Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 18:40

mati__________ pisze:Czy mi się wydaje czy w tym artykule jest przekręcone nazwisko jednego z naszych młodych piłkarzy - on się nazywa De Ceglie, czy jak podaje gazeta De Cegle ?
Taka poważna gazeta a błędy w nazwiskach robi ;)
No myślę że on raczej nazywa się De Ceglie a nie De Cegle

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 18:54

darek13 pisze:
mati__________ pisze:Czy mi się wydaje czy w tym artykule jest przekręcone nazwisko jednego z naszych młodych piłkarzy - on się nazywa De Ceglie, czy jak podaje gazeta De Cegle ?
Taka poważna gazeta a błędy w nazwiskach robi ;)
No myślę że on raczej nazywa się De Ceglie a nie De Cegle
nie raczej tylko napewno sie tak nazywa
juvepoland.com pisze:29 De Ceglie Paolo
http://juvepoland.com/players.php?op=team&id=1

i jeszcze zeby rozwiac watpliwosci
juventus.com pisze:29 - Paolo De Ceglie
http://www.juventus.com/it/team/index.a ... id=1457000

Obrazek
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 18:57

pinturicchia pisze:No nareszcie :D 5 czerwca pojawi się kolejna część kolekcji Przeglądu Sportowego "Wielkie kluby Europy". Będzie to część poświęcona Juventusowi. Także za tydzień do kiosków marsz :D
źródło
no to świetny prezent na 21 urodzinki dostane :happy: :wink:

a co do artykułu z "Piłki Nożnej" to właściwie nic nowego się pewno nikt z Nas (fanów Juve) nie dowiedział ale dobrze, że się on ukazał bo kibice innych klubów mogą pogłębić swoją wiedze na temat Naszego Wielkiego Juve :wink:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 19:03

Koziołek pisze:
Lukasz_JUVE pisze:Obrazek
"Deschamps na pewno będzie pracował dalej w Turynie (...)" - No, bardzo ciekawe. Swoją drogą to bardzo brakuje mi w prasie artykułów o Juventusie. Ten jest całkiem w porządku, jednak krótki i mało konkretny.
Tekst był pisany przed potwierdzeniem informacji o zwolnieniu DD, ale juz w "W skrócie - zagranica" jest informacja o zwolnieniu Didiego, na samym dole strony...

Obrazek
Wolas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2007, 19:07

Małe pytanko w związku z dodatkiem w PS.
Na samym początku każdego z tych dodatków jest mała rubryczka z info o stadionie, adresie klubu itp...jest tam także rubryczka: "Oficjalne kluby kibica w Polsce". Mam oczekiwać że będzie tam wpisane JuvePoland Club :?: 8)

Z Juve od 2003 r.
Wesoł

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2007, 20:07

To jest hit. Za kilka dni miałem mieć bierzmowanie, jednak ponieważ nie zawsze byłem w Kościole dostałem dodatkowe zadanie: Opracować któryś z artykułów znajdujących się w "Niedzieli" (prasa katolicka). No i tak przeglądałem tą gazetę w domu w poszukiwaniu jakiegoś artykułu który by mnie zainteresował i o którym mógł bym opowiedzieć. No i tak przewijałem kolejne strony nie mogąc odszukać niczego co mogło by mnie zainteresować. Niestety nic takiego nie było. I tak zbliżałem się do końca gazety, a tu artykuł o piłce nożnej :) Ucieszyło mnie to oczywiście bardzo, już wiedziałem że to będę opracowywał. No i zagłębiłem się w lekturę. Celtic mistrzem Szkocji, ManU Angli i doszedłem do kawałku o Włoskiej lidze. Pozwole sobie na cytata:
Niedziela pisze:
W kochającej piłkę nożną Italii Inter Mediolan nie dał szans rywalom, zdobywajac drugi raz z rzędu i15 w historii "scudetto", które jest popularnym określeniem mistrzostwa. Widać zatem, że "Stara Dama" wyraźnie odmłodniała pod wodzą charyzmatycznego i dynamicznego Roberto Manciniego
Można oszaleć. Powiem tylko tyle, że powiedziałem Księdzu, że w tej gazecie piszą ludzie którzy nie mają pojęcia o czym piszą, a on nie dopuścił mnie do sakramentu bierzmowania. No cóż, następny termin we Wrześniu :wink:

"Życie to jedna wielka impreza, rób wszystko żeby nie być na niej kelnerem"
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2007, 20:12

