 11 a my głebokimi rezerwami,wiec co tu opłakiwac.

No coz kolejna przegrana,ale nie bede nad tym ubolewał poniewaz Ranieri podkreślał ze zrobi rotacje składu.Po pierwsze HSV gralo pierwsza 11 a my głebokimi rezerwami,wiec co tu opłakiwac.
- Vincitore
- Juventino
Obok Newcastle był to wymagający rywal. Wyszliśmy składem którym na lidze napewno nie wyjdziemy (trenerem nie jestem ale ludzie miejmy zdrowy rozsądek
). Szkoda bo mogło się utrzymać już to 0:0. Najważniejsze że sobie pograliśmy a każdy sparing to milowy krok do osiągnięcia szczytowej formy, dlatego nie ma co płakać tym sparingiem gdyż to tylko gry kontrolne
.

- stahoo
- Juventino
A mi z tym nawet dobrze było. Bo to był dla mnie test cz\y jestem prawdziwym kibicem. I zdałem go, podobnie jak wiekszość z nas na tym forumlukasz babik pisze:dobra,no już dobra niech wam będzie...alex_pl dzięki za pomoc nervosol zakupię na 100%Psyha mi siadła po tym jak wyje... nas do drugiej ligi,no i teraz czekam na zwycięstwa
Teksty kumpli (kibicow realu i barcy) o niby naszym catenacio pojawiały sie bardzo często pamiętam.szczypek pisze:Skoro jesteś z Juventusem już tyle lat to zapewne już nie raz Ci tak dokuczali. Jeszcze przyjdzie czas, że sytuacja się odwrócilukasz babik pisze:a oczekuje wygranej w sparingach bo kumple mi dokuczaja...np the reds-te dauny spisują się good-chamy!!!!!!!!! :twisted:
Albo o naszej frekwencji na Delle Alpi.
Ale móc spojrzec w oczy temu kumplowi (madridiscie) po meczu na Delle Alpi w 1/2 LM 02/03 albo rok czy dwa pozniej tez z realem (po cudownym golu Trezegueta) jak to sie mowi- bezcenne :-D
Jak mamy się łączyć? 8)lukasz babik pisze:dokuczali,dokuczali,głównie jak spadlismy do serie b!!!!ale nie poddamy się!!!!!!!!!!!!FANI JUVE ŁĄCZMY SIĘ!!!!!!!!

Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2007, 14:27 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- montero4
- Juventino
Rzućcie skrót a nie gadajmy o wyniku bez oglądania co tak naprawdę się stało... shish :?
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- lukasz babik
- Juventino
stahoo mamy się łączyć duchowo...no i mam nadzieję że ty nie pomyślałeś o łączeniu fizycznym bo stracił byś opinię na tym forum,he,he
i jeszcze jedno bo chyba mnie nie zrozumiałeś-NIGDY NIE WYPARŁEM SIĘ JUVE!!!!A JESTEM Z NIM LAT 12!!!!!!!!!!!!!!!
- alex_pl
- Juventino
skąd weźmiemy skrót skoro żadna telewizja nie transmitowała tego meczu? nie jestem Harry Potter żeby Ci wyczarować.montero4montero4 pisze:Rzućcie skrót a nie gadajmy o wyniku bez oglądania co tak naprawdę się stało... shish :?
"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- lukasz babik
- Juventino
oj harry to wg.mnie hu...nie czarodziej alex_pl...wcale nie umie wyczarowywać skrótów meczu,którego nie transmitowano! 

