Serie B (38): JUVENTUS 3-1 Bologna
- white_wolv
- Juventino
Zastanawiam sie czemu nik z Was nie zauwazyl ze sedzia powinien podyktowac karnego w pierwszej polowie po faulu na Zebinie - tam byl ewidentny kontakt.
- Tharp
Sędzia twierdził, że Zebina 'nurkował'. Ja nie wiem, niestety nie oglądałem meczu :oops: . Ma ktoś filmik z tym "nurkowaniem" Zebiny?white_wolv pisze:Zastanawiam sie czemu nik z Was nie zauwazyl ze sedzia powinien podyktowac karnego w pierwszej polowie po faulu na Zebinie - tam byl ewidentny kontakt.
- Michael900
- Juventino
Spoko, spoko, ale dla mnie wytykanie każdej wątpliwej sytuacji z meczu jest bez sensu. Sytuacje na korzyśc Juve też się zdarzają. To do niczego nie prowadzi.white_wolv pisze:Zastanawiam sie czemu nik z Was nie zauwazyl ze sedzia powinien podyktowac karnego w pierwszej polowie po faulu na Zebinie - tam byl ewidentny kontakt.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- white_wolv
- Juventino
Nie no jasne ze do niczego.Tylko dziwne ze 90% ludzi wypowiadających sie w temacie zauważyło ze karny podyktowany został z kapelusza (ja nazwałbym go kontrowersyjnym co najwyżej) a jakoś nikt nie zakwestionowal zoltej kartki dla Zebiny za sytuacje z pierwszej polowy chociaz byl to ewidentny blad arbitra.
To jakas nowa moda sie robi na pokornosc ?
To jakas nowa moda sie robi na pokornosc ?
Ostatnio zmieniony 13 maja 2007, 12:49 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michael900
- Juventino
Chodzi bardziej o obiektywizm, który bądź, co bądż kibicowi nie jest bliski.white_wolv pisze:To jakas nowa moda sie robi znowu ze predzej bedziemy przepraszac niz dopominac sie o swoje?
- white_wolv
- Juventino
No ale gdzie Ty widzisz brak obiektywizmu w stwierdzeniu ze Zebina byl faulowany ?? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiales ale chodzi mi wlasnie o to ze ten karny nam sie OBIEKTYWNIE nalezal a jakos nikt o tym glosno nie powie, ale zeby zgrywac mega pokornych Juventinich to co w drugim poscie "karny z kapelusza". Cos tu jest nie po kolei..przeciez to chyba jeszcze nie jest forum sympatkykow interu i Milanu ?Michael900 pisze:Chodzi bardziej o obiektywizm, który bądź, co bądż kibicowi nie jest bliski.white_wolv pisze:To jakas nowa moda sie robi znowu ze predzej bedziemy przepraszac niz dopominac sie o swoje?
- Kamex22
- Juventino
jak dla mnie ten karny dla Juve nie byl z kapelusza byl co najwyzej kontrowersyjny jakby taka sytuacja miala miejsce na srodku boiska pewnie faul zostalby podyktowany, ale czy taki faul zasluguje na karnego?? Dwie strony dwa rozne glosy bologna zawsze bedzie twierdzic ze zostala pokrzywdzona a Juve ze karny byl sluszny. co do zebiny ja widzialem w przerwie studio i tam ta sytuacja byla pokazywana na zwolnieniu wiele razy i wydaje mi sie ze jednak Zebina zostal tam nadepniety co jest ewidentym faulem i karnym ale co tam sie zdarzylo zostanie miedzy Zebina a tym obronca bologny
- Simi
- Qualità Juventino
Mam nadzieje ze ze te ostatnie kolejki jakie nam zostaly wygramy i zaczynamy Serie A
) juz sie mercato doczekac nie moge.
Zauwazyłem ze Treze poczuł zapach Serie A i gra lepiej teraz
Wynik mowi sam za siebie dobrze ze wygralismy,oby tak dalej

