Serie B (38): JUVENTUS 3-1 Bologna
- Tharp
Słodko. Mówiłem (na czacie ;-) ), że Treze jeszcze dzisiaj strzeli 
(swoją drogą na czacie niezła komedia była)
Dziwią decyzje Deschampsa (Birindelli?!?!), ale Sebastian się ponoć ostatecznie sprawdził. Fani Bojinova pewnie garściami rwali sobie włosy z głowy, ze wściekłości ;-)
Ale cóż. Ważne 3 punkty. Miejmy nadzieje, że Nedved i Camor szybko wrócą.

(swoją drogą na czacie niezła komedia była)
Dziwią decyzje Deschampsa (Birindelli?!?!), ale Sebastian się ponoć ostatecznie sprawdził. Fani Bojinova pewnie garściami rwali sobie włosy z głowy, ze wściekłości ;-)
Ale cóż. Ważne 3 punkty. Miejmy nadzieje, że Nedved i Camor szybko wrócą.
- pinturicchia
- Qualità Juventina
- Gooray
- Juventino
Dzięki Ci wielkie za tego linka.pinturicchia pisze:Buffon Mistrz
Mam pytanie: kogo zdjęcie miał na koszulce Balzaretti? I co oznaczał napis pod spodem: "Grande Chicci"?

- mesju
- Qualità Juventino
Pełen pakiet multimediów dostępny już jest w dziale Download.
Wszystkie linki w newsie o tym spotkaniu.
Wszystkie linki w newsie o tym spotkaniu.
- juveluck
- Juventino
9 maja miał miejsce wypadek autokaru z dzieciakami z miasteczka Stroppiano z prowincji Vercelli (jak by co to region Piemontu) i zginął w nim jeden dzieciak. To właśnie jego zdjęcie było na koszulce Balzarettiego, była to osoba bliska jego rodzinie.VariaTH pisze:
Mam pytanie: kogo zdjęcie miał na koszulce Balzaretti? I co oznaczał napis pod spodem: "Grande Chicci"?

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Ein
- Juventino
Kurde jak tak dalej pójdzie to samych Alexów w drużynie będziemy mielislk! pisze:Mi sie podobało szczególnie zagranie młodego Giovinco. Z niego bedzie kiedyś drugi Alex, no i gdyby nie Gigi to by był pewnie remisik 8)
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- mesju
- Qualità Juventino
Taką samą koszulkę miał także Marchionni.juveluck pisze:9 maja miał miejsce wypadek autokaru z dzieciakami z miasteczka Stroppiano z prowincji Vercelli (jak by co to region Piemontu) i zginął w nim jeden dzieciak. To właśnie jego zdjęcie było na koszulce Balzarettiego, była to osoba bliska jego rodzinie.VariaTH pisze:
- juveluck
- Juventino
Możliwe, nie zwróciłem uwagi. Jednak nie był to już nikt związany z rodziną Marchionniego.mJaUcViEej pisze:Taką samą koszulkę miał także Marchionni.juveluck pisze:9 maja miał miejsce wypadek autokaru z dzieciakami z miasteczka Stroppiano z prowincji Vercelli (jak by co to region Piemontu) i zginął w nim jeden dzieciak. To właśnie jego zdjęcie było na koszulce Balzarettiego, była to osoba bliska jego rodzinie.VariaTH pisze:

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Takie gadanie mnie naprawdę denerwuje. Alex to Alex, a każdy inny piłkarz ma po to imię i nazwisko, aby się nim posługiwac. Poza tym Alex i tak jest, był i będzie jedyną w swoim rodzaju legendą. Więc po co pisać takie głupoty?Z niego bedzie kiedyś drugi Alex
Co do meczu. Oczywiście bardzo przybliżył nas do Serie A, jak z resztą każde spotkanie w końcówce sezonu. Niewiele więcej jestem w stanie o nim powiedzieć, bo go nie oglądałem ani nie śledziłem. Z postów poprzedników da się wywnioskować, że kilkakrotnie wyratował nas Buffon. Jak dzialacze dadzą mu odejść, to są dla mnie skończonymi zerami.
- DamKam
- Juventino
Co do Alexa, to faktycznie w dwóch sytuacjach (praktycznie sam na sam) powinien strzelić gola... ale cieszmy się z kolejnego zwycięstwa
Brawa za ten mecz m.in dla Buffona i tego młodziutkiego Giovinco
A nie wie nikt z Was coś odnośnie protestu tifosich przed czy w czasie tego spotkania, co oznaczał transparent wywieszony przed stadionem (wiem tylko tyle, że pisało na nim coś o Secco i Bettedze)

