Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- darek
- Juventino
No myślę że on raczej nazywa się De Ceglie a nie De Ceglemati__________ pisze:Czy mi się wydaje czy w tym artykule jest przekręcone nazwisko jednego z naszych młodych piłkarzy - on się nazywa De Ceglie, czy jak podaje gazeta De Cegle ?
Taka poważna gazeta a błędy w nazwiskach robi
- tabo89
- Juventino
nie raczej tylko napewno sie tak nazywadarek13 pisze:No myślę że on raczej nazywa się De Ceglie a nie De Ceglemati__________ pisze:Czy mi się wydaje czy w tym artykule jest przekręcone nazwisko jednego z naszych młodych piłkarzy - on się nazywa De Ceglie, czy jak podaje gazeta De Cegle ?
Taka poważna gazeta a błędy w nazwiskach robi
http://juvepoland.com/players.php?op=team&id=1juvepoland.com pisze:29 De Ceglie Paolo
i jeszcze zeby rozwiac watpliwosci
http://www.juventus.com/it/team/index.a ... id=1457000juventus.com pisze:29 - Paolo De Ceglie
- mateo369
- Juventino
no to świetny prezent na 21 urodzinki dostanepinturicchia pisze:No nareszcie5 czerwca pojawi się kolejna część kolekcji Przeglądu Sportowego "Wielkie kluby Europy". Będzie to część poświęcona Juventusowi. Także za tydzień do kiosków marsz
źródło

a co do artykułu z "Piłki Nożnej" to właściwie nic nowego się pewno nikt z Nas (fanów Juve) nie dowiedział ale dobrze, że się on ukazał bo kibice innych klubów mogą pogłębić swoją wiedze na temat Naszego Wielkiego Juve
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- MrWlodek
- Juventino
Tekst był pisany przed potwierdzeniem informacji o zwolnieniu DD, ale juz w "W skrócie - zagranica" jest informacja o zwolnieniu Didiego, na samym dole strony...

- Wolas
- Juventino
Małe pytanko w związku z dodatkiem w PS.
Na samym początku każdego z tych dodatków jest mała rubryczka z info o stadionie, adresie klubu itp...jest tam także rubryczka: "Oficjalne kluby kibica w Polsce". Mam oczekiwać że będzie tam wpisane JuvePoland Club
8)
Na samym początku każdego z tych dodatków jest mała rubryczka z info o stadionie, adresie klubu itp...jest tam także rubryczka: "Oficjalne kluby kibica w Polsce". Mam oczekiwać że będzie tam wpisane JuvePoland Club

Z Juve od 2003 r.
- Wesoł
- Juventino
To jest hit. Za kilka dni miałem mieć bierzmowanie, jednak ponieważ nie zawsze byłem w Kościole dostałem dodatkowe zadanie: Opracować któryś z artykułów znajdujących się w "Niedzieli" (prasa katolicka). No i tak przeglądałem tą gazetę w domu w poszukiwaniu jakiegoś artykułu który by mnie zainteresował i o którym mógł bym opowiedzieć. No i tak przewijałem kolejne strony nie mogąc odszukać niczego co mogło by mnie zainteresować. Niestety nic takiego nie było. I tak zbliżałem się do końca gazety, a tu artykuł o piłce nożnej
Ucieszyło mnie to oczywiście bardzo, już wiedziałem że to będę opracowywał. No i zagłębiłem się w lekturę. Celtic mistrzem Szkocji, ManU Angli i doszedłem do kawałku o Włoskiej lidze. Pozwole sobie na cytata:

Można oszaleć. Powiem tylko tyle, że powiedziałem Księdzu, że w tej gazecie piszą ludzie którzy nie mają pojęcia o czym piszą, a on nie dopuścił mnie do sakramentu bierzmowania. No cóż, następny termin we WrześniuNiedziela pisze:
W kochającej piłkę nożną Italii Inter Mediolan nie dał szans rywalom, zdobywajac drugi raz z rzędu i15 w historii "scudetto", które jest popularnym określeniem mistrzostwa. Widać zatem, że "Stara Dama" wyraźnie odmłodniała pod wodzą charyzmatycznego i dynamicznego Roberto Manciniego
"Życie to jedna wielka impreza, rób wszystko żeby nie być na niej kelnerem"
- naros
- Juventino
Nieźle. To już jest przegięcie. Mówię o tych pomyłkach gazet i o bierzmowaniu też. Ja również sie przygotowuje i ciągle muszę łazić do kościoła. Wszystko na siłę ehh...Wesoł pisze:To jest hit. Za kilka dni miałem mieć bierzmowanie, jednak ponieważ nie zawsze byłem w Kościole dostałem dodatkowe zadanie: Opracować któryś z artykułów znajdujących się w "Niedzieli" (prasa katolicka). No i tak przeglądałem tą gazetę w domu w poszukiwaniu jakiegoś artykułu który by mnie zainteresował i o którym mógł bym opowiedzieć. No i tak przewijałem kolejne strony nie mogąc odszukać niczego co mogło by mnie zainteresować. Niestety nic takiego nie było. I tak zbliżałem się do końca gazety, a tu artykuł o piłce nożnejUcieszyło mnie to oczywiście bardzo, już wiedziałem że to będę opracowywał. No i zagłębiłem się w lekturę. Celtic mistrzem Szkocji, ManU Angli i doszedłem do kawałku o Włoskiej lidze. Pozwole sobie na cytata:
Można oszaleć. Powiem tylko tyle, że powiedziałem Księdzu, że w tej gazecie piszą ludzie którzy nie mają pojęcia o czym piszą, a on nie dopuścił mnie do sakramentu bierzmowania. No cóż, następny termin we WrześniuNiedziela pisze:
W kochającej piłkę nożną Italii Inter Mediolan nie dał szans rywalom, zdobywajac drugi raz z rzędu i15 w historii "scudetto", które jest popularnym określeniem mistrzostwa. Widać zatem, że "Stara Dama" wyraźnie odmłodniała pod wodzą charyzmatycznego i dynamicznego Roberto Manciniego

