Serie B (42): JUVENTUS 2-3 Spezia

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 13:48

ten mecz to będzie mecz o nic ale jednak, lige dobrze by było zakończyć ładnym zwycięstwem, mam nadzieje że młodzież dziś poniesie i zdobędą 3 pkt. :)

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Discordia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 13:59

Wreszcie nadszedł ten moment :) Mam nadzieję, że godnie pożegnamy się z Serie B (oby na zawsze :wink: ).
Fiorza Juventus :!:
Żegnaj Serie B :!:

J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 15:55

no to co robi nasza obrona, to jest straszne... na szczęście Mirante wyprawia w bramce cuda. dobrze chociaż, że szybko odrobiliśmy stratę gola. ładnie też szarpie z przodu Giovinco.

Obrazek
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 16:02

Gdyby nie Mirante to byłoby słabo

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 16:36

Mam nadzieję, że to co robił Treze schodząc z boiska to nie było pożegnanie z Juve i kibicami Juve...tylko podziękowanie dla wszystkich za wspólne przejście przez męki Serie b...

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
ugoczukwe

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 16:44

Proponuje oddac bum buma za darmo...

kubaalex90

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 16:55

ale wstyd :( przegrac z zespołem broniącym sie przed spadkiem

Juve_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 16:56

Zbieg okoliczności :think:
Dobrze bronił Mirante ,a tu coś takiego :smile:
Czekam na skrót z tego spotkania.

MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 16:59

Ja rozumiem, że koniec sezonu, że mamy awans, że wszyscy są już od dawna myślami w Serie A...ale żeby przegrywać na własnym stadionie z takimi drużynami...? ;Q Moim zdaniem wstyd...

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 17:02

No trudno. Przegraliśmy i trzeba się z tym pogodzić. :bravo: dla Mirante i Giovinco. Podobała mi się ich gra. Szkoda że żegnamy się z serie b przegraną. Corradini miał dwa mecze z pierwszą drużyną i dwa przegrał :cry: . Trudno. Teraz czekamy na wzmocnienia i gramy dalej tylko że w serie A.

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 17:05

MaHeR pisze:Ja rozumiem, że koniec sezonu, że mamy awans, że wszyscy są już od dawna myślami w Serie A...ale żeby przegrywać na własnym stadionie z takimi drużynami...? ;Q Moim zdaniem wstyd...
Juventus to włoski zespół, z włoską mentalnością. W meczach o pietruszke jak ten dzisiejszy gra słabo. Tak było zawsze i będzie zawsze. W meczach towarzyskich też nigdy nie błyszczeliśmy. Nawet w rozgrywkach jakiejkolwiek rangi mając pewny awans sobie odpuszczaliśmy. Więc nie ma co płakać, przed spotkaniem było wiadome, że nie wygramy z dwóch powodów : mieliśmy pewny awans oraz logiczne było, że nie zagramy pierwszym składem. Na szczęście ten sezon mamy za sobą. 1 Francuza już pożegnaliśmy ( DD ), czas na dwóch kolejnych ( Boumsonga i Treze ). Ostanie nam się jeden, nasz ukochany Zebina 8)

PS. Dobrze, że mamy takiego Mirante, przynajmniej pozycja bramkarza porządnie obsadzona i dobry zmiennik :)

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 17:09

Gratulacje dla 24 osób (pewnie w większości kibiców innych drużyn) którzy zagłosowali ankiecie "Ile punktów Juventus zdobęcie w dwóch ostatnich meczach?" na zero :)

Dirty mind
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 17:09

MaHeR pisze: Moim zdaniem wstyd...
Ja się zgadzam, takiemu klubowi jak Juventus to poprostu nie przystoi :roll:

Trzeba sobie szczerze powiedzieć, ostanie 2 mecze odpuściliśmy totalnie, szkoda, bo tego nie nawidzę, pewny awans, albo pewne zwyciestwo i już gra tylko 2/3 zawodników a reszta jest myslami w zaświatach. Ostatnie 2 kolejki w naszym wykonaniu były poprostu żenujące... brakowało jeszcze 1 bramki Belucciego a królem strzelców musielibysmy się podzielić, no ale to malo ważne.

Jestem trochę zawiedziony, bo jak rozumiem porazkę z Bari, tak myślałem, że w ostatnim meczu sezonu zagramy dla kibiców a nie....Spezi. Cóż, głęboko się na tym przejechałem. Chcialoby się napisać, że były luki w skladzie i podstawowych zawodników zastąpili młodzi, nie ograni, tyle, że oni chyba zaprezentowali się lepiej niż nie jeden podstawowy zawodnik, np: Boumsong :roll: Przynajmniej bramką podsumowal swój ,,życiowy'' sezon :prochno:

Cóż dodoać, dziękuję niebiosom, że wyjazd na mecz się nie odbył, bo obejrzeć coś takiego na żywo, nie należaloby do milych wrażeń i późniejszych wspomnień.

I największy pozytyw tego wszystkiego, to już jest koniec :!: :!: koniec na zwsze!!! już niegdy nie chcę uslyszeć ,,Serie B''. To roździał zamknięty na zawsze! Przebrneliśmy przez najcięższy okres w historii, teraz może być już tylko lepiej... czas na zasluzone wakacje i czas zabierać się za kompletowanie składu, ktory nawiąże walkę z najsilniejszymi.

Obrazek
MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 17:31

MaHeR pisze:Mam nadzieję, że to co robił Treze schodząc z boiska to nie było pożegnanie z Juve i kibicami Juve...tylko podziękowanie dla wszystkich za wspólne przejście przez męki Serie b...
A jednak... ;( naprawdę przykra sprawa...TREZE jest wielkim piłkarzem i szkoda, że opuszcza Juve...teraz zarząd będzie miał naprawde trudną sprawę do załatwienia...muszą kupić nam jakiegoś napadziora z prawdziwgo zdarzenia...w sytuacji odejścia Treze, Iaquinta to marne pocieszenie ;/

A. Pirlo
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2007, 17:41

Powiem szczerze, to był chyba jeden z najładniejszych meczy jakie widziałem. Mówię serio. To był naprawdę piękny mecz, szkoda tylko że przegraliśmy, ale gratulacje dla Spezii!
Jeśli chodzi o Treze to łezka w oku się kręci :płaczę: i Balzaretti to samo gra naprawdę ładnie a oni chcą go sprzedać. :(

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Zablokowany