Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 lipca 2007, 13:44

Domowy:
Obrazek
Wyjazdowy:
Obrazek
Alternatywny:
Obrazek
Bramkarski:
Obrazek
Może być ta tylko, że z nowym logiem :)
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2007, 13:48 przez Kogut W., łącznie zmieniany 2 razy.

Morte

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2007, 13:45

zbieg18 pisze: Wszyscy praktycznie słodzą tej koszulce...i mają rację :D , bardzo ładna i bardzo fajna, kolory do siebie pasują i logo też wygląda przyzwoicie :) , obyśmy taką mieli, to wszyscy będą najpierw te kupować a potem dopiero klasyczne :smile:
Mam rozumieć, że najpierw kupię wyjazdówkę a dopiero potem domową ? :twisted: Nie no bardzo ładna, przypomina czasy wyjazdowych koszulek z SONY na piersi. Krój fajny, kolorystyka także i to logo New Holland jakoś tak nie kłuje w oczy jak wcześniej.

Jak będzie taka koszulka domowa ( z ciut węższymi pasami) bedę wniebowzięty.

Przy okazji - większość osób psioczy na temat liczby pasków na obecnym trykocie Juve, chwaląc jednocześnie koszulki Kappy z D+ L.Digitale.
Policzcie paski na obu trykotach... :whistle:

Kogut Del Piero - wątpie żeby to tak wyglądało. Każdy trykot jest z innego zestawu fanowskiego. Te z VC wyglądają dziwnie, i jakby każdy trykot był inny wyglądało by to troche jak cyrk.

Obrazek
CAMPIONI D' ITALIA
Z Juventusem na dobre i na złe.
Wojt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2007, 14:20

Obrazek
Ja bym chciał, aby koszulki domowe wyglądały właśnie tak. Co do wyjazdowych najbardziej podobał mi się niebieski komplet z gwiazdami na ramionach. Wyglądały kosmicznie i w dodatku logo NH wpasowałoby się idealnie.

EDIT:
Co byście powiedzieli na taki komplecik wyjazdowy? :wink:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2007, 19:09 przez Wojt, łącznie zmieniany 1 raz.

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2007, 14:23

Wojtt735 pisze:Obrazek
Ja bym chciał, aby koszulki domowe wyglądały właśnie tak. Co do wyjazdowych najbardziej podobał mi się niebieski komplet z gwiazdami na ramionach. Wyglądały kosmicznie i w dodatku logo NH wpasowałoby się idealnie.
O taka nawet fajna :)
Przypomina mi ta z sezonu 05/06 specjalnie zaprojektowanych na LM, a one mi sie bardzo podobaly :D

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2007, 16:08

jak za czasow Bonipertiego.. jak dla mnie swietny pomysl! Nike powinna zrobic cos wlasnie takiego 'oldschool'. to by bylo cos :dance:

FlooZwT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2007, 16:19

Obrazek

Obrazek

Takie jednak były by najlepsze i mam nadzieje ze własnie takie będą tee od Wojtt735 są za bardzo "żółte" i te czarne plecy tez nietakie pozdro
ps

o co wam chosdzi że są puste nierozumie a co lepiej jakby mieli wszedzie sponsorów jakies gwiazdeczi serduszka ala formuła 1 smieszne
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2007, 16:46 przez FlooZwT, łącznie zmieniany 2 razy.

FORZA GRANDE JUVENTUS!!!!!!
Morte

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2007, 16:40

Heh no zobaczymy. Ale powiem wam, że jakkolwiek by nie było będziemy mieli ładniejsze stroje od Interistów. Te ich nawiązanie do herbu Mediolanu na 100 lecie istnienia lekko kuleje... :twisted:

Obrazek
CAMPIONI D' ITALIA
Z Juventusem na dobre i na złe.
Mortal Wombat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2007, 16:45

Morte pisze:
zbieg18 pisze: Wszyscy praktycznie słodzą tej koszulce...i mają rację :D , bardzo ładna i bardzo fajna, kolory do siebie pasują i logo też wygląda przyzwoicie :) , obyśmy taką mieli, to wszyscy będą najpierw te kupować a potem dopiero klasyczne :smile:
Mam rozumieć, że najpierw kupię wyjazdówkę a dopiero potem domową ? :twisted: Nie no bardzo ładna, przypomina czasy wyjazdowych koszulek z SONY na piersi. Krój fajny, kolorystyka także i to logo New Holland jakoś tak nie kłuje w oczy jak wcześniej.

Jak będzie taka koszulka domowa ( z ciut węższymi pasami) bedę wniebowzięty.

Przy okazji - większość osób psioczy na temat liczby pasków na obecnym trykocie Juve, chwaląc jednocześnie koszulki Kappy z D+ L.Digitale.
Policzcie paski na obu trykotach... :whistle:

Kogut Del Piero - wątpie żeby to tak wyglądało. Każdy trykot jest z innego zestawu fanowskiego. Te z VC wyglądają dziwnie, i jakby każdy trykot był inny wyglądało by to troche jak cyrk.
Heh, jak lubisz tak kupisz :prochno:

Obrazek
..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2007, 17:42

Moim zdaniem ten projekt jest najlepszy :!: ;P :D może tylko coś zmienić z tymi całymi czarnymi "plecami" i byłoby git :D

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2007, 17:59

O właśnie. Genialny pomysł. Całe czarne plecy i złote wstawki. To jest coś ;) Naprawdę, bardzo mi się coś takiego podoba ;)

JuniorJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2007, 01:41

nie wiem moze sie gdzies to przewinelo a nie chce mi sie szukac mowiac szczerze... :P kiedy jest oficjana prezentacja koszulek na nowy sezon?

maydayxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2007, 15:36

Obrazek

no ciekawie ciekawie ale poczekajmy do oficjalnej prezentacji xD a kto mi powie kiedy ona jest??

Obrazek
MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2007, 15:46

EDIT:
Co byście powiedzieli na taki komplecik wyjazdowy? :wink:
Obrazek
o kurde ;P muszę przyznać, że te wyjazdowe są super ;D brava dla pomysłodawcy ;P ale prawde mówiąc raczej nike nie wpadnie na taki pomysł ;P

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 lipca 2007, 15:48

Ta koszulka z czarnymi plecami jest super :) To jest najciekawszy projekt w całym temacie. Poprzednie koszulki były trochę ubogie (oprócz tej z sezonu 2002/2003, Lotto Sport). Te inne po prostu pasy, herb, sponsor i nic więcej. A ten projekt jest trochę bardziej oryginalny :) Naprawdę ciekawie wyszły te czarne plecy (żółty kolor dobrze widoczny). To jest najlepszy projekt.

Wojtt735 zrób jeszcze alternatywny i bramkarski strój, bo świetnie ci idzie. Będzie na co popatrzeć :)

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lipca 2007, 16:27

Napeawdę ładne.

Obrazek
Aż się łezka w oku zakręciła :wink: Fajne komplety :D

Ale nie o to chciałem zapytać. Nie wiem gdzie zapytać, ale to zły temat chyba nie jest :P Chodzi o to że kiedy taki Almiron czy Grygera będą oficjalnie przedstawieni dziennikarzom i kibicom w koszulkach Juve :?:

Obrazek
ODPOWIEDZ