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Martin
- Juventino
A widzisz inne rozwiązanie?Wolas pisze:Małe pytanko w związku z dodatkiem w PS.
Na samym początku każdego z tych dodatków jest mała rubryczka z info o stadionie, adresie klubu itp...jest tam także rubryczka: "Oficjalne kluby kibica w Polsce". Mam oczekiwać że będzie tam wpisane JuvePoland Club8)

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- DeeJay
- Juventino
Niekoniecznie jednak to co się ukazuje w prasie katolickiej jest "przegięciem". W "Gościu Niedzielnym" ukazał się swego czasu bardzo ciekawy artykuł o Nedvedzie.naros pisze:Nieźle. To już jest przegięcie. Mówię o tych pomyłkach gazet i o bierzmowaniu też. Ja również sie przygotowuje i ciągle muszę łazić do kościoła. Wszystko na siłę ehh...Wesoł pisze:To jest hit. Za kilka dni miałem mieć bierzmowanie, jednak ponieważ nie zawsze byłem w Kościole dostałem dodatkowe zadanie: Opracować któryś z artykułów znajdujących się w "Niedzieli" (prasa katolicka). No i tak przeglądałem tą gazetę w domu w poszukiwaniu jakiegoś artykułu który by mnie zainteresował i o którym mógł bym opowiedzieć. No i tak przewijałem kolejne strony nie mogąc odszukać niczego co mogło by mnie zainteresować. Niestety nic takiego nie było. I tak zbliżałem się do końca gazety, a tu artykuł o piłce nożnejUcieszyło mnie to oczywiście bardzo, już wiedziałem że to będę opracowywał. No i zagłębiłem się w lekturę. Celtic mistrzem Szkocji, ManU Angli i doszedłem do kawałku o Włoskiej lidze. Pozwole sobie na cytata:
W kochającej piłkę nożną Italii Inter Mediolan nie dał szans rywalom, zdobywajac drugi raz z rzędu i15 w historii "scudetto", które jest popularnym określeniem mistrzostwa. Widać zatem, że "Stara Dama" wyraźnie odmłodniała pod wodzą charyzmatycznego i dynamicznego Roberto ManciniegoCo im to da jak teraz będę chodził na siłę a po bierzmowaniu laba... i powiem że sie już nachodziłem w swoim życiu do kościoła :lol:
http://juvepoland.com/text.php?id=32
Wyszukał stały prenumerat Johny777 (powinno być racze 666...)

- tabo89
- Juventino
nie no niezle :rotfl:Wesoł pisze:To jest hit. Za kilka dni miałem mieć bierzmowanie, jednak ponieważ nie zawsze byłem w Kościole dostałem dodatkowe zadanie: Opracować któryś z artykułów znajdujących się w "Niedzieli" (prasa katolicka). No i tak przeglądałem tą gazetę w domu w poszukiwaniu jakiegoś artykułu który by mnie zainteresował i o którym mógł bym opowiedzieć. No i tak przewijałem kolejne strony nie mogąc odszukać niczego co mogło by mnie zainteresować. Niestety nic takiego nie było. I tak zbliżałem się do końca gazety, a tu artykuł o piłce nożnejUcieszyło mnie to oczywiście bardzo, już wiedziałem że to będę opracowywał. No i zagłębiłem się w lekturę. Celtic mistrzem Szkocji, ManU Angli i doszedłem do kawałku o Włoskiej lidze. Pozwole sobie na cytata:
wrzuc jakis skan jesli mozesz
- prosto
- Juventino
we wtorek wszyscy kupują PS + (cała ''mini''gazeta o juve)
Do wyrazania opini na temat dodatku zapraszam tutaj :
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=15747
white_wolv
Do wyrazania opini na temat dodatku zapraszam tutaj :
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=15747
white_wolv
Czy są w dołku
Czy na szczycie
Ja za JUVE oddam życie!!!
FORZA JUVE!!
Czy na szczycie
Ja za JUVE oddam życie!!!
FORZA JUVE!!
- MrWlodek
- Juventino
W najnowszej "Piłce Nożnej" (wtorek - 19 czerwiec) ukaże się artykuł o "beniaminkach" Serie A, m.in. i o Juve. Cena 3 zł. Czy artykuł ciekawy, nie wiem, bo tekst dopiero we wtorek
Ja na pewno kupię
Więc gdyby jakiś skanik czy coś to gadać 

Kod: Zaznacz cały
Powrót mistrzów
Po awansie Juventusu, Napoli i Genoi, włoska ekstraklasa będzie najsilniejsza od lat. Wracają do niej kluby, które łącznie 38 razy zdobyły mistrzostwo Włoch.
Więcej w numerze 25 (1774) tygodnika Piłka Nożna

- darek
- Juventino