KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- DamKam
- Juventino
:shock: Nie było mnie cały dzień, a tu już sprawy tak daleko zaszły
No to panowie, jak najszybciej przelewamy pieniążki na konto :!: Do listy dopisałem jeszcze mojego kolegę, którego namówiłem na ten krawat 8)
- Belialek
- Juventino
hmmm wiecie co, wszystko fajnie, tylko przy wiekszosci okazji używania krawatu widac jakies 15cm przy szyji (garnitur, ew. kamizelka zaslania) nie za nisko jest to logo?
mysle ze nastepnym razem gdy ktos podejmie podobna inicjatywe, dobrze by bylo wziasc pod uwage wytlaczane loga na calosci (bezbarwne, widoczne pod pewnym katem padania swiatla - bedzie stonowane, a z drugiej strony bedzie wieksza mozliwosc eskponowania herbu), ewentualnie zmatowione + taki wlasnie motyw wiekszy jak w aktualnym projekcie ze zlota nicia na dole. wypas 

- mrhahn
- Juventino
Ale po czesci oficjalnej kazdej imprezy jest czas na chwile rozliznienia gdzie mozesz sciagnac marynarke, kamizelke... i wtedy świeciszBelialek pisze:hmmm wiecie co, wszystko fajnie, tylko przy wiekszosci okazji używania krawatu widac jakies 15cm przy szyji (garnitur, ew. kamizelka zaslania) nie za nisko jest to logo?![]()

Postaram się wpłacić jak najszybciej pieniądze.

- LBaLin
- Juventino
Termin wplat nie jest podany i nie bedzie. To od Was samych zalezy - szybciej wplacicie szybciej pojdzie projekt do realizacji.
Wszytskie informacje znajduja sie w 1 poscie. Zachecam wciaz do zglaszania sie i wplacania niezdecydowane osoby. Nie sadze zeby drugi raz sie udalo zebrac wystarczajaca liczbe chetnych...
Wszytskie informacje znajduja sie w 1 poscie. Zachecam wciaz do zglaszania sie i wplacania niezdecydowane osoby. Nie sadze zeby drugi raz sie udalo zebrac wystarczajaca liczbe chetnych...
- Radek_88
- Qualità Juventino
Czy bedzie wklejony do pierwszgo posta koncowy projekt? Czy po prostu jest on taki sam jak ten pierwotny, z ta mala zmiana ze element herbu, ktory na pierwszym projekcie byl szary teraz bedzie zolty?
- LBaLin
- Juventino
Koncowy bedzie sie roznil tylko wlasnie tym kolorkiem w wiadomym miejscu (niedopatrzenie grafika od strony producenta) takze nie bede wklejal.Radek_88 pisze:Czy bedzie wklejony do pierwszgo posta koncowy projekt? Czy po prostu jest on taki sam jak ten pierwotny, z ta mala zmiana ze element herbu, ktory na pierwszym projekcie byl szary teraz bedzie zolty?
Czekam na reszte wplat

- artoni
- Juventino
Już zapłaciłem. Przelew dojdzie chyba jutro.
Tymczasem, jak tylko przeczytałem wiadomość o wpłatach to byłem święcie przekonany, że wpłacę pieniądze na JuvePoland Club. Mam niewystarczająco wiele lat aby ubiegać się o dołączenie do tego szacownego grona. biorąc po uwagę ten przepis członkowski wykluczający mnie postanowiłem nie robić ukłonu w stronę JPC dopóki klub robi ograniczenie wiekowe. Więc kasa już wpłacona i z niecierpliwością czekam na krawaciki.
PS. Nie piszę tego, by kogoś zdenerwować, nie ma tu też żadnej ironij, bez urazy.
Jeśli Ktoś poczuł się choćby zdenerwowany to przepraszam.
Tymczasem, jak tylko przeczytałem wiadomość o wpłatach to byłem święcie przekonany, że wpłacę pieniądze na JuvePoland Club. Mam niewystarczająco wiele lat aby ubiegać się o dołączenie do tego szacownego grona. biorąc po uwagę ten przepis członkowski wykluczający mnie postanowiłem nie robić ukłonu w stronę JPC dopóki klub robi ograniczenie wiekowe. Więc kasa już wpłacona i z niecierpliwością czekam na krawaciki.
PS. Nie piszę tego, by kogoś zdenerwować, nie ma tu też żadnej ironij, bez urazy.
- swiergot
- Juventino
Nie jestem pewien o co Ci chodzi, ale chyba właśnie udowodniłeś, że ograniczenie wiekowe to dobra rzecz.artoni pisze:Tymczasem, jak tylko przeczytałem wiadomość o wpłatach to byłem święcie przekonany, że wpłacę pieniądze na JuvePoland Club. Mam niewystarczająco wiele lat aby ubiegać się o dołączenie do tego szacownego grona. biorąc po uwagę ten przepis członkowski wykluczający mnie postanowiłem nie robić ukłonu w stronę JPC dopóki klub robi ograniczenie wiekowe.

- Martin
- Juventino
Przeciez wyraznie jest napisane, ze chodzi o serwer na JuvePoland a nie jakies wplaty na poczet JuvePoland Clubartoni pisze:Już zapłaciłem. Przelew dojdzie chyba jutro.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Tigmar
- Juventino
poszło 75 zł 
ups, ale ja chyba głupi jestem
bo mogłem dać wiecej niż 4 zł czyli 5, żeby mieć los 
no, ale trudno, chciałem zaokrąglić tylko.
a z losem czy bez-najważniejsze ze jakos wspomoge JP.

ups, ale ja chyba głupi jestem

no, ale trudno, chciałem zaokrąglić tylko.
a z losem czy bez-najważniejsze ze jakos wspomoge JP.
artoni pisze:lepiej już nic nie pisz...swiergot pisze:kończymy już beznadziejną kłutnie zanim jeszcze dobrze się zacznie. nikt nikogo nie zrozumial, ale ja przynajmniej porzeprosiłem za hamstwo...artoni pisze:Nie jestem pewien o co Ci chodzi, ale chyba właśnie udowodniłeś, że ograniczenie wiekowe to dobra rzecz.
(zinterpretujecie to jak chcecie)
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2007, 21:16 przez Tigmar, łącznie zmieniany 1 raz.
- artoni
- Juventino
swiergot pisze:artoni pisze:
Nie jestem pewien o co Ci chodzi, ale chyba właśnie udowodniłeś, że ograniczenie wiekowe to dobra rzecz.
kończymy już beznadziejną kłutnie zanim jeszcze dobrze się zacznie. nikt nikogo nie zrozumial, ale ja przynajmniej porzeprosiłem za hamstwo...
(zinterpretujecie to jak chcecie)