Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!
- Morte
- Juventino
Mam rozumieć, że najpierw kupię wyjazdówkę a dopiero potem domową ? :twisted: Nie no bardzo ładna, przypomina czasy wyjazdowych koszulek z SONY na piersi. Krój fajny, kolorystyka także i to logo New Holland jakoś tak nie kłuje w oczy jak wcześniej.zbieg18 pisze: Wszyscy praktycznie słodzą tej koszulce...i mają rację, bardzo ładna i bardzo fajna, kolory do siebie pasują i logo też wygląda przyzwoicie
, obyśmy taką mieli, to wszyscy będą najpierw te kupować a potem dopiero klasyczne
Jak będzie taka koszulka domowa ( z ciut węższymi pasami) bedę wniebowzięty.
Przy okazji - większość osób psioczy na temat liczby pasków na obecnym trykocie Juve, chwaląc jednocześnie koszulki Kappy z D+ L.Digitale.
Policzcie paski na obu trykotach...

Kogut Del Piero - wątpie żeby to tak wyglądało. Każdy trykot jest z innego zestawu fanowskiego. Te z VC wyglądają dziwnie, i jakby każdy trykot był inny wyglądało by to troche jak cyrk.

CAMPIONI D' ITALIA
Z Juventusem na dobre i na złe.
- Wojt
- Juventino

Ja bym chciał, aby koszulki domowe wyglądały właśnie tak. Co do wyjazdowych najbardziej podobał mi się niebieski komplet z gwiazdami na ramionach. Wyglądały kosmicznie i w dodatku logo NH wpasowałoby się idealnie.
EDIT:
Co byście powiedzieli na taki komplecik wyjazdowy?

Ostatnio zmieniony 01 lipca 2007, 19:09 przez Wojt, łącznie zmieniany 1 raz.
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- Monte Cristo
- Juventino
O taka nawet fajnaWojtt735 pisze:
Ja bym chciał, aby koszulki domowe wyglądały właśnie tak. Co do wyjazdowych najbardziej podobał mi się niebieski komplet z gwiazdami na ramionach. Wyglądały kosmicznie i w dodatku logo NH wpasowałoby się idealnie.

Przypomina mi ta z sezonu 05/06 specjalnie zaprojektowanych na LM, a one mi sie bardzo podobaly

- CzarnyZkultury
- Juventino
jak za czasow Bonipertiego.. jak dla mnie swietny pomysl! Nike powinna zrobic cos wlasnie takiego 'oldschool'. to by bylo cosWojtt735 pisze:

- FlooZwT
- Juventino

Takie jednak były by najlepsze i mam nadzieje ze własnie takie będą tee od Wojtt735 są za bardzo "żółte" i te czarne plecy tez nietakie pozdro
ps
o co wam chosdzi że są puste nierozumie a co lepiej jakby mieli wszedzie sponsorów jakies gwiazdeczi serduszka ala formuła 1 smieszne
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2007, 16:46 przez FlooZwT, łącznie zmieniany 2 razy.
FORZA GRANDE JUVENTUS!!!!!!
- Morte
- Juventino
Heh no zobaczymy. Ale powiem wam, że jakkolwiek by nie było będziemy mieli ładniejsze stroje od Interistów. Te ich nawiązanie do herbu Mediolanu na 100 lecie istnienia lekko kuleje... :twisted:

CAMPIONI D' ITALIA
Z Juventusem na dobre i na złe.
- Mortal Wombat
- Juventino
Heh, jak lubisz tak kupiszMorte pisze:Mam rozumieć, że najpierw kupię wyjazdówkę a dopiero potem domową ? :twisted: Nie no bardzo ładna, przypomina czasy wyjazdowych koszulek z SONY na piersi. Krój fajny, kolorystyka także i to logo New Holland jakoś tak nie kłuje w oczy jak wcześniej.zbieg18 pisze: Wszyscy praktycznie słodzą tej koszulce...i mają rację, bardzo ładna i bardzo fajna, kolory do siebie pasują i logo też wygląda przyzwoicie
, obyśmy taką mieli, to wszyscy będą najpierw te kupować a potem dopiero klasyczne
Jak będzie taka koszulka domowa ( z ciut węższymi pasami) bedę wniebowzięty.
Przy okazji - większość osób psioczy na temat liczby pasków na obecnym trykocie Juve, chwaląc jednocześnie koszulki Kappy z D+ L.Digitale.
Policzcie paski na obu trykotach...
Kogut Del Piero - wątpie żeby to tak wyglądało. Każdy trykot jest z innego zestawu fanowskiego. Te z VC wyglądają dziwnie, i jakby każdy trykot był inny wyglądało by to troche jak cyrk.

..::JUVENTUS TURYN FOREVER::..
- MaHeR
- Juventino
Moim zdaniem ten projekt jest najlepszy :!: ;PWojtt735 pisze:

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
- Alfa i Omega
- Juventino
O właśnie. Genialny pomysł. Całe czarne plecy i złote wstawki. To jest cośWojtt735 pisze:

- JuniorJuve
- Juventino
nie wiem moze sie gdzies to przewinelo a nie chce mi sie szukac mowiac szczerze...
kiedy jest oficjana prezentacja koszulek na nowy sezon?

- MaHeR
- Juventino
o kurde ;P muszę przyznać, że te wyjazdowe są super ;D brava dla pomysłodawcy ;P ale prawde mówiąc raczej nike nie wpadnie na taki pomysł ;PWojtt735 pisze:
EDIT:
Co byście powiedzieli na taki komplecik wyjazdowy?![]()
"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo
- Kogut W.
- Juventino
Ta koszulka z czarnymi plecami jest super
To jest najciekawszy projekt w całym temacie. Poprzednie koszulki były trochę ubogie (oprócz tej z sezonu 2002/2003, Lotto Sport). Te inne po prostu pasy, herb, sponsor i nic więcej. A ten projekt jest trochę bardziej oryginalny
Naprawdę ciekawie wyszły te czarne plecy (żółty kolor dobrze widoczny). To jest najlepszy projekt.
Wojtt735 zrób jeszcze alternatywny i bramkarski strój, bo świetnie ci idzie. Będzie na co popatrzeć

Wojtt735 zrób jeszcze alternatywny i bramkarski strój, bo świetnie ci idzie. Będzie na co popatrzeć

- MrWlodek
- Juventino
Aż się łezka w oku zakręciłaWojtt735 pisze:
Napeawdę ładne.

Ale nie o to chciałem zapytać. Nie wiem gdzie zapytać, ale to zły temat chyba nie jest