camoranesi grośny.... ostrzega
- Sergi
- Juventino
Co innego jednorazowa kara, a co innego obniżanie wysokości obiecanej pensji. Takie zachowanie ze strony klubu byłoby nieprofesjonalne. Zupełnie się nie dziwię Camoranesiemu, ma prawo czuć się poniżony.paweł (neo) pisze:Pomocnik Juventusu Turyn Mauro Camoranesi zagroził swojemu pracodawcy, że jeśli klub nie dotrzyma zobowiązań kontraktowych to on poszuka sobie nowego. 26-letni piłkarz przedłużył sobie urlop spóźniając się na początek przygotować za co klub nałożył na niego karę finansową i zagroził obniżeniem kontraktu.
"Jeśli Camoranesi nie będzie otrzymywał tyle ile mu obiecano to nie zostanie w Juventusie. Piłkarz akceptuje karę jaką klub nałożył na niego za spóźnienie, lecz to nie ma nic wspólnego z zarobkami jakie obiecał mu Luciano Moggi. Spotkam się z nim we wrześniu i jeśli sprawa nie zostanie rozwiązana poszukam Mauro nowego klubu. Mamy wiele ofert, a Camoranesi nie chce grać tam gdzie nie jest mile widziany" - powiedział agent piłkarza Sergio Fortunato
ten gosc uwaza sie jakby był super gwaizda..niewiem kasa mu do głowy chyba walneła...
Dalej mu kibicuję, mimo zawodu jaki mi zrobił wybiegając w stroju reprezentacji Włoch.
E' BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
- Slim
- Juventino
Sytuacja Mauro Camoranesiego nadal nie jest jasna. Jego agent jest pewien, że piłkarz pozostanie w Juve, jednak krążą plotki o zainteresowaniu jego osobą przez Lazio.
Już od samego początku gry w Juventusie sprawa Camoranesiego nie była jasna, gdyż 27 krotni mistrzowie Wloch nie posiadali karty zawodnika na własność. Często też pojawiały się plotki o jego odejściu do innego klubu.
Argentyńczyk z włoskim paszportem podpadł ostatnio władzom klubu spóźniając się na przedsezonowy trening. Luciano Moggi był tak zły, że zagroził sprzedażą zawodnika.
"Sytuacja wciąż nie jest jasna, jednak ja nie widzę zbyt wielu problemów. W ciągu najbliższych kilku dni będziemy rozmawiać z klubem"-powiedział agent piłkarza Pastorello.
"Po tym, co usłyszałem w ciągu ostatnich kilku ostatnich dni, staramy się poznać prawdziwe intencje klubu w stosunku, co do Mauro"dodaje agent zawodnika.
Innym potencjalnym problemem jest kontrakt Camoranesiego a włściwie podwyżka, której domaga się piłkarz.
Pastorello kontynuuje:"Chcemy tylko tego, co nam obiecano, czyli przedłużenia kontraktu. Wkrótce się spotkamy i wszystko się wyjaśni."
Włoskie media sugerują, że piłkarzem zainteresowane jest Lazio i mogłoby dojśc do wymiany na Stefano Fiore. W Anglii natomiast donosi się o zainteresowaniu Juve w stosunku do francuskiego pomocnika Arsenalu - Roberta Piresa.
www.hattrick.pl
Już od samego początku gry w Juventusie sprawa Camoranesiego nie była jasna, gdyż 27 krotni mistrzowie Wloch nie posiadali karty zawodnika na własność. Często też pojawiały się plotki o jego odejściu do innego klubu.
Argentyńczyk z włoskim paszportem podpadł ostatnio władzom klubu spóźniając się na przedsezonowy trening. Luciano Moggi był tak zły, że zagroził sprzedażą zawodnika.
"Sytuacja wciąż nie jest jasna, jednak ja nie widzę zbyt wielu problemów. W ciągu najbliższych kilku dni będziemy rozmawiać z klubem"-powiedział agent piłkarza Pastorello.
"Po tym, co usłyszałem w ciągu ostatnich kilku ostatnich dni, staramy się poznać prawdziwe intencje klubu w stosunku, co do Mauro"dodaje agent zawodnika.
Innym potencjalnym problemem jest kontrakt Camoranesiego a włściwie podwyżka, której domaga się piłkarz.
Pastorello kontynuuje:"Chcemy tylko tego, co nam obiecano, czyli przedłużenia kontraktu. Wkrótce się spotkamy i wszystko się wyjaśni."
Włoskie media sugerują, że piłkarzem zainteresowane jest Lazio i mogłoby dojśc do wymiany na Stefano Fiore. W Anglii natomiast donosi się o zainteresowaniu Juve w stosunku do francuskiego pomocnika Arsenalu - Roberta Piresa.
www.hattrick.pl
Niedawno wszędzie czytałem o odejściu Davidsa,teraz media znalazły sobie nową "ofiare".Kiedy czytam o wypowiedziach piłkarzy odnośnio klubu nie traktuje tego całkiem poważnie..Media czasem przekręcają wypowiedzi piłkarzy.Myśle,że Camoranesi zostanie w Juve.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- 3d_man
- Juventino
gwarantuje ze Lazio nie jest zainteresowane taka wymiana - sa to jedynie dziennikarskie spekulacje. Dzisiaj po raz kolejny zapewnil o tym dg Lazio - Baraldi.
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...