Sanok i Okolice... :)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 23:36

Siedzę już troszeczkę na tym forum i widziałem kilka osób z Sanoka i okolic. Więc informuję czy nie dałoby rady się czasami spotkać, pooglądać meczyk czy nawet zagrać jakiś sparing :?: :wink:
Liczę na odzew nawet tych co jeszcze nie udzielali się znacznie na forum :!: Mam nadzieję że w najbliższym czasie udałoby się skombinować jakieś spotkanie albo rozegrać towarzyski meczyk :D Wakacje idą więc takie roz(g)rywki byłyby jak najbardziej na miejscu :!: :D

Jeszcze raz apeluję: Sanok i Okolice - dajcie mi znak o swoim istnieniu :!: :D Pozdro...

Obrazek
Gaara

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 23:42

No ja nie udzielam się na forum ale :D:D jestem z okolic Sanoka, a dokładniej z Leska :D:D Pozdrawiam aaa też mam na imię Łukasz hłe hłe

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 23:46

Gaara pisze:No ja nie udzielam się na forum ale :D:D jestem z okolic Sanoka, a dokładniej z Leska :D:D Pozdrawiam
A jednak :!: :D Mam nadzieję że jeszcze trochę ziomków się uzbiera i coś będzie można kombinować :D Pozdro i dla Ciebie :D

Obrazek
Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 23:50

Lukasz_JUVE pisze:Siedzę już troszeczkę na tym forum i widziałem kilka osób z Sanoka i okolic. Więc informuję czy nie dałoby rady się czasami spotkać, pooglądać meczyk czy nawet zagrać jakiś sparing :?: :wink:
Liczę na odzew nawet tych co jeszcze nie udzielali się znacznie na forum :!: Mam nadzieję że w najbliższym czasie udałoby się skombinować jakieś spotkanie albo rozegrać towarzyski meczyk :D Wakacje idą więc takie roz(g)rywki byłyby jak najbardziej na miejscu :!: :D

Jeszcze raz apeluję: Sanok i Okolice - dajcie mi znak o swoim istnieniu :!: :D Pozdro...

Ja z kumplami bardzo chętnie zagrałbym sparing tylko na asfalcie :D O jakąś konkretną sumke albo browarki :smile:

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 23:54

Alex_10 pisze:Ja z kumplami bardzo chętnie zagrałbym sparing tylko na asfalcie :D O jakąś konkretną sumke albo browarki :smile:
A trawka co :?: Za zielona czy jak :P :wink:

Obrazek
Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 czerwca 2007, 23:56

Lukasz_JUVE pisze:
Alex_10 pisze:Ja z kumplami bardzo chętnie zagrałbym sparing tylko na asfalcie :D O jakąś konkretną sumke albo browarki :smile:
A tam trawka my mamy nie za bardzo dobre boisko trawiaste dlatego ciupiemy na asfalcie Joga :D to jak :?:

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2007, 00:01

Alex_10 pisze:
Lukasz_JUVE pisze:
A tam trawka my mamy nie za bardzo dobre boisko trawiaste dlatego ciupiemy na asfalcie Joga :D to jak :?:
Spoko, spoko :D Tylko troszeczkę za mało Juventinih :D Ale gdy jakaś konkretna "kupa" będzie to z chęcią :P

Obrazek
m@N!eK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2007, 07:00

a ja jestem z okolic krosna dokładnie z PUSTYN...

chetnie bym pograł z wami ale to jest nie realne bo juz skonczylem grac w noge po serii kontuzji... ale fajny meczyk chetnie bym zobaczył :P

maniek

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2007, 08:22

Nie ma problemu mozna by było coś zagrać, ja mogę dojechać do Sanoka, do Krosna tym bardziej bo mam 15 minut drogi :D Tyle że fajnie by było zebrać przynajmniej z 10-14 osób, nie wierze zeby nam się udało uzbierać dwie jedenastki, bo na podkarpaciu same lenie i niekomu się nie chce ruszyć 4 liter ;]

Obrazek
gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2007, 08:37

Ja jestem z okolic Stalowej Woli, także mógłbym przyjechać gdyby się uzbierała cała 11, ale zdecydowanie wolał bym grać na trawiastym boisku :)

Madzia:)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2007, 11:25

Ja tez jestem z Sanoka :D ale mieszkam w Poznaniu... co wakacje jestem w pięknych Bieszczadach wiec wpade i zobacze jak sobie radzicie w pileczke :P

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2007, 16:05

Madzia:) pisze:Ja tez jestem z Sanoka :D ale mieszkam w Poznaniu... co wakacje jestem w pięknych Bieszczadach wiec wpade i zobacze jak sobie radzicie w pileczke :P
Płeć piękna z Sanoka - Juventini :D Cudnie :D Gdy coś się będzie szykować na pewno Cię poinformuję :D

Obrazek
ODPOWIEDZ