KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- Kink
- Juventino
herb ciut niżej i żadnego przesuwania na bok, a za 4 tygodnie będziemy po kolei załączać zdjęcia w naszych superanckich krawatach na różnych okazjach. Ależ juz nie moge się doczekać :-). Podpaliłem się jak 15latek:-)
- chojnacki89
- Juventino
no i elegancko :-D
JUVE
- LordJuve
- Juventino
Niestety, ale jest pewna sprawa dosc dla mnie nieprzyjemna. Mianowicie, swego czasu umówiłem sie z LBaLin'em, ze dostane swoj krawat za pobraniem, tzn, wyśle mu część pieniędzy na konto(dlatego tak na raty, bo nie molem od razu całej kwoty a poza tym na poczatku akcji organizatorzy zaznaczyli, że jest taka możliwość), co zrobiłem w wyznaczonym wczesniej czasie, a reszte - czyli 50pare zł - zapłace listonoszowi jak krawaty będa rozsylane i dotrze on do mnie.
Dziś jednak pisałem do tegoż usera i z naszej rozmowy jasno wynika, że albo nie pamięta on tego i nie może sobie przypomnieć - choć starałem się mu pomoć - albo celowo ignoruje to co do niego pisze i staram się dowiedzieć, czy po prostu wie, że w moim wypadku to wszystko wygląda nieco inaczej.
Pisałem na GG mu, że umieszcze to w temacie na JP, ale niestety, nie reagował, możliwe, ze mu net padł, choć watpie, bo cały czas był dostepny i to przez dosc dlugi czas.
Mam dowody na to, że tak się umawialiśmy, więc jeśli ktoś chciałby ich to moge je przedstawić.
Pisze to tutaj dlatego, że niestety, drogą nieoficjalną nie zdołałem tego załatwić a tyczy się to krawatów i całej tej akcji, więc myśle, że to dobre miejsce na to, żeby napisać i otrzymać w razie potrzeby jakąs pomoc.
Oczekuje wyrażenia stanowiska LBaLin'a tutaj.
Dziś jednak pisałem do tegoż usera i z naszej rozmowy jasno wynika, że albo nie pamięta on tego i nie może sobie przypomnieć - choć starałem się mu pomoć - albo celowo ignoruje to co do niego pisze i staram się dowiedzieć, czy po prostu wie, że w moim wypadku to wszystko wygląda nieco inaczej.
Pisałem na GG mu, że umieszcze to w temacie na JP, ale niestety, nie reagował, możliwe, ze mu net padł, choć watpie, bo cały czas był dostepny i to przez dosc dlugi czas.
Mam dowody na to, że tak się umawialiśmy, więc jeśli ktoś chciałby ich to moge je przedstawić.
Pisze to tutaj dlatego, że niestety, drogą nieoficjalną nie zdołałem tego załatwić a tyczy się to krawatów i całej tej akcji, więc myśle, że to dobre miejsce na to, żeby napisać i otrzymać w razie potrzeby jakąs pomoc.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
jestes na zielono wiec czym sie martwic 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- LBaLin
- Juventino
Proponuje wyslij wszystkim z listy na PW "dowody"Lord_ Juve pisze:Niestety, ale jest pewna sprawa dosc dla mnie nieprzyjemna. Mianowicie, swego czasu umówiłem sie z LBaLin'em, ze dostane swoj krawat za pobraniem, tzn, wyśle mu część pieniędzy na konto(dlatego tak na raty, bo nie molem od razu całej kwoty a poza tym na poczatku akcji organizatorzy zaznaczyli, że jest taka możliwość), co zrobiłem w wyznaczonym wczesniej czasie, a reszte - czyli 50pare zł - zapłace listonoszowi jak krawaty będa rozsylane i dotrze on do mnie.

Swoje zdanie na ten temat wyrazalem juz kilkukrotnie.
PS. Jak nie odpowiadam na gg to znaczy ze mnie nie ma przy kompie w danej chwili
I to chyba tyle w tym temacie :!:
- LordJuve
- Juventino
A nie było łatwiej po prostu wczoraj na GG przytaknąć, że wiesz o co chodzi i nie ma problemu? Sprawiałes wrazenie, jakbyś na prawdę zapomniał na ten temat, a przecież jedno zdanie na pewno by cię nie zmęczyło aż tak.
Byłoby znacznie łatwiej... :roll:
Byłoby znacznie łatwiej... :roll:
- chojnacki89
- Juventino
no to może teraz ja spytam :-D na kiedy będą krawaty? do końca wakacji sie uda? pzdr
JUVE
- LBaLin
- Juventino
Mam nadzieje ze tak - wszystko na razie na to wskazuje.chojnacki89 pisze:no to może teraz ja spytam :-D na kiedy będą krawaty? do końca wakacji sie uda? pzdr
Podsylajcie adresy bo wciaz mam jeszcze sporo brakow...
- Lord_Chaos
- Juventino
Jak tam sytuacja na froncie ?? Są jakieś brakujące adresy jeszcze(jezeli tak zrob liste jak nie sprawi CI to problemu) na kiedy mniej wiecej wyznaczony zostal termin oddania do użytku krawacików ???