KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
fruwak

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 15:42

Panowie żaden środek - wersja hipotetyczna jest naprawdę OK,tak było w zamierzeniach,więc tego już nie zmieniajmy.Obniżmy herb w obecnym projekcie o troszkę i będzie naprawdę ładnie!

Kink

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2007, 16:54

herb ciut niżej i żadnego przesuwania na bok, a za 4 tygodnie będziemy po kolei załączać zdjęcia w naszych superanckich krawatach na różnych okazjach. Ależ juz nie moge się doczekać :-). Podpaliłem się jak 15latek:-)

LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 15:56

Dobra - wplat juz nie przyjmuje - zamowienie poszlo do realizacji.
Herb ma byc obnizony.

chojnacki89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lipca 2007, 16:07

no i elegancko :-D

JUVE
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2007, 22:44

No dobra - jak slusznie zauwazyl Fruwak juz czas zebym zaczal zbierac adresy :D . Jak ktos jeszcze nie przeslal a jakis ma to prosba o PW.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2007, 22:58

Niestety, ale jest pewna sprawa dosc dla mnie nieprzyjemna. Mianowicie, swego czasu umówiłem sie z LBaLin'em, ze dostane swoj krawat za pobraniem, tzn, wyśle mu część pieniędzy na konto(dlatego tak na raty, bo nie molem od razu całej kwoty a poza tym na poczatku akcji organizatorzy zaznaczyli, że jest taka możliwość), co zrobiłem w wyznaczonym wczesniej czasie, a reszte - czyli 50pare zł - zapłace listonoszowi jak krawaty będa rozsylane i dotrze on do mnie.

Dziś jednak pisałem do tegoż usera i z naszej rozmowy jasno wynika, że albo nie pamięta on tego i nie może sobie przypomnieć - choć starałem się mu pomoć - albo celowo ignoruje to co do niego pisze i staram się dowiedzieć, czy po prostu wie, że w moim wypadku to wszystko wygląda nieco inaczej.

Pisałem na GG mu, że umieszcze to w temacie na JP, ale niestety, nie reagował, możliwe, ze mu net padł, choć watpie, bo cały czas był dostepny i to przez dosc dlugi czas.

Mam dowody na to, że tak się umawialiśmy, więc jeśli ktoś chciałby ich to moge je przedstawić.

Pisze to tutaj dlatego, że niestety, drogą nieoficjalną nie zdołałem tego załatwić a tyczy się to krawatów i całej tej akcji, więc myśle, że to dobre miejsce na to, żeby napisać i otrzymać w razie potrzeby jakąs pomoc.

Oczekuje wyrażenia stanowiska LBaLin'a tutaj.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 22 lipca 2007, 23:15

jestes na zielono wiec czym sie martwic :?:

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2007, 07:27

Lord_ Juve pisze:Niestety, ale jest pewna sprawa dosc dla mnie nieprzyjemna. Mianowicie, swego czasu umówiłem sie z LBaLin'em, ze dostane swoj krawat za pobraniem, tzn, wyśle mu część pieniędzy na konto(dlatego tak na raty, bo nie molem od razu całej kwoty a poza tym na poczatku akcji organizatorzy zaznaczyli, że jest taka możliwość), co zrobiłem w wyznaczonym wczesniej czasie, a reszte - czyli 50pare zł - zapłace listonoszowi jak krawaty będa rozsylane i dotrze on do mnie.

Dziś jednak pisałem do tegoż usera i z naszej rozmowy jasno wynika, że albo nie pamięta on tego i nie może sobie przypomnieć - choć starałem się mu pomoć - albo celowo ignoruje to co do niego pisze i staram się dowiedzieć, czy po prostu wie, że w moim wypadku to wszystko wygląda nieco inaczej.

Pisałem na GG mu, że umieszcze to w temacie na JP, ale niestety, nie reagował, możliwe, ze mu net padł, choć watpie, bo cały czas był dostepny i to przez dosc dlugi czas.

Mam dowody na to, że tak się umawialiśmy, więc jeśli ktoś chciałby ich to moge je przedstawić.

Pisze to tutaj dlatego, że niestety, drogą nieoficjalną nie zdołałem tego załatwić a tyczy się to krawatów i całej tej akcji, więc myśle, że to dobre miejsce na to, żeby napisać i otrzymać w razie potrzeby jakąs pomoc.

Oczekuje wyrażenia stanowiska LBaLin'a tutaj.
Proponuje wyslij wszystkim z listy na PW "dowody" :prochno:

Swoje zdanie na ten temat wyrazalem juz kilkukrotnie.

PS. Jak nie odpowiadam na gg to znaczy ze mnie nie ma przy kompie w danej chwili

I to chyba tyle w tym temacie :!:

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2007, 09:27

A nie było łatwiej po prostu wczoraj na GG przytaknąć, że wiesz o co chodzi i nie ma problemu? Sprawiałes wrazenie, jakbyś na prawdę zapomniał na ten temat, a przecież jedno zdanie na pewno by cię nie zmęczyło aż tak.

Byłoby znacznie łatwiej... :roll:

chojnacki89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2007, 12:52

no to może teraz ja spytam :-D na kiedy będą krawaty? do końca wakacji sie uda? pzdr

JUVE
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2007, 18:18

chojnacki89 pisze:no to może teraz ja spytam :-D na kiedy będą krawaty? do końca wakacji sie uda? pzdr
Mam nadzieje ze tak - wszystko na razie na to wskazuje.
Podsylajcie adresy bo wciaz mam jeszcze sporo brakow...

Lord_Chaos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2007, 01:07

Jak tam sytuacja na froncie ?? Są jakieś brakujące adresy jeszcze(jezeli tak zrob liste jak nie sprawi CI to problemu) na kiedy mniej wiecej wyznaczony zostal termin oddania do użytku krawacików ???

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 sierpnia 2007, 02:07

Lord_Juve: nie gadaj z Balinem, to jeden wielki przekret jest 8) !! On podobno upija sie wodka... :lol: .

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2007, 19:51

Dionizos pisze:Lord_Juve: nie gadaj z Balinem, to jeden wielki przekret jest 8) !! On podobno upija sie wodka... :lol: .
Dionizos = :lol: :|

P.S
Masz zapłon stary...podziwiam... :shock:

Andrew09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2007, 18:15

dzieje się coś w sprawie krawatów?? bo cos ostatnio ani widu ani słychu i nasz temat dość spadł :roll:

TOTUS TUUS VECCHIA SIGNORA...PER SEMPRE...
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
Zablokowany