Pre-season: Chińska drużyna Olimpijska 0-4 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2007, 22:34

W tym skrócie brakuje mi pewnego incydentu :twisted: ciekawe, weszla bezbronna kobieta na murawe żeby powiedzieć któremuś z naszych herosów jak bardzo go kocha a tu rzucił się na nią tuzin napakowanych ochroniarzy :twisted: :twisted:

Mam jeden wniosek, że bierzemy na razie wszystkich na kondychę. Jakby Chińczycy tempa nie wytrzymali w końcówce i wszystko im runęło. Teraz czeka nas Newcastle. Oj już się cieszę na ten sparing :) To będzie dopiero test, chociaż do światowej czołówki Newcastle nie należy, ale to solidny zespół.

Póki co to nie mamy najmniejszych powodów do obaw :) Apropos cóż za szykowne czarne wdzianka :P

PS ta opowieść o tej babce to tylko moja chora wyobraźnia, sam szukam tego zdarzenia :wink:
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2007, 22:56 przez Wonki, łącznie zmieniany 1 raz.

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2007, 22:39

juvepavel11 pisze:Wygraliśmy z nimi wyżej niż inter który wygrał z nimi 3:0.
Informacja ta byla juz podawana setki razy... :shock: Tak poza tym co to w zwiazku z tym faktem? :?
juvepavel11 pisze:W innym meczu włoskiego zespołu ROMA przegrała Z BORUSSIĄ DORTMUND AŻ 4:0 !!!!!! Błaszczykowski strzelił !!
Do tego masz oddzielny temat, gdzie zreszta rowniez napisales bezsensownego posta, nic nie wnoszacego do dyskusji. Przed nastepna Twoja wypowiedzia zastanow sie, czy warto ja napisac...

Jesli chodzi o mecz to osobiscie pomylilem sie co do wyniku, nie spodziewalem sie, ze wygramy tak wysoko. Co do gry sie nie wypowiadam, bo niestety nie dane mi bylo zobaczyc meczu. Kolejne spotkanie z czystym kontem naszych znakomitych bramkarzy, kto wie, moze wygryza Gigiego ze skladu :wink: No i widac tez, ze po przerwie idzie nam duzo lepiej, srodek pola Tiago-Almiron na razie zapowiada sie obiecujaco. Teraz mecz ze Srokami, mysle, ze po nim bedzie sie nam powoli klarowal pierwszy sklad nowego JUVE.

Samsung~~

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2007, 22:47

Wonki pisze:W tym skrócie brakuje mi pewnego incydentu :twisted: ciekawe, weszla bezbronna kobieta na murawe żeby powiedzieć któremuś z naszych herosów jak bardzo go kocha a tu rzucił się na nią tuzin napakowanych ochroniarzy :twisted: :twisted:

Mam jeden wniosek, że bierzemy na razie wszystkich na kondychę. Jakby Chińczycy tempa nie wytrzymali w końcówce i wszystko im runęło. Teraz czeka nas Newcastle. Oj już się cieszę na ten sparing :) To będzie dopiero test, chociaż do światowej czołówki Newcastle nie należy, ale to solidny zespół.

Póki co to nie mamy najmniejszych powodów do obaw :) Apropos cóż za szykowne czarne wdzianka :P
Mógłbyś mi podać linka do tego skrótu ? :prochno:

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2007, 22:50

juvepavel11 pisze: PS. Dlaczego juve grało w czarnych strojach ?? Wszystkie mecze sparingowe juve miało grać w białych strojach
W Chinach biały jest kolorem żałoby, Chińczycy poprosili żeby Juventus nie grał w białych koszulkach.

Bodmer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2007, 23:13

Zwycięstwo, czyli to do czego Juve nas przyzwyczaiło. Już nie mogę się doczekać nowego sezonu. :x . Mam nadzieję, że pierwszą silną drużynom z którym przyjdzie się nam zmierzyć będzie Inter.

Bodmer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2007, 15:13

Znalazłem bramki z tego meczu:

Juventus - Nazionale Olimpica Cinese 4-0

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2007, 02:18

Kolejny sparing, rywal deko lepszy niż poprzedni jednak wynik zbliżony do tego z ostatniego meczu kontrolnego. Tak naprawdę mecz z Newcastle będzie już tym poważniejszym. Co do meczu z Chinami podobała mi się akcja przy golu Nedveda, pamiętam identyczny schemat podczas naszych najlepszych lat w Serie A :).

Juve_kubusthc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lipca 2007, 00:10

Samsung~~ pisze:
Wonki pisze:W tym skrócie brakuje mi pewnego incydentu :twisted: ciekawe, weszla bezbronna kobieta na murawe żeby powiedzieć któremuś z naszych herosów jak bardzo go kocha a tu rzucił się na nią tuzin napakowanych ochroniarzy :twisted: :twisted:

Mógłbyś mi podać linka do tego skrótu ? :prochno:
Ona weszła tam w proteście rpzeciwko Chinom o to link
http://www.bianconeri.pl/?function=show_all&no=4483
ALe napewno powiedziała Del Piero ze go kocha :P :)

Obrazek
Zablokowany