Serie B (39): Arezzo 1-5 JUVENTUS || Juventus w Serie A !!
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zapraszam tu: http://www.juventuz.com/forum/showthread.php?t=21563Swider10 pisze:Macie jakies linki do bramek? bo te zamieszczone na JP albo nie działaja albo sciagaja sie z zawrotna predkoscia 4-10 kb/s .....
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Brawo !! Wczorajszy mecz i awans przyniósł mi tyle radości co chyba żadna chwila w tym roku znowu wracamy do najlepszej włoskiej elity.
Piłkarze zrobili swoje teraz czas na zarząd.
Pozdrawiam wszystkich najwierniejszych kibiców którzy mimo przykrego ostatniego roku zostali z Juve!!
Forza Juve !!

Piłkarze zrobili swoje teraz czas na zarząd.
Pozdrawiam wszystkich najwierniejszych kibiców którzy mimo przykrego ostatniego roku zostali z Juve!!
Forza Juve !!

- Fifarulez
- Juventino
Wszyscy byli tak zawiedzieni słabym wynikiem z Cuneo( czy jak to się tam nazywa) a tu tymczasem :-D ... DObrze, że wygraliśmy aż tak wysoko, ten wynik może odzwierciedlać cały tegoroczny sezon w Naszym wykonaniu 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No ja dopiero dziś napisze
Bo wczoraj po ostatnim gwizdku do reala po flache i picie do 4 rano 8) Cóź, jakby nie patrzeć jest to sukces, dlatego nie rozumiem do końca kibibow, ktorzy nie przyszli na Piazza San Carlo :roll: Może po ostatnim meczu w sezonie będzie inaczej. To byl piękny dzień, co tu dużo mowić, tak stać się musialo, nawet przy - 17 przez chwilę bym nie zwątpil w awans. mimo kilku wpadek, patrząc na tabelę, to roznieślimy Serie B, a jeszcze może pkt. nastukać.
To historyczne wydarzenie, dobrze, że mamy to już za sobą, jestem ogromnie wdzięczy wszystkm, wszystkm którzy przywrócili mój kochany klub na szczyt :!: GRAZIE :!:
To historyczne wydarzenie, dobrze, że mamy to już za sobą, jestem ogromnie wdzięczy wszystkm, wszystkm którzy przywrócili mój kochany klub na szczyt :!: GRAZIE :!:

- DamKam
- Juventino
Ja również jestem tą sytuacją bardzo zdziwiony :? No ale cóż, jest to chyba kolejny dowód na to, iż w Turynie nasi kibice bywają bardzo wybredni, a czasem wręcz po prostu dziwni :roll: Dobrze, że chociaż spora grupa była na Arezzo i razem z piłkarzami świętowali ten awans i że nie ubzdurali sobie jakiegoś pomysłu do kolejnego protestuTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Cóź, jakby nie patrzeć jest to sukces, dlatego nie rozumiem do końca kibibow, ktorzy nie przyszli na Piazza San Carlo :roll:

- Mr Cezary
- Juventino
Dopiero co wróciłem z długiej podróży (sprawy rodzinne). Wczoraj jedynie sprawdziłem wynik po meczu, gdyż byłem na imprezie i nie wypadało cały czas przed kompem przesiadywać. Impreza jednak nabrała dla mnie zdecydowanie tempa, po tym, jak dowiedziałem się o sytuacji Juventusu. Aż przyjemnie było otwierać kolejne flachy. Nawet dzisiejsza wczesna pobódka i ból głowy nie zmąciły mojej radości z awansu do Serie A!
PS. Teraz jeszcze niech tylko Del Piero zostanie królem strzelców i będzie wszystko idealnie
PS. Teraz jeszcze niech tylko Del Piero zostanie królem strzelców i będzie wszystko idealnie

- white_wolv
- Juventino
Generalnie dla mnie awans nie jest jakims szczegolnym powodem do swietowania choc na pewno nalezy sie z niego cieszyc. Ja czuje przede wszystkim ulge bo chyba nie przezylbym drugiego sezonu w B.
Awans do I ligi byl dla tej druzyny obowiazkiem i ciezko sie bylo spodziewac wielkiej fety.
Zreszta - wyrazy wdziecznosci za walke i przywiazanie do klubu kibice okazywali niejednokrotnie w tym sezonie.
Smiesznie by to wygladalo gdyby awans do Serie A swietowano w Turynie podobnie jak swietowano Scudetto rok czy dwa lata temu.
A ze juveluck,Dragon i inni raczyli sie % z tego powodu - no coz drodzy koledzy - przyznacie ze kazda okazja jest dobra zeby sie napic.
A juz szczegolnie w gronie Juventinich 8)
--------
Co do spotkania. Nie widzialem go na zywo bo bylem w pracy ale po skrotach wnioskuje ze swietny mecz zagral Marchionni. Warto by bylo go zostawic w klubie bo pokazal sie kilka razy w tym sezonie.
Awans do I ligi byl dla tej druzyny obowiazkiem i ciezko sie bylo spodziewac wielkiej fety.
Zreszta - wyrazy wdziecznosci za walke i przywiazanie do klubu kibice okazywali niejednokrotnie w tym sezonie.
Smiesznie by to wygladalo gdyby awans do Serie A swietowano w Turynie podobnie jak swietowano Scudetto rok czy dwa lata temu.
A ze juveluck,Dragon i inni raczyli sie % z tego powodu - no coz drodzy koledzy - przyznacie ze kazda okazja jest dobra zeby sie napic.
A juz szczegolnie w gronie Juventinich 8)
--------
Co do spotkania. Nie widzialem go na zywo bo bylem w pracy ale po skrotach wnioskuje ze swietny mecz zagral Marchionni. Warto by bylo go zostawic w klubie bo pokazal sie kilka razy w tym sezonie.
- Pandit Davasarman
- Juventino
Jest napisane, jeśli już.MaxiLopez pisze:na stronie (...) piszę
Rzeczywiście była mowa, że budżet będzie wynosił 100 milionów Euro, ale z góry było wiadomo, iż część będzie przeznaczona na spłatę jakichś tam długów.Juve chce wydać 40 milionów euro na transfery... miało być 100.
Mam pomysł: Hura, Juve w Serie A! Widzisz, nawet się rymuje.PSSjuve pisze:Wymyslilem zeby zrobic sobie koszuke nawiazujaca do powrotu juve do serie A . Nie znam wloskiego ani nie mam zadnego pomyslu. Moze ktos mi pomoze ?

- mateelv
- Juventino
Kurde... Juve ma podobno prawie połowe tych 100mln przeznaczyć też na stadion... Ale to chyba nie jest pewneMaxiLopez pisze:na stronie Bianconeri.pl piszę że Juve chce wydać 40 milionów euro na transfery... miało być 100.

- TomiQ
- Juventino
Piekne dzieki dla wszystkich co grali w tych cięszki meczach w Serie B i wkładali cale serce w gre i w to aby JUVE było znowu na salonach Włoskiej piłki 

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- DamKam
- Juventino
Ok, zgadzam się. Ale garstka kilkudziesięciu kibiców fetujących na placu 1 milionowego miasta, to również dość śmieszny widokwhite_wolv pisze:Smiesznie by to wygladalo gdyby awans do Serie A swietowano w Turynie podobnie jak swietowano Scudetto rok czy dwa lata temu.

A no. I wszystko wskazuje na to, że tak właśnie będzie. I będzie to swoista "wisienka na torcie" czy jak to się tam mówiMr Cezary pisze:PS. Teraz jeszcze niech tylko Del Piero zostanie królem strzelców i będzie wszystko idealnie