- stahoo
- Juventino
dobzre Cie zrozumiałem ze dokładnie tak: nie wyparłes sie juve tak jak ja ;] to tylko moje refleksje były. A co do łaczenia, no to własnie ja nie wiedziałem co amsz na myslilukasz babik pisze:stahoo mamy się łączyć duchowo...no i mam nadzieję że ty nie pomyślałeś o łączeniu fizycznym bo stracił byś opinię na tym forum,he,hei jeszcze jedno bo chyba mnie nie zrozumiałeś-NIGDY NIE WYPARŁEM SIĘ JUVE!!!!A JESTEM Z NIM LAT 12!!!!!!!!!!!!!!!
- Ein
- Juventino
Oki, wróciłem do chaty to trochę opowiem o samym meczu
Zacznijmy od kibiców z którymi miałem przyjemność siedzieć. Tak się szczęśliwie złożyło że po mojej lewej stronie siedziało 3 włochów a po prawej braciszek (pozdrawiam
) więc trochę pokrzyczeliśmy,
poklaskaliśmy, miałem za darmo naukę włoskiego ! :lol:
Warte jest też do zauważenia, że do ławki rezerwowej Juve miałem ok. 10 metrów ! Jednym słowem ... Nedved do nas pomachał
a i złapaliśmy Buffona jak puszcza oczko do jakiejś fotoreporterki. Niestety nasze wołania Gigi ! Gigi ! nie pomogły i do nas się nawet nie obrócił :snooty: (foch z przytupem :rotfl: )
Teraz do samego meczu.
Juventus który grał w miarę drugim składem pokazał się na tle HSV ... bardzo dobrze !. Co prawda gdyby wykorzystali wszystkie sytuacje to mogłoby być 2-1 badź 3-1 dla HSV jednak są cieńcy i grać nie umieją
Teraz do samych piłkarzy :
Belardi - sorry ale koleś jest słaby 3/6
Birindelli - za wolny i jakiś niepewny 3/6
Legrottaglie - ech, w tym meczu jako tako zagrał 4/6
Boumsong - jak legro 4/6
Criscito - Talent ! 5/6
Blasi- Dużo biegał , dużo walczył jednak żadnych konkretów 4/6
Nocerino - młody, waleczny, za kilka lat będzie godzien pierwszego składu
4/6
Zanetti - za wolny ! nic nie pokazał 3/6
Almiron - nie oceniam.
Salihamidzic - dobrze , tak trzymaj Brazzo ! 5/6
Del Piero - Koleś ma instynkt strzelecki jednak jego lata się kończą . 4/6
Nedved - 6/6 za pomachanie do kibiców :lol:
Palladino - będzie chłopak w przyszłości dobry , póki co 5/6 . Fajne zwody koleś umie i już tak nie schodzi do pomocy. Wyraźna poprawa
Iaquinta - nie oceniam.
i nasz trener 5/6 przetestował cały 2 skład jakby grał mecz ligowy, teraz będzie wiedział kto się nadaje. Poza tym cudowna postawa przy faulu i zachowaniu piłkarza HSV w stosunku do Brazzo !
no i sędzia ... pożal się Boże ! nam 3 kartki w sumie za nic a im 1 :!:
Wybacz mu
I taka ciekawostka ... Chiellini wybiegł z szatni ok. 51 min
Zacznijmy od kibiców z którymi miałem przyjemność siedzieć. Tak się szczęśliwie złożyło że po mojej lewej stronie siedziało 3 włochów a po prawej braciszek (pozdrawiam

poklaskaliśmy, miałem za darmo naukę włoskiego ! :lol:
Warte jest też do zauważenia, że do ławki rezerwowej Juve miałem ok. 10 metrów ! Jednym słowem ... Nedved do nas pomachał

Teraz do samego meczu.
Juventus który grał w miarę drugim składem pokazał się na tle HSV ... bardzo dobrze !. Co prawda gdyby wykorzystali wszystkie sytuacje to mogłoby być 2-1 badź 3-1 dla HSV jednak są cieńcy i grać nie umieją
Teraz do samych piłkarzy :
Belardi - sorry ale koleś jest słaby 3/6
Birindelli - za wolny i jakiś niepewny 3/6
Legrottaglie - ech, w tym meczu jako tako zagrał 4/6
Boumsong - jak legro 4/6
Criscito - Talent ! 5/6

Blasi- Dużo biegał , dużo walczył jednak żadnych konkretów 4/6
Nocerino - młody, waleczny, za kilka lat będzie godzien pierwszego składu
4/6
Zanetti - za wolny ! nic nie pokazał 3/6
Almiron - nie oceniam.
Salihamidzic - dobrze , tak trzymaj Brazzo ! 5/6

Del Piero - Koleś ma instynkt strzelecki jednak jego lata się kończą . 4/6
Nedved - 6/6 za pomachanie do kibiców :lol:
Palladino - będzie chłopak w przyszłości dobry , póki co 5/6 . Fajne zwody koleś umie i już tak nie schodzi do pomocy. Wyraźna poprawa
Iaquinta - nie oceniam.
i nasz trener 5/6 przetestował cały 2 skład jakby grał mecz ligowy, teraz będzie wiedział kto się nadaje. Poza tym cudowna postawa przy faulu i zachowaniu piłkarza HSV w stosunku do Brazzo !

no i sędzia ... pożal się Boże ! nam 3 kartki w sumie za nic a im 1 :!:

Wybacz mu
I taka ciekawostka ... Chiellini wybiegł z szatni ok. 51 min

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."