camoranesi grośny.... ostrzega
- paweł (neo)
- Juventino
Pomocnik Juventusu Turyn Mauro Camoranesi zagroził swojemu pracodawcy, że jeśli klub nie dotrzyma zobowiązań kontraktowych to on poszuka sobie nowego. 26-letni piłkarz przedłużył sobie urlop spóźniając się na początek przygotować za co klub nałożył na niego karę finansową i zagroził obniżeniem kontraktu.
"Jeśli Camoranesi nie będzie otrzymywał tyle ile mu obiecano to nie zostanie w Juventusie. Piłkarz akceptuje karę jaką klub nałożył na niego za spóźnienie, lecz to nie ma nic wspólnego z zarobkami jakie obiecał mu Luciano Moggi. Spotkam się z nim we wrześniu i jeśli sprawa nie zostanie rozwiązana poszukam Mauro nowego klubu. Mamy wiele ofert, a Camoranesi nie chce grać tam gdzie nie jest mile widziany" - powiedział agent piłkarza Sergio Fortunato
ten gosc uwaza sie jakby był super gwaizda..niewiem kasa mu do głowy chyba walneła...
"Jeśli Camoranesi nie będzie otrzymywał tyle ile mu obiecano to nie zostanie w Juventusie. Piłkarz akceptuje karę jaką klub nałożył na niego za spóźnienie, lecz to nie ma nic wspólnego z zarobkami jakie obiecał mu Luciano Moggi. Spotkam się z nim we wrześniu i jeśli sprawa nie zostanie rozwiązana poszukam Mauro nowego klubu. Mamy wiele ofert, a Camoranesi nie chce grać tam gdzie nie jest mile widziany" - powiedział agent piłkarza Sergio Fortunato
ten gosc uwaza sie jakby był super gwaizda..niewiem kasa mu do głowy chyba walneła...
- Andy
- Juventino
Nie lubię cwaniaków , ale mam doczynienia z szefem który nie dotrzymuje słowa odnośnie płatności i rozumiem postępowanie Camoranesiego .
Czasami nie ma innej możliwości wyegzekwowania należności , jak mały szantaż .
Jeżeli natomiast Camoranesi robi to złośliwie lub z cwaniactwa to nie ma sensu trzymać takiego zawodnika w drużynie , choćby był największą gwiazdą .
Czasami nie ma innej możliwości wyegzekwowania należności , jak mały szantaż .
Jeżeli natomiast Camoranesi robi to złośliwie lub z cwaniactwa to nie ma sensu trzymać takiego zawodnika w drużynie , choćby był największą gwiazdą .
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
W pewnym stopniu rozumiem Camora. Niestety wokół jego osoby źle sie dzieje i boję sie o jego losy w JUVE. A jestem do niego przekonany w 100% on musi być nasz, mimo wszystko.

- Gianluigi
- Juventino
Jedna z wloskich stron podaje ze mozliwa jest wymiana na lini juve-lazio Camoranesi mialby zasilic szeregi druzyny Manciniego ,a w odwrotnym kierunku podazylby Stefano Fiore .Ktory nie jest pewy miejsca w skladzie jak doszedl Albertini. Natomiast angielskie gazety podaja ze zastepca Camora ma byc Pires ktory zostanie zakupiony za smieszna kwote 6 mln euro.
- RadeKas
- Juventino
Hmmmmmmmmmmmm. Camor za Fiore to sie nie opłaca, ale już Camor za Piresa brzmi ciekawie. Chyba jednak wolałbym żeby obie strony sie przeprosiły bo po co robić w klubie niepotrzebne napięcia.
srali muszki będzie wiosna
- 3d_man
- Juventino
Camoranesi w Lazio ?? żeby zburzyl swietna atmosfere (no prawie) w bialoniebieskiej szatni ?? NO WAY !!!!
Ja tam za Camoranesim nie przepadam od kiedy sie zrobila ta mala afera z jego wystepami we wloskiej reprezentacji
niech wraca do verony - tam jego miejsce
Ja tam za Camoranesim nie przepadam od kiedy sie zrobila ta mala afera z jego wystepami we wloskiej reprezentacji
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- BIGGI
- Qualità Juventino
3d_man pisze:Camoranesi w Lazio ?? żeby zburzyl swietna atmosfere (no prawie) w bialoniebieskiej szatni ?? NO WAY !!!!
A Ty wracaj na to swoje włoskie forum nazio ss (esesman) 8) bo tez nam psujesz atmosfere....
- 3d_man
- Juventino
hmmm nie zamierzam nikomu zatruwac zycia - skoro nie chcecie znac mojego zdania - siedzcie sobie i dogadujcie jeden drugiemu jakie to juve wielkie itd. myslalem ze jestescie ciekawi opinii troche z "innej perspektywy"... :?BIGGI pisze:3d_man pisze:Camoranesi w Lazio ?? żeby zburzyl swietna atmosfere (no prawie) w bialoniebieskiej szatni ?? NO WAY !!!!
A Ty wracaj na to swoje włoskie forum nazio ss (esesman) 8) bo tez nam psujesz atmosfere....
- BIGGI
- Qualità Juventino
to wyrazaj zdanie w inny sposób, a nie ze "Camo to by tylko atmosfere psuł w lazio...."3d_man pisze:hmmm nie zamierzam nikomu zatruwac zycia - skoro nie chcecie znac mojego zdania - siedzcie sobie i dogadujcie jeden drugiemu jakie to juve wielkie itd. myslalem ze jestescie ciekawi opinii troche z "innej perspektywy"... :?BIGGI pisze:3d_man pisze:Camoranesi w Lazio ?? żeby zburzyl swietna atmosfere (no prawie) w bialoniebieskiej szatni ?? NO WAY !!!!
- Shadow_Alex
- Juventino
A ja nie lubie Camoranesiego i szczerze mowiac wolalbym Fiore zamiast niego... Zabardzo cwaniaczy gnojek jeden:)
FORZA JUVE
FORZA JUVE
- 3d_man
- Juventino
specjalnie dla Ciebie (chlop z rudy :lol: ) posiedze tu jeszcze troszkeJohnny777 pisze:Może wszyscy dojdą do porozumienia ale na pewno nie my i 3d_man który już tu i tak zabiera tylko powietrze i robi smród :evil:

co do Camoranesiego chodzilo mi o to ze on wprowadza swoim zachowaniem (rowniez w juve - spytajcie Moggiego) sporo niezdrowego zamieszania.
tak nawiasem mowiac to Fiore jest duzo lepszy od niego - to nie jest moje zdanie - to fakt oczywisty dla kogos kto ogladal w akcji ich obu
- paweł (neo)
- Juventino
niestety ja tez wole fiore...
jest duzo lepszy..takie jest moje zdanie....i umie utrzymac forme przez sezon w miare równa przynajmniej z tego co go widziałem w akcji..
jest duzo lepszy..takie jest moje zdanie....i umie utrzymac forme przez sezon w miare równa przynajmniej z tego co go widziałem w akcji..