Najlepszy niemiecki bramkarz
- Aser
- Juventino
Widzisz i ta jedna niefortuna interwencja zostanie w pamięci na dłużej niż nawet gigantyczna ilość wspaniałych parad. podobnie z Kuszczakiem jak pojawiają się pogłoski transferowe czy że wystąpi w meczu rep. zawsze pojawi się komentarz z meczu z Kolumbią niestety
- Chiellini3
- Juventino
Zdecydowanie Timo Hildebrand powinien byc numerem 1 w reprezentacji naszych zachodnich sasiadow co prawda calym sercem nie trawie ani tego panstwa ani tej ligi ale Timo Hildenrand to wyjatek po prostu zloty bramkarz niewiele brakuje mu do Gigiego nawet takie stwierdzenie bym zaryzykowal bo Kahn i Lehmann najlepsze lata maja juz za soba a Wiese to przecietny gosc
kazdy pamieta bramke Emersona z Werderem ale nie tlyko o to mi sie rozchodzi po prostu przecietny a Weidenfeler jakos sie z tłumu niewyroznia

- wojteceek
- Juventino
No powiedzieć trzeba, że Niemcy zawsze słynęli z solidnych bramkarzy. Teraz również mają wielu dobrych golkiperów. Trudno powiedzieć kto jest najlepszy bo jest na prawdę wielu, wielu równych sobie bramkarzy. Do czołówki na pewno należą: Lehman, Hildebrand, Weindelfeller, Rensing, Enke i Wiese. Dla mnie Ci bramkarze są najlepszymi występującymi w Bundeslidze 

- Łukasz
- Juventino
Ho, hoPrzemO3333 pisze: Wiese to przecietny gosckazdy pamieta bramke Emersona z Werderem

Zapomniałeś o dwóch młodych-zdolnych: Adlerze z Leverkusen i Neuerze z Schalke.wojteceek pisze:Do czołówki na pewno należą: Lehman, Hildebrand, Weindelfeller, Rensing, Enke i Wiese. Dla mnie Ci bramkarze są najlepszymi występującymi w Bundeslidze