Serie B (39): Arezzo 1-5 JUVENTUS || Juventus w Serie A !!

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 09:12

Swider10 pisze:Macie jakies linki do bramek? bo te zamieszczone na JP albo nie działaja albo sciagaja sie z zawrotna predkoscia 4-10 kb/s .....
Zapraszam tu: http://www.juventuz.com/forum/showthread.php?t=21563

figc1898

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 09:18

Pięknie się oglądało wczoraj, bramki w meczu. Pewnie trener Arezzo - Antonio Conte także świętował wczorajszy awans.

Obrazek
Obrazek
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 09:39

Brawo !! Wczorajszy mecz i awans przyniósł mi tyle radości co chyba żadna chwila w tym roku znowu wracamy do najlepszej włoskiej elity.
Piłkarze zrobili swoje teraz czas na zarząd.

Pozdrawiam wszystkich najwierniejszych kibiców którzy mimo przykrego ostatniego roku zostali z Juve!!

Forza Juve !! :D :D :D :D

Fifarulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 11:32

Wszyscy byli tak zawiedzieni słabym wynikiem z Cuneo( czy jak to się tam nazywa) a tu tymczasem :-D ... DObrze, że wygraliśmy aż tak wysoko, ten wynik może odzwierciedlać cały tegoroczny sezon w Naszym wykonaniu :P

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 12:29

Ma ktoś fotki z tego meczu jak gracze Juve celebrują awans do Serie A?
Gdzie można je znaleźć? Na juventus.it nie ma :think:

- tutaj video z tego/ trochę też jest w skrócie na JP :wink:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 16:21

No ja dopiero dziś napisze :smile: Bo wczoraj po ostatnim gwizdku do reala po flache i picie do 4 rano 8) Cóź, jakby nie patrzeć jest to sukces, dlatego nie rozumiem do końca kibibow, ktorzy nie przyszli na Piazza San Carlo :roll: Może po ostatnim meczu w sezonie będzie inaczej. To byl piękny dzień, co tu dużo mowić, tak stać się musialo, nawet przy - 17 przez chwilę bym nie zwątpil w awans. mimo kilku wpadek, patrząc na tabelę, to roznieślimy Serie B, a jeszcze może pkt. nastukać.

To historyczne wydarzenie, dobrze, że mamy to już za sobą, jestem ogromnie wdzięczy wszystkm, wszystkm którzy przywrócili mój kochany klub na szczyt :!: GRAZIE :!:

Obrazek
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 17:19

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Cóź, jakby nie patrzeć jest to sukces, dlatego nie rozumiem do końca kibibow, ktorzy nie przyszli na Piazza San Carlo :roll:
Ja również jestem tą sytuacją bardzo zdziwiony :? No ale cóż, jest to chyba kolejny dowód na to, iż w Turynie nasi kibice bywają bardzo wybredni, a czasem wręcz po prostu dziwni :roll: Dobrze, że chociaż spora grupa była na Arezzo i razem z piłkarzami świętowali ten awans i że nie ubzdurali sobie jakiegoś pomysłu do kolejnego protestu :|

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 18:16

Dopiero co wróciłem z długiej podróży (sprawy rodzinne). Wczoraj jedynie sprawdziłem wynik po meczu, gdyż byłem na imprezie i nie wypadało cały czas przed kompem przesiadywać. Impreza jednak nabrała dla mnie zdecydowanie tempa, po tym, jak dowiedziałem się o sytuacji Juventusu. Aż przyjemnie było otwierać kolejne flachy. Nawet dzisiejsza wczesna pobódka i ból głowy nie zmąciły mojej radości z awansu do Serie A!

PS. Teraz jeszcze niech tylko Del Piero zostanie królem strzelców i będzie wszystko idealnie :dance:

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 18:31

Generalnie dla mnie awans nie jest jakims szczegolnym powodem do swietowania choc na pewno nalezy sie z niego cieszyc. Ja czuje przede wszystkim ulge bo chyba nie przezylbym drugiego sezonu w B.
Awans do I ligi byl dla tej druzyny obowiazkiem i ciezko sie bylo spodziewac wielkiej fety.

Zreszta - wyrazy wdziecznosci za walke i przywiazanie do klubu kibice okazywali niejednokrotnie w tym sezonie.
Smiesznie by to wygladalo gdyby awans do Serie A swietowano w Turynie podobnie jak swietowano Scudetto rok czy dwa lata temu.

A ze juveluck,Dragon i inni raczyli sie % z tego powodu - no coz drodzy koledzy - przyznacie ze kazda okazja jest dobra zeby sie napic.
A juz szczegolnie w gronie Juventinich 8)

--------

Co do spotkania. Nie widzialem go na zywo bo bylem w pracy ale po skrotach wnioskuje ze swietny mecz zagral Marchionni. Warto by bylo go zostawic w klubie bo pokazal sie kilka razy w tym sezonie.

MaxiLopez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 19:19

na stronie Bianconeri.pl piszę że Juve chce wydać 40 milionów euro na transfery... miało być 100.

PSSjuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 20:14

Wymyslilem zeby zrobic sobie koszuke nawiazujaca do powrotu juve do serie A . Nie znam wloskiego ani nie mam zadnego pomyslu. Moze ktos mi pomoze ?

FORZA JUVENTUS TORINO
T S WISLA KRAKOW
Pandit Davasarman

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 20:51

MaxiLopez pisze:na stronie (...) piszę
Jest napisane, jeśli już.
Juve chce wydać 40 milionów euro na transfery... miało być 100.
Rzeczywiście była mowa, że budżet będzie wynosił 100 milionów Euro, ale z góry było wiadomo, iż część będzie przeznaczona na spłatę jakichś tam długów.
PSSjuve pisze:Wymyslilem zeby zrobic sobie koszuke nawiazujaca do powrotu juve do serie A . Nie znam wloskiego ani nie mam zadnego pomyslu. Moze ktos mi pomoze ?
Mam pomysł: Hura, Juve w Serie A! Widzisz, nawet się rymuje. :D

Obrazek
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 20:53

MaxiLopez pisze:na stronie Bianconeri.pl piszę że Juve chce wydać 40 milionów euro na transfery... miało być 100.
Kurde... Juve ma podobno prawie połowe tych 100mln przeznaczyć też na stadion... Ale to chyba nie jest pewne :think:

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 21:22

Piekne dzieki dla wszystkich co grali w tych cięszki meczach w Serie B i wkładali cale serce w gre i w to aby JUVE było znowu na salonach Włoskiej piłki :D

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 21:29

white_wolv pisze:Smiesznie by to wygladalo gdyby awans do Serie A swietowano w Turynie podobnie jak swietowano Scudetto rok czy dwa lata temu.
Ok, zgadzam się. Ale garstka kilkudziesięciu kibiców fetujących na placu 1 milionowego miasta, to również dość śmieszny widok :prochno:
Mr Cezary pisze:PS. Teraz jeszcze niech tylko Del Piero zostanie królem strzelców i będzie wszystko idealnie
A no. I wszystko wskazuje na to, że tak właśnie będzie. I będzie to swoista "wisienka na torcie" czy jak to się tam mówi :wink:

Zablokowany