Sławni kibice Juve
- rezinho
- Juventino
Raczej nie... Jego ukochanym klubem jest jak wiadomo Legia Warszawa. Kiedys nawet powiedzial, ze czasem nie wie jak wyglada tabela szkockiej Premier League i z kim Celtic gra najblizszy meczADAMJUVENTUSPL pisze:Zastanawiam się czy Boruc lubi Juve. Ostatnio wszedłem na jego strone oficjalną http://arturboruc.com/ i tam na stronie głównej na pierwszym zdjęciu od lewej (na którym gada przez telefon) na jego bluzie widać coś co wygląda jak nasz herb. To w sumie taka ciekawostka, bo nie jestem tego pewien, gdyż dwie pierwsze litery na tej bluzie to chyba "OG".

Ale w wywidzie dla PolsatuSport mowil, ze jego marzeniem zawsze byla Barca

- wlochaty
- Juventino
- TomiQ
- Juventino
Mi jakoś na myśl przyeszedł Jan Paweł II i Eros
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Jacol
- Juventino
Z tego co ja wiem to tym rzymskim klubem jest Lazio...Tasak pisze:Z tego co wiem, to JPII kibicował Cracovii i któremuś z klubów z Rzymu, ale nigdy nie powiedział któremu...
"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Niedawno ogladalem fakty na tvn i wypowiadali sie ludzie o tej tragedii we Francji.Ogladajac i sluchajac ludzi zauwazylem,ze wypowiadal tez sie telewizji znany aktor polski Jan Nowicki,ktory mial na sobie biala koszulke z duzym logiem Juventusu na klatce oraz po boku z lewej strony naszywke nike.
Widac,ze Juve jest tez wsrod aktorow popularne.
Widac,ze Juve jest tez wsrod aktorow popularne.
- peste
- Juventino
też to zauwazylemMati1990 pisze:Niedawno ogladalem fakty na tvn i wypowiadali sie ludzie o tej tragedii we Francji.Ogladajac i sluchajac ludzi zauwazylem,ze wypowiadal tez sie telewizji znany aktor polski Jan Nowicki,ktory mial na sobie biala koszulke z duzym logiem Juventusu na klatce oraz po boku z lewej strony naszywke nike.

Ciekaw jestem czy to swiadome...
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Raczej świadome, bo kiedyś widziałem jego zdjęcie w Tele Tygodniu, również w barwach Juve.peste pisze:też to zauwazylemMati1990 pisze:Niedawno ogladalem fakty na tvn i wypowiadali sie ludzie o tej tragedii we Francji.Ogladajac i sluchajac ludzi zauwazylem,ze wypowiadal tez sie telewizji znany aktor polski Jan Nowicki,ktory mial na sobie biala koszulke z duzym logiem Juventusu na klatce oraz po boku z lewej strony naszywke nike.i wlasnie mialem napisac.
Ciekaw jestem czy to swiadome...
Capo di tutti capi
- Bodmer
- Juventino
To jest całkiem możliwe ponieważ on wychowywał się w Włoszech. Lecz na pewno teraz jest kibicem Barcy.hara pisze:W Bravo Sport to chyba wyczytałeś, a nie w Piłce Nożnej... Kobe jest kibicem Barcelony, ostatnio był nawet na ich treningu... a czemu Amerykanin ? Bo Kobe urodził i dorastał w Europie, dopiero później wyjechał za ocean.Ifrit23 pisze:Kiedyś w "piłce nożnej" czytałem, że chyba Kobe Bryant(głowy nie dam) jest kibicem Juve. A czemu akurat amerykanin i na dodatek koszykarz? Alex jest kibicem kosza i wysłał list do tego zawodnika ze swoja koszulką, a Kobe mu odpisal i przysłał swoją koszulke
- Gooray
- Juventino
Jest jeszcze taki piosenkarz i aktor (chyba) Paolo Belli, który śpiewał nasz hymn podczas celebracji z okazji awansu do Serie A. Do tego kolejnym sławnym (niekoniecznie w Polsce) kibicem JUVE jest pisarz i dziennikarz Giampiero Mughini, którego dosyć ostre i żywiołowe wypowiedz można znaleźć na Youtubie.