KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2007, 20:11

:shock: Nie było mnie cały dzień, a tu już sprawy tak daleko zaszły :wink: No to panowie, jak najszybciej przelewamy pieniążki na konto :!: Do listy dopisałem jeszcze mojego kolegę, którego namówiłem na ten krawat 8)

Bierii

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2007, 22:04

Rózowy powinien być ten krawat. .......................

Andrew09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2007, 22:31

dobrze jest jak jest.. ze złota nicią czemu nie .. efekt powinien być doskonały...
do którego przewidujecie termin wpłat??

TOTUS TUUS VECCHIA SIGNORA...PER SEMPRE...
AMOR PATRIAE NOSTRA LEX
artoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2007, 22:50

Bierii pisze:Rózowy powinien być ten krawat. .......................
eee...
co?

Belialek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2007, 01:37

hmmm wiecie co, wszystko fajnie, tylko przy wiekszosci okazji używania krawatu widac jakies 15cm przy szyji (garnitur, ew. kamizelka zaslania) nie za nisko jest to logo? :) mysle ze nastepnym razem gdy ktos podejmie podobna inicjatywe, dobrze by bylo wziasc pod uwage wytlaczane loga na calosci (bezbarwne, widoczne pod pewnym katem padania swiatla - bedzie stonowane, a z drugiej strony bedzie wieksza mozliwosc eskponowania herbu), ewentualnie zmatowione + taki wlasnie motyw wiekszy jak w aktualnym projekcie ze zlota nicia na dole. wypas ;)

mrhahn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2007, 13:32

Belialek pisze:hmmm wiecie co, wszystko fajnie, tylko przy wiekszosci okazji używania krawatu widac jakies 15cm przy szyji (garnitur, ew. kamizelka zaslania) nie za nisko jest to logo? :)
Ale po czesci oficjalnej kazdej imprezy jest czas na chwile rozliznienia gdzie mozesz sciagnac marynarke, kamizelke... i wtedy świecisz ;)

Postaram się wpłacić jak najszybciej pieniądze.

Obrazek
Belialek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2007, 13:37

w chwili rozluznienia to sie sciaga krawat i pij... i bawi sie dalej :D

LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2007, 14:14

Termin wplat nie jest podany i nie bedzie. To od Was samych zalezy - szybciej wplacicie szybciej pojdzie projekt do realizacji.

Wszytskie informacje znajduja sie w 1 poscie. Zachecam wciaz do zglaszania sie i wplacania niezdecydowane osoby. Nie sadze zeby drugi raz sie udalo zebrac wystarczajaca liczbe chetnych...

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2007, 14:52

Czy bedzie wklejony do pierwszgo posta koncowy projekt? Czy po prostu jest on taki sam jak ten pierwotny, z ta mala zmiana ze element herbu, ktory na pierwszym projekcie byl szary teraz bedzie zolty?

LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2007, 15:03

Radek_88 pisze:Czy bedzie wklejony do pierwszgo posta koncowy projekt? Czy po prostu jest on taki sam jak ten pierwotny, z ta mala zmiana ze element herbu, ktory na pierwszym projekcie byl szary teraz bedzie zolty?
Koncowy bedzie sie roznil tylko wlasnie tym kolorkiem w wiadomym miejscu (niedopatrzenie grafika od strony producenta) takze nie bede wklejal.

Czekam na reszte wplat :)

artoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2007, 19:53

Już zapłaciłem. Przelew dojdzie chyba jutro.
Tymczasem, jak tylko przeczytałem wiadomość o wpłatach to byłem święcie przekonany, że wpłacę pieniądze na JuvePoland Club. Mam niewystarczająco wiele lat aby ubiegać się o dołączenie do tego szacownego grona. biorąc po uwagę ten przepis członkowski wykluczający mnie postanowiłem nie robić ukłonu w stronę JPC dopóki klub robi ograniczenie wiekowe. Więc kasa już wpłacona i z niecierpliwością czekam na krawaciki.
PS. Nie piszę tego, by kogoś zdenerwować, nie ma tu też żadnej ironij, bez urazy.
Jeśli Ktoś poczuł się choćby zdenerwowany to przepraszam.

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2007, 20:04

artoni pisze:Tymczasem, jak tylko przeczytałem wiadomość o wpłatach to byłem święcie przekonany, że wpłacę pieniądze na JuvePoland Club. Mam niewystarczająco wiele lat aby ubiegać się o dołączenie do tego szacownego grona. biorąc po uwagę ten przepis członkowski wykluczający mnie postanowiłem nie robić ukłonu w stronę JPC dopóki klub robi ograniczenie wiekowe.
Nie jestem pewien o co Ci chodzi, ale chyba właśnie udowodniłeś, że ograniczenie wiekowe to dobra rzecz.

Obrazek
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2007, 20:09

artoni pisze:Już zapłaciłem. Przelew dojdzie chyba jutro.
Tymczasem, jak tylko przeczytałem wiadomość o wpłatach to byłem święcie przekonany, że wpłacę pieniądze na JuvePoland Club. Mam niewystarczająco wiele lat aby ubiegać się o dołączenie do tego szacownego grona. biorąc po uwagę ten przepis członkowski wykluczający mnie postanowiłem nie robić ukłonu w stronę JPC dopóki klub robi ograniczenie wiekowe. Więc kasa już wpłacona i z niecierpliwością czekam na krawaciki.
PS. Nie piszę tego, by kogoś zdenerwować, nie ma tu też żadnej ironij, bez urazy.
Jeśli Ktoś poczuł się choćby zdenerwowany to przepraszam.
Przeciez wyraznie jest napisane, ze chodzi o serwer na JuvePoland a nie jakies wplaty na poczet JuvePoland Club

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2007, 20:43

poszło 75 zł :)

ups, ale ja chyba głupi jestem ;) bo mogłem dać wiecej niż 4 zł czyli 5, żeby mieć los ;)
no, ale trudno, chciałem zaokrąglić tylko.
a z losem czy bez-najważniejsze ze jakos wspomoge JP.

artoni pisze:
swiergot pisze:
artoni pisze:Nie jestem pewien o co Ci chodzi, ale chyba właśnie udowodniłeś, że ograniczenie wiekowe to dobra rzecz.
kończymy już beznadziejną kłutnie zanim jeszcze dobrze się zacznie. nikt nikogo nie zrozumial, ale ja przynajmniej porzeprosiłem za hamstwo...
(zinterpretujecie to jak chcecie)
lepiej już nic nie pisz...
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2007, 21:16 przez Tigmar, łącznie zmieniany 1 raz.

artoni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2007, 21:11

swiergot pisze:
artoni pisze:
Nie jestem pewien o co Ci chodzi, ale chyba właśnie udowodniłeś, że ograniczenie wiekowe to dobra rzecz.

kończymy już beznadziejną kłutnie zanim jeszcze dobrze się zacznie. nikt nikogo nie zrozumial, ale ja przynajmniej porzeprosiłem za hamstwo...
(zinterpretujecie to jak chcecie)

Zablokowany