Wesoł pisze:To jest hit. Za kilka dni miałem mieć bierzmowanie, jednak ponieważ nie zawsze byłem w Kościole dostałem dodatkowe zadanie: Opracować któryś z artykułów znajdujących się w "Niedzieli" (prasa katolicka). No i tak przeglądałem tą gazetę w domu w poszukiwaniu jakiegoś artykułu który by mnie zainteresował i o którym mógł bym opowiedzieć. No i tak przewijałem kolejne strony nie mogąc odszukać niczego co mogło by mnie zainteresować. Niestety nic takiego nie było. I tak zbliżałem się do końca gazety, a tu artykuł o piłce nożnej :) Ucieszyło mnie to oczywiście bardzo, już wiedziałem że to będę opracowywał. No i zagłębiłem się w lekturę. Celtic mistrzem Szkocji, ManU Angli i doszedłem do kawałku o Włoskiej lidze. Pozwole sobie na cytata:
Niedziela pisze:
W kochającej piłkę nożną Italii Inter Mediolan nie dał szans rywalom, zdobywajac drugi raz z rzędu i15 w historii "scudetto", które jest popularnym określeniem mistrzostwa. Widać zatem, że "Stara Dama" wyraźnie odmłodniała pod wodzą charyzmatycznego i dynamicznego Roberto Manciniego
Można oszaleć. Powiem tylko tyle, że powiedziałem Księdzu, że w tej gazecie piszą ludzie którzy nie mają pojęcia o czym piszą, a on nie dopuścił mnie do sakramentu bierzmowania. No cóż, następny termin we Wrześniu :wink:
Nieźle. To już jest przegięcie. Mówię o tych pomyłkach gazet i o bierzmowaniu też. Ja również sie przygotowuje i ciągle muszę łazić do kościoła. Wszystko na siłę ehh... :/ Co im to da jak teraz będę chodził na siłę a po bierzmowaniu laba... i powiem że sie już nachodziłem w swoim życiu do kościoła :lol:

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 maja 2007, 22:33

Wolas pisze:Małe pytanko w związku z dodatkiem w PS.
Na samym początku każdego z tych dodatków jest mała rubryczka z info o stadionie, adresie klubu itp...jest tam także rubryczka: "Oficjalne kluby kibica w Polsce". Mam oczekiwać że będzie tam wpisane JuvePoland Club :?: 8)
A widzisz inne rozwiązanie? :prochno:

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2007, 14:47

naros pisze:
Wesoł pisze:To jest hit. Za kilka dni miałem mieć bierzmowanie, jednak ponieważ nie zawsze byłem w Kościole dostałem dodatkowe zadanie: Opracować któryś z artykułów znajdujących się w "Niedzieli" (prasa katolicka). No i tak przeglądałem tą gazetę w domu w poszukiwaniu jakiegoś artykułu który by mnie zainteresował i o którym mógł bym opowiedzieć. No i tak przewijałem kolejne strony nie mogąc odszukać niczego co mogło by mnie zainteresować. Niestety nic takiego nie było. I tak zbliżałem się do końca gazety, a tu artykuł o piłce nożnej :) Ucieszyło mnie to oczywiście bardzo, już wiedziałem że to będę opracowywał. No i zagłębiłem się w lekturę. Celtic mistrzem Szkocji, ManU Angli i doszedłem do kawałku o Włoskiej lidze. Pozwole sobie na cytata:
Niedziela pisze:
Nieźle. To już jest przegięcie. Mówię o tych pomyłkach gazet i o bierzmowaniu też. Ja również sie przygotowuje i ciągle muszę łazić do kościoła. Wszystko na siłę ehh... :/ Co im to da jak teraz będę chodził na siłę a po bierzmowaniu laba... i powiem że sie już nachodziłem w swoim życiu do kościoła :lol:
Niekoniecznie jednak to co się ukazuje w prasie katolickiej jest "przegięciem". W "Gościu Niedzielnym" ukazał się swego czasu bardzo ciekawy artykuł o Nedvedzie.

http://juvepoland.com/text.php?id=32

Wyszukał stały prenumerat Johny777 (powinno być racze 666...) :D

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2007, 17:15

Niedziela pisze:
nie no niezle :rotfl:

wrzuc jakis skan jesli mozesz

Obrazek
prosto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2007, 17:39

we wtorek wszyscy kupują PS + (cała ''mini''gazeta o juve)

Do wyrazania opini na temat dodatku zapraszam tutaj :
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=15747
white_wolv

Czy są w dołku
Czy na szczycie
Ja za JUVE oddam życie!!!

FORZA JUVE!!
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 00:42

W najnowszej "Piłce Nożnej" (wtorek - 19 czerwiec) ukaże się artykuł o "beniaminkach" Serie A, m.in. i o Juve. Cena 3 zł. Czy artykuł ciekawy, nie wiem, bo tekst dopiero we wtorek :P Ja na pewno kupię :P Więc gdyby jakiś skanik czy coś to gadać :D

Kod: Zaznacz cały

Powrót mistrzów

Po awansie Juventusu, Napoli i Genoi, włoska ekstraklasa będzie najsilniejsza od lat. Wracają do niej kluby, które łącznie 38 razy zdobyły mistrzostwo Włoch.

Więcej w numerze 25 (1774) tygodnika Piłka Nożna

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 15:15

Lukasz_JUVE pisze: Ja na pewno kupię :P Więc gdyby jakiś skanik czy coś to gadać :D
wrzuć skan bo nie bede kupował a przeczytam chetnie

z góry wielkie dzięki :D

Obrazek
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2007, 08:20

Uprzedzam że o Juve napisano tylko kilka linijek :!: Reszta to informacje o Neapoli i Genui... :/ Ale jak obiecałem że dam skan, to dam :P

1 strona:
Obrazek

2 strona:
Obrazek

Obrazek
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lipca 2007, 12:09

Idźcie do kiosku i kupcie bravo sport. Są całe dwie strony poświęcone Juve. Nawet skład wymyślili na następny sezon :rotfl: . Sami zobaczcie. Jest wywiad z Nedvedem. Jest dodatek: etui na komórkę. Ja mam nawet w barwach Juve :smile:

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
ODPOWIEDZ