A nie wie nikt z Was coś odnośnie protestu tifosich przed czy w czasie tego spotkania, co oznaczał transparent wywieszony przed stadionem (wiem tylko tyle, że pisało na nim coś o Secco i Bettedze)

- KINIEK
- Juventino
Bravo Juve! Kolejne trzy punkty które udało nam się zgarnąć pomimo absencji naszych dwóch bardzo ważnych ogniw, czyli Nedveda i Camora, wreszcie odblokował się Alex i już niedługo oficjalnie znajdziemy się w serieA. Jedynym negatywem tego meczu jest to że na wymioty zbiera się po przeczytaniu komentów pewnego usera
ale cóż nie można mieć wszystkiego.

- Tharp
Myślę, że to jest coś w związku z tym tematem, w którym było o byłym działaczu oskarżającym Juve. (M.i. Bettege i Secco)DamKam pisze:(...)
Co do meczu: Sporo zmarnowanych okazji Del Piero. Ale dwie bramki... jedna śliczna. Ech, już wiadomo kto zostanie piłkarzem maja... mimo zmarnowanych okazji :-P
- juveluck
- Juventino
Przeglądając zdjęcia dojrzałem, że Biri również miał taką koszulkę, wielce więc prawdopodobne, że wieksza grupa naszych piłkarzy była w nią przyodziana.mJaUcViEej pisze:Taką samą koszulkę miał także Marchionni.juveluck pisze:9 maja miał miejsce wypadek autokaru z dzieciakami z miasteczka Stroppiano z prowincji Vercelli (jak by co to region Piemontu) i zginął w nim jeden dzieciak. To właśnie jego zdjęcie było na koszulce Balzarettiego, była to osoba bliska jego rodzinie.VariaTH pisze:
Co do transparentu, przypuszczam, że chodzi o o ten po prawej ( dla ścisłości dodam, że polewej jest napisane Buffon, Deschamps nietykalni) to transparent zwrócony jest do Secco i Bettegi i nazywa ich dyletantami-amatorami (jakoś tak w każdym razie:P). Sprawa w tym przydatku tyczy sie krytyki kibiców z Curva Scirea ( Bravi Ragazzi i Drughi) polityki transferowej Juve, za która jest odpowiedzialny Secco. Pełna treść protestu tutaj. Co do osoby Bettego to on również po części zajmuje się transferami. Pojechał między innymi w tej sprawie z Blanciem do Barcelony na szczyt G-14. Dodatkowo ( zwłaszcza tyczy się to osoby Bettegi) obaj Panowie są "pozostałością" Triady. A jak widać jej rzekome występki cały czas powracają.

- MaHeR
- Juventino
Mi osobiscie podobala sie gra Juve szczegolnie w 2 polowie...mozna powiedziec ze nasza dominacja nie podlegala watpliwosci, wkurzal tylko brak skutecznosci
co do karnego to mocno kontrowersyjna sytuacja...a raczej to mily prezent od sedziego :o bo ja raczej bedac sedzia nie podyktowalbym w tej sytuacji karnego ;P
Gigi po raz kolejny pokazal ze jest najlepszym bramkarzem na swiecie... :-D
a co do sporow o to czy DD postapil dobrze wystawiajac Giovinco zamiast Bojinova to moim zdaniem szkoda ze Valeri kolejny mecz musial przesiedziec na lawie, ale za to z bardzo dobrej strony (asysta przy bramce Treze) pokazal sie mlody Giovinco :-D
3 pkt
dobry mecz
Serie A na wyciagniecie reki...po prostu nie ma na co narzekac, trzeba sie cieszyc :-D

co do karnego to mocno kontrowersyjna sytuacja...a raczej to mily prezent od sedziego :o bo ja raczej bedac sedzia nie podyktowalbym w tej sytuacji karnego ;P
Gigi po raz kolejny pokazal ze jest najlepszym bramkarzem na swiecie... :-D
a co do sporow o to czy DD postapil dobrze wystawiajac Giovinco zamiast Bojinova to moim zdaniem szkoda ze Valeri kolejny mecz musial przesiedziec na lawie, ale za to z bardzo dobrej strony (asysta przy bramce Treze) pokazal sie mlody Giovinco :-D
3 pkt
dobry mecz
Serie A na wyciagniecie reki...po prostu nie ma na co narzekac, trzeba sie cieszyc :-D
"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
A. Pirlo