Sławni kibice Juve

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 17 lipca 2007, 00:32

Michael Laudrup był i jest kibicem Juve.

rezinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2007, 01:22

ADAMJUVENTUSPL pisze:Zastanawiam się czy Boruc lubi Juve. Ostatnio wszedłem na jego strone oficjalną http://arturboruc.com/ i tam na stronie głównej na pierwszym zdjęciu od lewej (na którym gada przez telefon) na jego bluzie widać coś co wygląda jak nasz herb. To w sumie taka ciekawostka, bo nie jestem tego pewien, gdyż dwie pierwsze litery na tej bluzie to chyba "OG".
Raczej nie... Jego ukochanym klubem jest jak wiadomo Legia Warszawa. Kiedys nawet powiedzial, ze czasem nie wie jak wyglada tabela szkockiej Premier League i z kim Celtic gra najblizszy mecz :smile: ale za to sledzi na biezaco poczynania warszawiakow i jak przejdzie na emeryture to bedzie jezdzil z kibicami Legii na mecze :)

Ale w wywidzie dla PolsatuSport mowil, ze jego marzeniem zawsze byla Barca :| http://arturboruc.com/zdjecia/128.jpg

Połączeni paktem przy dźwiękach z głośnika to razem do kupy zwie się Obrazek
JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2007, 06:44

Napewno kibicem Juve jest redaktor naczelny "Supernowości" :D

wlochaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2007, 09:38

i zastepca naczelnego Zycia Jarocina
oraz redaktor naczelny Zycia Wielkopolski:D

matekkuba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2007, 11:12

rezinho pisze: Raczej nie... Jego ukochanym klubem jest jak wiadomo Legia Warszawa.
A Legia z kim trzyma? Coś mi się wydaje, że z Juve. Nawet kiedyś kolega mi pokazywał vlepkę Juve, Legia Pogoń...

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2007, 11:18

Mi jakoś na myśl przyeszedł Jan Paweł II i Eros

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2007, 13:52

TomiQ pisze:Mi jakoś na myśl przyeszedł Jan Paweł II i Eros
Z tego co wiem, to JPII kibicował Cracovii i któremuś z klubów z Rzymu, ale nigdy nie powiedział któremu...

Jacol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2007, 19:05

Tasak pisze:Z tego co wiem, to JPII kibicował Cracovii i któremuś z klubów z Rzymu, ale nigdy nie powiedział któremu...
Z tego co ja wiem to tym rzymskim klubem jest Lazio...

"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 23 lipca 2007, 19:33

Niedawno ogladalem fakty na tvn i wypowiadali sie ludzie o tej tragedii we Francji.Ogladajac i sluchajac ludzi zauwazylem,ze wypowiadal tez sie telewizji znany aktor polski Jan Nowicki,ktory mial na sobie biala koszulke z duzym logiem Juventusu na klatce oraz po boku z lewej strony naszywke nike.

Widac,ze Juve jest tez wsrod aktorow popularne.

Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2007, 19:36

Jan Nowicki,ktory mial na sobie biala koszulke z duzym logiem Juventusu na klatce oraz po boku z lewej strony naszywke nike.
I miał ją założoną na lewą stronę.

Obrazek
peste

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2007, 19:37

Mati1990 pisze:Niedawno ogladalem fakty na tvn i wypowiadali sie ludzie o tej tragedii we Francji.Ogladajac i sluchajac ludzi zauwazylem,ze wypowiadal tez sie telewizji znany aktor polski Jan Nowicki,ktory mial na sobie biala koszulke z duzym logiem Juventusu na klatce oraz po boku z lewej strony naszywke nike.
też to zauwazylem :D i wlasnie mialem napisac.

Ciekaw jestem czy to swiadome...

hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 23 lipca 2007, 20:07

peste pisze:
Mati1990 pisze:Niedawno ogladalem fakty na tvn i wypowiadali sie ludzie o tej tragedii we Francji.Ogladajac i sluchajac ludzi zauwazylem,ze wypowiadal tez sie telewizji znany aktor polski Jan Nowicki,ktory mial na sobie biala koszulke z duzym logiem Juventusu na klatce oraz po boku z lewej strony naszywke nike.
też to zauwazylem :D i wlasnie mialem napisac.

Ciekaw jestem czy to swiadome...
Raczej świadome, bo kiedyś widziałem jego zdjęcie w Tele Tygodniu, również w barwach Juve.

Capo di tutti capi
Bodmer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2007, 20:29

hara pisze:
Ifrit23 pisze:Kiedyś w "piłce nożnej" czytałem, że chyba Kobe Bryant(głowy nie dam) jest kibicem Juve. A czemu akurat amerykanin i na dodatek koszykarz? Alex jest kibicem kosza i wysłał list do tego zawodnika ze swoja koszulką, a Kobe mu odpisal i przysłał swoją koszulke :wink:
W Bravo Sport to chyba wyczytałeś, a nie w Piłce Nożnej... Kobe jest kibicem Barcelony, ostatnio był nawet na ich treningu... a czemu Amerykanin ? Bo Kobe urodził i dorastał w Europie, dopiero później wyjechał za ocean.
To jest całkiem możliwe ponieważ on wychowywał się w Włoszech. Lecz na pewno teraz jest kibicem Barcy.

lopez44

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2007, 21:20

Kiedys gdzieś czytałem artykuł o Munku Staszczyku i mówił, że on jego syn kibicuja JUVE I LEGII !! :bravo:

Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lipca 2007, 23:00

Jest jeszcze taki piosenkarz i aktor (chyba) Paolo Belli, który śpiewał nasz hymn podczas celebracji z okazji awansu do Serie A. Do tego kolejnym sławnym (niekoniecznie w Polsce) kibicem JUVE jest pisarz i dziennikarz Giampiero Mughini, którego dosyć ostre i żywiołowe wypowiedz można znaleźć na Youtubie. :)

Obrazek
ODPOWIEDZ