Najlepszy niemiecki bramkarz

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Aser

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2007, 14:47

Widzisz i ta jedna niefortuna interwencja zostanie w pamięci na dłużej niż nawet gigantyczna ilość wspaniałych parad. podobnie z Kuszczakiem jak pojawiają się pogłoski transferowe czy że wystąpi w meczu rep. zawsze pojawi się komentarz z meczu z Kolumbią niestety

Chiellini3

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2007, 15:26

Zdecydowanie Timo Hildebrand powinien byc numerem 1 w reprezentacji naszych zachodnich sasiadow co prawda calym sercem nie trawie ani tego panstwa ani tej ligi ale Timo Hildenrand to wyjatek po prostu zloty bramkarz niewiele brakuje mu do Gigiego nawet takie stwierdzenie bym zaryzykowal bo Kahn i Lehmann najlepsze lata maja juz za soba a Wiese to przecietny gosc :whistle: kazdy pamieta bramke Emersona z Werderem ale nie tlyko o to mi sie rozchodzi po prostu przecietny a Weidenfeler jakos sie z tłumu niewyroznia

artoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2007, 15:32

Timo Hildebrandt
Zdecydowanie on

Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2007, 15:38

Dla mnie tak samo Timo Hildebrand :)

Obrazek
wojteceek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2007, 15:41

No powiedzieć trzeba, że Niemcy zawsze słynęli z solidnych bramkarzy. Teraz również mają wielu dobrych golkiperów. Trudno powiedzieć kto jest najlepszy bo jest na prawdę wielu, wielu równych sobie bramkarzy. Do czołówki na pewno należą: Lehman, Hildebrand, Weindelfeller, Rensing, Enke i Wiese. Dla mnie Ci bramkarze są najlepszymi występującymi w Bundeslidze :D

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2007, 15:45

PrzemO3333 pisze: Wiese to przecietny gosc :whistle: kazdy pamieta bramke Emersona z Werderem
Ho, ho :whistle: . Musiałeś często go widywać w akcji... Wiese przeciętny - :rotfl: .
wojteceek pisze:Do czołówki na pewno należą: Lehman, Hildebrand, Weindelfeller, Rensing, Enke i Wiese. Dla mnie Ci bramkarze są najlepszymi występującymi w Bundeslidze :D
Zapomniałeś o dwóch młodych-zdolnych: Adlerze z Leverkusen i Neuerze z Schalke.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
ODPOWIEDZ