Serie B (39): Arezzo 1-5 JUVENTUS || Juventus w Serie A !!
- Fifarulez
- Juventino
Jest!!!Nareszcie Serie A!!! Cały rok na to czekałem!!! W końcu wracamy do ligi... chciałem tylko zauważyć, że jakieś parę lat temu, jak nie byliśmy pierwsi w tabeli, wszyscy chodzili z opuszczonymi głowami, a teraz cieszymy się z jakiegoś tam Serie B... Chciałem tylko zauważyć, że nie dostrzegaliśmy, ile mieliśmy grając w Lidze Mistrzów i Serie A. Teraz jak oglądam Champions League to właśnie to sobie uświadamiam i żal mi, że na te rozgrywki musimy poczekać jeszcze przynajmniej jeden sezon...No trudno,a le Serie A już mamy!!!! FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dokładnie mam to samo! Tylko jeszcze z zawodnikami - teraz każdy jest dla mnie skarbem! ( prócz Giannichedy... )Fifarulez pisze:Jest!!!Nareszcie Serie A!!! Cały rok na to czekałem!!! W końcu wracamy do ligi... chciałem tylko zauważyć, że jakieś parę lat temu, jak nie byliśmy pierwsi w tabeli, wszyscy chodzili z opuszczonymi głowami, a teraz cieszymy się z jakiegoś tam Serie B... Chciałem tylko zauważyć, że nie dostrzegaliśmy, ile mieliśmy grając w Lidze Mistrzów i Serie A. Teraz jak oglądam Champions League to właśnie to sobie uświadamiam i żal mi, że na te rozgrywki musimy poczekać jeszcze przynajmniej jeden sezon...No trudno,a le Serie A już mamy!!!! FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!
a ogólnie GRANDE JUVE !!!
- Michael900
- Juventino
Od razu chce się żyć! Juve w Serie A. Znowu. I już na zawsze !!
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- tabo89
- Juventino
- DamKam
- Juventino
SERIE AAAAA
Nareszcie, nareszcie nadszedł ten moment, moment w którym powracamy na nasze miejsce :!: Jakoś przeżyliśmy ten rok w "czyśćcu". Chwała wszystkim tym piłkarzom i kibicom, którzy dzielnie trwali w tej walce
Jestem dumny, że tak wielu z nas i ja również przetrwaliśmy ten okres. Na dobre i na złe - to najpiękniejszy dowód miłości. Teraz przyszedł czas na tak dawno oczekiwaną radość :-D

Nareszcie, nareszcie nadszedł ten moment, moment w którym powracamy na nasze miejsce :!: Jakoś przeżyliśmy ten rok w "czyśćcu". Chwała wszystkim tym piłkarzom i kibicom, którzy dzielnie trwali w tej walce

- Mati
- Juventino
Panie Boże dziękuję !
Jestem nieazmiernie wdzięczny wszystkim działaczom którzy przyczynili się do sukcesu, trenorowi i piłkarzom, pracownikom klubu (bez których Juventus nie mógłby funkcjonować) oraz wszystkim wiernym kibicom.
Szczerze mówiąc oprócz radosci czuję ulgę.
To na pewno najważniejsze trzy punkty tego sezonu.
Bardzo się cieszę
Jestem nieazmiernie wdzięczny wszystkim działaczom którzy przyczynili się do sukcesu, trenorowi i piłkarzom, pracownikom klubu (bez których Juventus nie mógłby funkcjonować) oraz wszystkim wiernym kibicom.
Szczerze mówiąc oprócz radosci czuję ulgę.
To na pewno najważniejsze trzy punkty tego sezonu.
Bardzo się cieszę

- Buri
- Juventino
WKONCU wracamy do Serie A. Bez nas to nie ta sama liga była, mam nadzieję tylko że zarząd zatrzyma w klubie najlepszych i postara się o ściagniecie z 5 piłkarzy:P
http://sport.wp.pl/kat,2193,wid,8869958 ... caid=13c5e
Poraz kolejny żal mi tych matołow z WP.
Kto pisze te beznadziejne newsy. Co chwile jakieś pomyłki, tym razem Juve rozpoczynało sezon z -10 pkt <brawo>
http://sport.wp.pl/kat,2193,wid,8869958 ... caid=13c5e
Poraz kolejny żal mi tych matołow z WP.
Kto pisze te beznadziejne newsy. Co chwile jakieś pomyłki, tym razem Juve rozpoczynało sezon z -10 pkt <brawo>
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Tharp
Wiedziałem...nawet po tak fajnym meczu, wysokiej wygranej, i ogólnie kupie świętowania (szampan za szampanem...) znajdzie się taki koleś, który będzie marudził, że Bojinov nie gra... Ale na szczęście to już się kończy. Żegnamy się z Bułgarem po tym sezonie! Witamy Huntelaara i innych...no_to_kiszka pisze:Mecz porywający to nie był, a Arezzo swoje sytuacje miało tyle że oprócz sytuacji trzeba umieć je wykorzystać i dziś my w tym elemencie byliśmy lepsiForza Forza Juve
:-)) bramki znowu mułowato się ściągają ;/
dobrze by było gdybyśmy wygrali następny mecz a Bozinow dostał szanse gry w całym meczu ... dostaniemy puchar za wygranie Serie B :> ?
5:1! Wooo-hooo!
A jutro rozgnieciemy kibiców Warty

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Norma...Tharpenio pisze:Wiedziałem...nawet po tak fajnym meczu, wysokiej wygranej, i ogólnie kupie świętowania (szampan za szampanem...) znajdzie się taki koleś, który będzie marudził, że Bojinov nie gra... Ale na szczęście to już się kończy. Żegnamy się z Bułgarem po tym sezonie!
I racja - witamy nowych napastników [mam nadzieję]...
Ja już nie opłakuje Waleriego - bardziej zależy mi na Palladino.
- juveluck
- Juventino
Serie A, Serie A, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... pijany Poznań śpiewa Serie A !!! Pozdrowienia od bawiących się: Alexy, Madzi, Pawciosssa, Charlesa, Tasaka, Tomka, PrzemaJuve, juvelucka
Dajemy na chacie 
Zdjęcia będą jutro
inter, inter vaffan@#$%

Zdjęcia będą jutro

inter, inter vaffan@#$%

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- The_Sickness
- Juventino
A to ładny macie klimat w Poznaniu.. Ja tez dzisiaj dałem w czape z owej okazji. Jestem szczęśliwy, ze to juz koniec długiej i męczącej przeprawy przez serie b ,.. czekam z niecierpliwością na letnie okno transferowe i nowy sezon w Serie A.juveluck pisze:Serie A, Serie A, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... pijany Poznań śpiewa Serie A !!! Pozdrowienia od bawiących się: Alexy, Madzi, Pawciosssa, Charlesa, Tasaka, Tomka, PrzemaJuve, juveluckaDajemy na chacie
Zdjęcia będą jutro
inter, inter vaffan@#$%
Ostatnio zmieniony 21 maja 2007, 10:56 przez The_Sickness, łącznie zmieniany 1 raz.
- Swider10
- Juventino
Macie jakies linki do bramek? bo te zamieszczone na JP albo nie działaja albo sciagaja sie z zawrotna predkoscia 4-10 kb/s .....
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"