czapka z daszkiem

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2007, 14:12

Jeżeli pojedziemy to przed wyjazdem wpłacisz mi pieniądze za czapkę na konto plus 6 zł ( za zwykłą przesyłkę w Polsce) bądź 8 zł ( za priorytetową) i nie ma problemu żebym kupił ci ta czapkę. Jeżeli oczywiście będzie, bo z JS różnie bywa, choć to akurat dość popularny model. Jak coś mamy jeszcze czas, żeby się zgadać.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2007, 15:31

a jest możliwość żebyś mi kupił jakąś małą pierdołe?

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2007, 15:51

Juveluck się zaproponował, za co jestem mu bardzo wdzięczny..

Jeżeli byłaby większa ilość chętnych to należałoby spytać juvelucka albo innego wyjazdowicza o przysługe i zrobić wstępną listę chętnych w tym temacie..
Nalezy jednak pamiętać, że z tego co mówił juveluck ten wyjazd nie jest pewne czy wypali..więc może się lepiej nie napalać? :roll:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2007, 15:54

nookie pisze:Juveluck się zaproponował, za co jestem mu bardzo wdzięczny..

Jeżeli byłaby większa ilość chętnych to należałoby spytać juvelucka albo innego wyjazdowicza o przysługe i zrobić wstępną listę chętnych w tym temacie..
Nalezy jednak pamiętać, że z tego co mówił juveluck ten wyjazd nie jest pewne czy wypali..więc może się lepiej nie napalać? :roll:
spoko. tak tylko zpaytalem. ja nie chce nic wielkiego cos malego za mala kase bo nie mam za wiele. wiec jak jest taka mozliwosc to dajcie znac :D

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2007, 19:31

darek13 pisze:

spoko. tak tylko zpaytalem. ja nie chce nic wielkiego cos malego za mala kase bo nie mam za wiele. wiec jak jest taka mozliwosc to dajcie znac :D
Nie widzę problemu, odezwij się tylko do mnie za jakiś czas jak już z wyjazdem będzie wiadomo coś więcej.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2007, 19:37

ok :wink: w takim razie dzieki. odezwe sie na gg

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2007, 20:12

Dzisiaj na allgero znalazlem cos takiego:

http://www.allegro.pl/item195949513_juv ... kiego.html

blackrider85

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2007, 22:32

dalo by rade zalapac sie jeszcze na taka czapeczke?? jesli oczywiscie wyjazd wypali to wplacilbym pieniazki na ta czapeczke :)

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2007, 11:55

LBaLin pisze:Dzisiaj na allgero znalazlem cos takiego:

http://www.allegro.pl/item195949513_juv ... kiego.html

O kurde :shock: 30 zł...strasznie mało...to czapka z JS ale niestety nie ten model który chciałem :wink: ale jesli komuś się podoba to bierzcie naprawdę warto :!: zwlaszcza ze cena jest nizsza niż w samym JS nie mówiąc już o kosztach przesyłki...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ODPOWIEDZ