Serie B (39): Arezzo 1-5 JUVENTUS || Juventus w Serie A !!

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Fifarulez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2007, 19:48

Jest!!!Nareszcie Serie A!!! Cały rok na to czekałem!!! W końcu wracamy do ligi... chciałem tylko zauważyć, że jakieś parę lat temu, jak nie byliśmy pierwsi w tabeli, wszyscy chodzili z opuszczonymi głowami, a teraz cieszymy się z jakiegoś tam Serie B... Chciałem tylko zauważyć, że nie dostrzegaliśmy, ile mieliśmy grając w Lidze Mistrzów i Serie A. Teraz jak oglądam Champions League to właśnie to sobie uświadamiam i żal mi, że na te rozgrywki musimy poczekać jeszcze przynajmniej jeden sezon...No trudno,a le Serie A już mamy!!!! FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!

Dominik10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 maja 2007, 19:54

Po roku przerwy znow mamy Serie A :happy: :happy: :happy: . Co do meczu Juventus zagral swietnie i zasluzenie ma awas.
W nastepnym sezonie trzeba pokazac wszystkim kto rzadzi w Włoskiej pilce.

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 19 maja 2007, 20:08

Fifarulez pisze:Jest!!!Nareszcie Serie A!!! Cały rok na to czekałem!!! W końcu wracamy do ligi... chciałem tylko zauważyć, że jakieś parę lat temu, jak nie byliśmy pierwsi w tabeli, wszyscy chodzili z opuszczonymi głowami, a teraz cieszymy się z jakiegoś tam Serie B... Chciałem tylko zauważyć, że nie dostrzegaliśmy, ile mieliśmy grając w Lidze Mistrzów i Serie A. Teraz jak oglądam Champions League to właśnie to sobie uświadamiam i żal mi, że na te rozgrywki musimy poczekać jeszcze przynajmniej jeden sezon...No trudno,a le Serie A już mamy!!!! FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!
Dokładnie mam to samo! Tylko jeszcze z zawodnikami - teraz każdy jest dla mnie skarbem! ( prócz Giannichedy... )

a ogólnie GRANDE JUVE !!!

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2007, 20:15

Od razu chce się żyć! Juve w Serie A. Znowu. I już na zawsze !!

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2007, 20:22

piękny wynik przypięczętował nasz awans. teraz trzeba miec nadzieje na hity transferowa abyśmy mogli powalczyc o najwyzsze cele czyli europejskie puchary juz w nastepnym sezonie

aaa i z okazji awansu zmieniam swój podpis na bardzo aktualny :lol:

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Obrazek
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 maja 2007, 21:18

SERIE AAAAA :happy:
Nareszcie, nareszcie nadszedł ten moment, moment w którym powracamy na nasze miejsce :!: Jakoś przeżyliśmy ten rok w "czyśćcu". Chwała wszystkim tym piłkarzom i kibicom, którzy dzielnie trwali w tej walce :bravo: Jestem dumny, że tak wielu z nas i ja również przetrwaliśmy ten okres. Na dobre i na złe - to najpiękniejszy dowód miłości. Teraz przyszedł czas na tak dawno oczekiwaną radość :-D

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2007, 21:29

Panie Boże dziękuję !

Jestem nieazmiernie wdzięczny wszystkim działaczom którzy przyczynili się do sukcesu, trenorowi i piłkarzom, pracownikom klubu (bez których Juventus nie mógłby funkcjonować) oraz wszystkim wiernym kibicom.

Szczerze mówiąc oprócz radosci czuję ulgę.
To na pewno najważniejsze trzy punkty tego sezonu.

Bardzo się cieszę :)

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2007, 22:20

WKONCU wracamy do Serie A. Bez nas to nie ta sama liga była, mam nadzieję tylko że zarząd zatrzyma w klubie najlepszych i postara się o ściagniecie z 5 piłkarzy:P

http://sport.wp.pl/kat,2193,wid,8869958 ... caid=13c5e

Poraz kolejny żal mi tych matołow z WP.
Kto pisze te beznadziejne newsy. Co chwile jakieś pomyłki, tym razem Juve rozpoczynało sezon z -10 pkt <brawo>

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2007, 22:56

Koniec tułaczki Odysa... Penelopo nadchodzimy! :)
Nareszcie nasze męki zostały zakończone. Co prawda zostało jeszcze kilka meczów ale to tylko formalność. Już czuć zapach Serie A...

Obrazek
Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 maja 2007, 23:02

No to wygralismy i to w dodatku 5-1 aż takiego zwycięstwa się nie spodziewałem liczyłem na jakieś 1-0 czy 2-1(dla nas oczywiście)a tu aż 5-1.

Nom i stało się jesteśmy w Serie A i będziemy walczyć o scudetto.

Tharp

Nieprzeczytany post 19 maja 2007, 23:05

no_to_kiszka pisze:Mecz porywający to nie był, a Arezzo swoje sytuacje miało tyle że oprócz sytuacji trzeba umieć je wykorzystać i dziś my w tym elemencie byliśmy lepsi :D Forza Forza Juve :D :-)) bramki znowu mułowato się ściągają ;/ :P dobrze by było gdybyśmy wygrali następny mecz a Bozinow dostał szanse gry w całym meczu ... dostaniemy puchar za wygranie Serie B :> ?
Wiedziałem...nawet po tak fajnym meczu, wysokiej wygranej, i ogólnie kupie świętowania (szampan za szampanem...) znajdzie się taki koleś, który będzie marudził, że Bojinov nie gra... Ale na szczęście to już się kończy. Żegnamy się z Bułgarem po tym sezonie! Witamy Huntelaara i innych...
5:1! Wooo-hooo!
A jutro rozgnieciemy kibiców Warty :P

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 19 maja 2007, 23:18

Tharpenio pisze:Wiedziałem...nawet po tak fajnym meczu, wysokiej wygranej, i ogólnie kupie świętowania (szampan za szampanem...) znajdzie się taki koleś, który będzie marudził, że Bojinov nie gra... Ale na szczęście to już się kończy. Żegnamy się z Bułgarem po tym sezonie!
Norma...
I racja - witamy nowych napastników [mam nadzieję]...
Ja już nie opłakuje Waleriego - bardziej zależy mi na Palladino.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 01:17

Serie A, Serie A, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... pijany Poznań śpiewa Serie A !!! Pozdrowienia od bawiących się: Alexy, Madzi, Pawciosssa, Charlesa, Tasaka, Tomka, PrzemaJuve, juvelucka :P Dajemy na chacie :D
Zdjęcia będą jutro :P
inter, inter vaffan@#$%

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 02:58

juveluck pisze:Serie A, Serie A, <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>... pijany Poznań śpiewa Serie A !!! Pozdrowienia od bawiących się: Alexy, Madzi, Pawciosssa, Charlesa, Tasaka, Tomka, PrzemaJuve, juvelucka :P Dajemy na chacie :D
Zdjęcia będą jutro :P
inter, inter vaffan@#$%
A to ładny macie klimat w Poznaniu.. Ja tez dzisiaj dałem w czape z owej okazji. Jestem szczęśliwy, ze to juz koniec długiej i męczącej przeprawy przez serie b ,.. czekam z niecierpliwością na letnie okno transferowe i nowy sezon w Serie A.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2007, 10:56 przez The_Sickness, łącznie zmieniany 1 raz.

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2007, 08:49

Macie jakies linki do bramek? bo te zamieszczone na JP albo nie działaja albo sciagaja sie z zawrotna predkoscia 4-10 kb/s .....

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Zablokowany