Zauwazyłem ze Treze poczuł zapach Serie A i gra lepiej teraz

Wynik mowi sam za siebie dobrze ze wygralismy,oby tak dalej
- Michael900
- Juventino
Porównaj ilość kontrowersyjnych sytuacji na korzyść Juve i kontrowersyjnych sytuacji na korzyśc Bologny. Mimo wsztstko Juve i tak by wygrałwhite_wolv pisze:No ale gdzie Ty widzisz brak obiektywizmu w stwierdzeniu ze Zebina byl faulowany ?? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiales ale chodzi mi wlasnie o to ze ten karny nam sie OBIEKTYWNIE nalezal a jakos nikt o tym glosno nie powie, ale zeby zgrywac mega pokornych Juventinich to co w drugim poscie "karny z kapelusza". Cos tu jest nie po kolei..przeciez to chyba jeszcze nie jest forum sympatkykow interu i Milanu ?Michael900 pisze:Chodzi bardziej o obiektywizm, który bądź, co bądż kibicowi nie jest bliski.white_wolv pisze:To jakas nowa moda sie robi znowu ze predzej bedziemy przepraszac niz dopominac sie o swoje?

- mesju
- Qualità Juventino
ProszęTharpenio pisze:Ma ktoś filmik z tym "nurkowaniem" Zebiny?

Faul na Marchionnim kontrowersyjny. Sędzia gwizdać nie musiał, ale wydaje mi się, że większość arbitrów podjęłaby podobną decyzję.
Jeśli chodzi o sytuację z Zebiną... tam decydowały centymetry. Dziwi fakt, że sam poszkodowany jakoś specjalnie nie protestował (co w jego przypadku jest nowością) i przyjął decyzję z pokorą.
Innym błędem sędziego jest akcja, gdzie zagwizdał spalonego Del Piero, który 2 metry przed sobą miał jeszcze dwóch obrońców.
Pomyłki zdarzają się najlepszym arbitrom, choć osobiście faulu, po którym był karny, pomyłką bym nie nazwał.
- Tharp
Żadnego nurkowania, podłożył bezczelnie nogę! Nic dziwnego, że Zebina nie protestował... zobaczył żółty kartonik, zdał sobie sprawę, że jak słowo powie, to czerwona będzie. Złośliwy sędzia. Karny się Juventusowi należał. Karny Juventus dostał. I w czym problem?
W ogóle, ten sędzia jakiś nie dzisiejszy był.mJaUcViEej pisze: Innym błędem sędziego jest akcja, gdzie zagwizdał spalonego Del Piero, który 2 metry przed sobą miał jeszcze dwóch obrońców.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2007, 14:50 przez Tharp, łącznie zmieniany 1 raz.
- white_wolv
- Juventino
Widze ze dalej nie rozumiesz sedna mojej wypowiedz. Juz jasniej tego wylozyc nie potrafie..Michael900 pisze:Porównaj ilość kontrowersyjnych sytuacji na korzyść Juve i kontrowersyjnych sytuacji na korzyśc Bologny. Mimo wsztstko Juve i tak by wygrał
- Michael900
- Juventino
Ehh... Wiem. Karny po faulu na Zebinie należał się nam. Mówie to OBIEKTYWNIE. Nie bawie się w "kibiców Milanu", albo "kibiców interu", którzy wytykają każdy najmniejszy, i najdrobniejszy błąd arbitra na korzyść Juve.white_wolv pisze:Widze ze dalej nie rozumiesz sedna mojej wypowiedz. Juz jasniej tego wylozyc nie potrafie..Michael900 pisze:Porównaj ilość kontrowersyjnych sytuacji na korzyść Juve i kontrowersyjnych sytuacji na korzyśc Bologny. Mimo wsztstko Juve i tak by wygrał
- wit_juve
- Juventino