Pre-season: Chińska drużyna Olimpijska 0-4 JUVENTUS
- Wonki
- Juventino
W tym skrócie brakuje mi pewnego incydentu :twisted: ciekawe, weszla bezbronna kobieta na murawe żeby powiedzieć któremuś z naszych herosów jak bardzo go kocha a tu rzucił się na nią tuzin napakowanych ochroniarzy :twisted: :twisted:
Mam jeden wniosek, że bierzemy na razie wszystkich na kondychę. Jakby Chińczycy tempa nie wytrzymali w końcówce i wszystko im runęło. Teraz czeka nas Newcastle. Oj już się cieszę na ten sparing
To będzie dopiero test, chociaż do światowej czołówki Newcastle nie należy, ale to solidny zespół.
Póki co to nie mamy najmniejszych powodów do obaw
Apropos cóż za szykowne czarne wdzianka 
PS ta opowieść o tej babce to tylko moja chora wyobraźnia, sam szukam tego zdarzenia
Mam jeden wniosek, że bierzemy na razie wszystkich na kondychę. Jakby Chińczycy tempa nie wytrzymali w końcówce i wszystko im runęło. Teraz czeka nas Newcastle. Oj już się cieszę na ten sparing

Póki co to nie mamy najmniejszych powodów do obaw

PS ta opowieść o tej babce to tylko moja chora wyobraźnia, sam szukam tego zdarzenia
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2007, 22:56 przez Wonki, łącznie zmieniany 1 raz.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Informacja ta byla juz podawana setki razy... :shock: Tak poza tym co to w zwiazku z tym faktem? :?juvepavel11 pisze:Wygraliśmy z nimi wyżej niż inter który wygrał z nimi 3:0.
Do tego masz oddzielny temat, gdzie zreszta rowniez napisales bezsensownego posta, nic nie wnoszacego do dyskusji. Przed nastepna Twoja wypowiedzia zastanow sie, czy warto ja napisac...juvepavel11 pisze:W innym meczu włoskiego zespołu ROMA przegrała Z BORUSSIĄ DORTMUND AŻ 4:0 !!!!!! Błaszczykowski strzelił !!
Jesli chodzi o mecz to osobiscie pomylilem sie co do wyniku, nie spodziewalem sie, ze wygramy tak wysoko. Co do gry sie nie wypowiadam, bo niestety nie dane mi bylo zobaczyc meczu. Kolejne spotkanie z czystym kontem naszych znakomitych bramkarzy, kto wie, moze wygryza Gigiego ze skladu
- Samsung~~
- Juventino
Mógłbyś mi podać linka do tego skrótu ?Wonki pisze:W tym skrócie brakuje mi pewnego incydentu :twisted: ciekawe, weszla bezbronna kobieta na murawe żeby powiedzieć któremuś z naszych herosów jak bardzo go kocha a tu rzucił się na nią tuzin napakowanych ochroniarzy :twisted: :twisted:
Mam jeden wniosek, że bierzemy na razie wszystkich na kondychę. Jakby Chińczycy tempa nie wytrzymali w końcówce i wszystko im runęło. Teraz czeka nas Newcastle. Oj już się cieszę na ten sparingTo będzie dopiero test, chociaż do światowej czołówki Newcastle nie należy, ale to solidny zespół.
Póki co to nie mamy najmniejszych powodów do obawApropos cóż za szykowne czarne wdzianka

- Medi
- Qualità Juventino
W Chinach biały jest kolorem żałoby, Chińczycy poprosili żeby Juventus nie grał w białych koszulkach.juvepavel11 pisze: PS. Dlaczego juve grało w czarnych strojach ?? Wszystkie mecze sparingowe juve miało grać w białych strojach
- Bodmer
- Juventino
- Vincitore
- Juventino
Kolejny sparing, rywal deko lepszy niż poprzedni jednak wynik zbliżony do tego z ostatniego meczu kontrolnego. Tak naprawdę mecz z Newcastle będzie już tym poważniejszym. Co do meczu z Chinami podobała mi się akcja przy golu Nedveda, pamiętam identyczny schemat podczas naszych najlepszych lat w Serie A
.

- Juve_kubusthc
- Juventino
Ona weszła tam w proteście rpzeciwko Chinom o to linkSamsung~~ pisze:Mógłbyś mi podać linka do tego skrótu ?Wonki pisze:W tym skrócie brakuje mi pewnego incydentu :twisted: ciekawe, weszla bezbronna kobieta na murawe żeby powiedzieć któremuś z naszych herosów jak bardzo go kocha a tu rzucił się na nią tuzin napakowanych ochroniarzy :twisted: :twisted:
Mam jeden wniosek, że bierzemy na razie wszystkich na kondychę. Jakby Chińczycy tempa nie wytrzymali w końcówce i wszystko im runęło. Teraz czeka nas Newcastle. Oj już się cieszę na ten sparingTo będzie dopiero test, chociaż do światowej czołówki Newcastle nie należy, ale to solidny zespół.
Póki co to nie mamy najmniejszych powodów do obawApropos cóż za szykowne czarne wdzianka
http://www.bianconeri.pl/?function=show_all&no=4483
ALe napewno powiedziała Del Piero ze go kocha