Sanok i Okolice... :)
- MrWlodek
- Juventino
Siedzę już troszeczkę na tym forum i widziałem kilka osób z Sanoka i okolic. Więc informuję czy nie dałoby rady się czasami spotkać, pooglądać meczyk czy nawet zagrać jakiś sparing
Liczę na odzew nawet tych co jeszcze nie udzielali się znacznie na forum :!: Mam nadzieję że w najbliższym czasie udałoby się skombinować jakieś spotkanie albo rozegrać towarzyski meczyk
Wakacje idą więc takie roz(g)rywki byłyby jak najbardziej na miejscu :!: 
Jeszcze raz apeluję: Sanok i Okolice - dajcie mi znak o swoim istnieniu :!:
Pozdro...

Liczę na odzew nawet tych co jeszcze nie udzielali się znacznie na forum :!: Mam nadzieję że w najbliższym czasie udałoby się skombinować jakieś spotkanie albo rozegrać towarzyski meczyk

Jeszcze raz apeluję: Sanok i Okolice - dajcie mi znak o swoim istnieniu :!:

- MrWlodek
- Juventino
A jednak :!:Gaara pisze:No ja nie udzielam się na forum ale:D jestem z okolic Sanoka, a dokładniej z Leska
:D Pozdrawiam

- Alex_10
- Juventino
Lukasz_JUVE pisze:Siedzę już troszeczkę na tym forum i widziałem kilka osób z Sanoka i okolic. Więc informuję czy nie dałoby rady się czasami spotkać, pooglądać meczyk czy nawet zagrać jakiś sparing![]()
![]()
Liczę na odzew nawet tych co jeszcze nie udzielali się znacznie na forum :!: Mam nadzieję że w najbliższym czasie udałoby się skombinować jakieś spotkanie albo rozegrać towarzyski meczykWakacje idą więc takie roz(g)rywki byłyby jak najbardziej na miejscu :!:
Jeszcze raz apeluję: Sanok i Okolice - dajcie mi znak o swoim istnieniu :!:Pozdro...
Ja z kumplami bardzo chętnie zagrałbym sparing tylko na asfalcie

- Alex_10
- Juventino
A tam trawka my mamy nie za bardzo dobre boisko trawiaste dlatego ciupiemy na asfalcie JogaLukasz_JUVE pisze:A trawka coAlex_10 pisze:Ja z kumplami bardzo chętnie zagrałbym sparing tylko na asfalcieO jakąś konkretną sumke albo browarki
Za zielona czy jak
![]()

- MrWlodek
- Juventino
Spoko, spokoAlex_10 pisze:A tam trawka my mamy nie za bardzo dobre boisko trawiaste dlatego ciupiemy na asfalcie JogaLukasz_JUVE pisze:A trawka coAlex_10 pisze:Ja z kumplami bardzo chętnie zagrałbym sparing tylko na asfalcieO jakąś konkretną sumke albo browarki
Za zielona czy jak
![]()
to jak

- leniup
- Redaktor
- gucio_juve
- Juventino
Ja jestem z okolic Stalowej Woli, także mógłbym przyjechać gdyby się uzbierała cała 11, ale zdecydowanie wolał bym grać na trawiastym boisku 

- MrWlodek
- Juventino
Płeć piękna z Sanoka - JuventiniMadzia:) pisze:Ja tez jestem z Sanokaale mieszkam w Poznaniu... co wakacje jestem w pięknych Bieszczadach wiec wpade i zobacze jak sobie radzicie w pileczke