F1 - Robert Kubica

W tym pokoju możesz podyskutować z kibicami na temat innych dyscyplin sportowych.
ODPOWIEDZ
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 20:12

Jezus Maria... ogladam sobie wyscig, zmiana kadru a tu jakis wrak przelatuje przez ekran a w srodku czerwony kask Kubicy... jakby mnie ktos obuchem w glowe uderzyl. Podobno jest juz przytomny i rozmawia w szpitalu z lekarzami. Cale szczescie bo obawialem sie najgorszego.

calma calma
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 20:55

Pluto pisze:Jezus Maria... ogladam sobie wyscig, zmiana kadru a tu jakis wrak przelatuje przez ekran a w srodku czerwony kask Kubicy... jakby mnie ktos obuchem w glowe uderzyl. Podobno jest juz przytomny i rozmawia w szpitalu z lekarzami. Cale szczescie bo obawialem sie najgorszego.
Tak, ale przed chwilą dowiedziałem się że Robert ma złamaną nogę...

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Quake

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 20:58

zgadza się Robert złamał noge... I tak miał duże szczęście bo wyglądało to okropnie :/

Forza Juve
rastapastor

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 21:04

Być może te bolidy i wyglądają słabo, jednak są tak skonstruowane, żęby chronić jak najbardziej kierwców...ale wkurza mnie okropnie że mu się zepsół układ kierowniczy, bo ponoć nie umiał w prawo skręcić...masakra...dobze że tylko noga...

Pozdroo...BLESS

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 21:09

Ma ktos filmik z tego wypadku ? bo nie widzialem , a chcialbym zobaczyc jak to sie stalo

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
Quake

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 21:14

Forza Juve
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 21:20

Faktycznie strasznie to wyglądało :? Mam nadzieję że Robert szybko dojdzie do siebie. Nie oglądałem wyścigu, ale czy ktoś może powiedzieć jak zareagował Jego ojciec w studiu :?: To musiało być straszne przeżycie...

Trzymaj się Robert :!:

Obrazek
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 21:58

szczescie w nieszczesciu bo "tylko" złamana noga mam nadzieje ze nic wiecej bo wygladalo to naprawde okropnie strasznie i wogole nie do opisania. dla tych ktorzy nie widzieli wrzuce tesh linki:

http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_ ... =&gk=money

hasło: footrmvball.go.pl

http://www.plikus.pl/zobacz_plik-WYPADE ... -2632.html

http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4215083.html
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2007, 23:14 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 22:33

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego większość wypadków była, gdy wyjechal Safety Car !?!?

PS. Temat o F1 jest już w "Inne sporty"

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 22:36

Zamarłem jak to po raz pierwszy zobaczyłem :!: To wyglądało naprawdę strasznie. Jeszcze te chwile, jak Robert się nie poruszał :/ Wyobrażam sobie co musiał przeżywać jego ojciec w studio, współczuje. Ale dzięki Bogu Robert żyje i nic poważnego mu się nie stało :pray:

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 23:27

jeszcze jeden link http://video.interia.pl/obejrzyj,film,62490

i dobra informacja bo jak podaje onet
Jak poinformował wysłannik "Przeglądu Sportowego" do Montrealu, Robertowi Kubicy nic się nie stało. Według wcześniejszych informacji Polak miał doznać złamania nogi.
czyli z tego co rozumiem wszystko jest wporzadku łacznie z nogą

i jeszcze wypowiedzi szafa BMW
Mario Theissen pisze:Nie będę teraz dyskutował o tym czy noga jest złamana czy nie. Szpital nie potwierdził tych informacji, choć możliwe, że złamana jest kostka. Wszystko okaże się po dokładnych badaniach.

Obrazek
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 23:34

Nie oglądałem wyścigu. Teraz dopiero popatrzyłem na te linki. To jest straszne. Cud że nic mu się nie stało. Te sporty są strasznie niebezpieczne. Wracaj Robert do zdrowia :pray:

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Adi10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 23:37

ArtHur pisze:Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego większość wypadków była, gdy wyjechal Safety Car !?!?
raczej, po wiekszosci wypadkow wyjezdzal Safety Car.

Co do samego wypadku, kiedy ogladalem wyscik i zobaczylem ten "dachujacy" bolid, zrobilo mi sie zimno i jakos tak dziwnie...
od razu przed oczami stanal mi Ayrton Senna, uderzajacy o bande, w San Marino. Wszyscy wiemy jak ten wypadek sie skonczyl...

Kubicy na szczescie nic groznego sie nie stalo, jest to potwierdzeniem tego ze bolidy - choc rozsypuja sie na kawalki - sa bardzo bezpieczne.
Zycze Robertowi szybkiego powrotu do zdrowia i oby, ten wypadek, zbyt mocno nie odbil sie na jego psychice.

krystiank

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 23:52

W ogole ciagle jakies ma usterki w tym BMW Sauber :/ Nikt nie narzeka np na McLareny :/ Jak by on jeździl w tym McLarernie to by pewnie tego wypadku nie bylo a Kubica by juz byłby w czolówce i nie raz na podium stawal albo w Ferrari. BMW to dziadostwo !

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 23:55

Adi10 pisze:
ArtHur pisze:Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego większość wypadków była, gdy wyjechal Safety Car !?!?
raczej, po wiekszosci wypadkow wyjezdzal Safety Car.
czytaj ze zrozumieniem...
ArtHur napisał że większość wypadków była po tym jak wyjechał Safety Car.

krystiank pisze:W ogole ciagle jakies ma usterki w tym BMW Sauber :/ Nikt nie narzeka np na McLareny :/ Jak by on jeździl w tym McLarernie to by pewnie tego wypadku nie bylo a Kubica by juz byłby w czolówce i nie raz na podium stawal albo w Ferrari. BMW to dziadostwo !
[*]
i znów poczułem się jak na wp lub onecie...
[*]

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
ODPOWIEDZ