czapka z daszkiem
- nookie
- Juventino
Mam nadzieję, ze temat zakładam w dobrym pokoju..podobnego zresztą nie znalazłem..
Mam problem i pytanie w jednym..szukałem czapki z daszkiem JUVE..mam już jedną tyle, że niebieską..kupiłem ją bez problemu na allegro..ale teraz ani na allegro ani w ISS takich czapek nie ma :? natomiast wszedłem na JUvestore i tam jest czapka taka http://www.juvestore.com/dettaglio.asp?id_prodotto=1044
za 10 euro :!: czy moze źle spojrzałem? Orientujecie się może ile by to wyniosło razem z dostawą? bo sama czapka kosztuje niecałem 40 zł... jak myślicie opłaci się to?zwłaszcza, że jest śliczna..
EDIT
a może ktoś z Lublina chce ze mna zamówić?może wyjdzie taniej wówczas 
Mam problem i pytanie w jednym..szukałem czapki z daszkiem JUVE..mam już jedną tyle, że niebieską..kupiłem ją bez problemu na allegro..ale teraz ani na allegro ani w ISS takich czapek nie ma :? natomiast wszedłem na JUvestore i tam jest czapka taka http://www.juvestore.com/dettaglio.asp?id_prodotto=1044
za 10 euro :!: czy moze źle spojrzałem? Orientujecie się może ile by to wyniosło razem z dostawą? bo sama czapka kosztuje niecałem 40 zł... jak myślicie opłaci się to?zwłaszcza, że jest śliczna..

EDIT
Czyli się opłacaLBaLin pisze:Za przesylke zaplacisz co najmniej drugie tyle.

Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2007, 13:07 przez nookie, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- LBaLin
- Juventino
Za przesylke zaplacisz co najmniej drugie tyle. Jak klikniesz na stronie Juvestore w shipping(spedizioni) - taka ikonka z ciezarowka - jest info ze dokladna cena zalezy od wielkosci i wagi przesylki.nookie pisze:Mam nadzieję, ze temat zakładam w dobrym pokoju..podobnego zresztą nie znalazłem..
- Conrad JUVE
- Juventino
a to to co niby jest nie czapka z daszkiem ??
http://www.allegro.pl/item186881670_cza ... azja_.html i cena bardzo przystepna

NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- nookie
- Juventino
O tym nawet nie wspominałem bo to nie zasługuje nawet na nazwe czapka.. :?Conrad JUVE pisze:a to to co niby jest nie czapka z daszkiem ??http://www.allegro.pl/item186881670_cza ... azja_.html i cena bardzo przystepna
![]()
Mnie taka interesowała, ale już przestała-Lucas- pisze:Nie wiem czy kogos to zainteresuje ale mogę Wam załatwić takie czapeczki jak widać poniżej. Kolory biały i czarny, przy zamowieniu 30 sztuk cena -54 zł.
Cena w ISS około stówki? Razz
Czy ktokolwiek ma konto na juvestore?bo ja sie zarejestrowałem juz 2 godziny temu a mail potrwierdzający jeszcze nie przyszedł :? orientujecie się czy to pospolity problem?;)
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2007, 15:23 przez nookie, łącznie zmieniany 3 razy.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
- JUVEfan_11
- Juventino
Mi znacznie bardziej się podoba ta z JuveStore.
- darek
- Juventino
to dziadostwo a nie czapka.Herb Juve wyglada tak slabo ze sam sobie lepiej wyszyjeConrad JUVE pisze:a to to co niby jest nie czapka z daszkiem ??http://www.allegro.pl/item186881670_cza ... azja_.html i cena bardzo przystepna
![]()
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
nookie, jesli podobają Cię się te, ktore pokazał -Lucas- to są na krakowskim w sklepie nike. Nie pamiętam ceny. Ta z juvstore jest fajna, ale już dawno każdy stweirdził, że przesyłka to marnowanie pieniędzy... :roll:

- nookie
- Juventino
Może i tak, ale ja już się uparłem i muszę ją miećTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:nookie, jesli podobają Cię się te, ktore pokazał -Lucas- to są na krakowskim w sklepie nike. Nie pamiętam ceny. Ta z juvstore jest fajna, ale już dawno każdy stweirdził, że przesyłka to marnowanie pieniędzy... :roll:
- nookie
- Juventino
wybaczcie, że piszę 2 posty pod rząd ale chciałem odświezyć temat..udało mi się zarejestrować (w końcu
) i okazało się, ze przesyłka kosztować będzie 43 euro
czyli całość ok 200 zł...czy może byłby ktoś zainteresowany, ażeby zamówić ze mną??wówczas koszt przesyłki się nie zmienia ale rozkłada np. na 5 osób.. przy 5 czapkach koszt całkowity wynosi 96 euro z czego 10 euro to czapka i nastepne, niecałe 10 euro to przesyłka..czy jest ktoś interested?:)

- juveluck
- Juventino
Nie wiem skąd ktoś wymyślił przesyłkę 10 euro
Jeżeli chcesz tą czapkę to proponuje trochę poczekać i przy okazji wyjazdu na mecz ze spezią ( o ile się oczywiście odbędzie) ktoś ci ja po prostu kupi, to najtańszy sposób.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Marcin_FCJ
- Juventino
Poproś kogoś co pojedzie na mecz ze Spezią, żeby Ci kupił w JuveStore.nookie pisze:Może i tak, ale ja już się uparłem i muszę ją miećTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:nookie, jesli podobają Cię się te, ktore pokazał -Lucas- to są na krakowskim w sklepie nike. Nie pamiętam ceny. Ta z juvstore jest fajna, ale już dawno każdy stweirdził, że przesyłka to marnowanie pieniędzy... :roll:nie moge sie tylko tam zarejestrować :?
- nookie
- Juventino
Mateo21 pisze:Nookie mówisz 20 euro ?? czy dobrze rozumiem ??
wg moich jakże zaawansowanych obliczeń

Ale pomysł juvelucka podoba mi się o wiele bardziej..
Więc kto byłby chętny wspomóc mnie pomocną dłonia??