Puchar Świata w skokach narciarskich
- charles
- Juventino
i kolejna wygrana to juz chyba 4 z rzedu czy nawet piata jesli liczac MŚ piekna seria ktora mysle ze juz napewno da Adamowi kryształowa kule!!! nic tylko pogratulowac formy i osiaganych wspaniałych wyników!! reszta walczy jak kiedys o 2 miejsce :rotfl:
2post
teraz tylko trzeba wywalczyc mała kryształowa kule której nasz mistrz nie ma jeszcze w kolekcji!! ale to za tydzien w Planicy:D
2post
teraz tylko trzeba wywalczyc mała kryształowa kule której nasz mistrz nie ma jeszcze w kolekcji!! ale to za tydzien w Planicy:D
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Gooray
- Juventino
- DamKam
- Juventino
Adam to prawdziwy mistrz :!: Już nikt mu nie odbierze tej 4 Kryształowej Kuli :-D A kto by się spodziewał, że Małysz może jeszcze osiągnąć taki sukces
Brawo, brawo i jeszcze raz brawo dla naszego orła z Wisły 

- -Lucas-
- Juventino
Chyba nie tylko Ty przeżyłeś takie chwile. Tepesz tym samym po raz kolejny potwierdził, że jest beznadziejny i trzeba go zmienić kimś bardziej odpowiedzialnym. Przecież skakał lider pucharu świata a takiego zawodnika należy puścić w miarę dobrych warunkach. Kiedy Małysz skakał bardzo mocno kręciło na progu a na dole była pusta! Należało poczekać a on go od razu puścił ehhhh :doh:
- Gość
Przez chwile myślałem ,że Adam walnie jak Mazoch na Wielkiej Krokwi :płaczę: wyszedł z opresji chyba tylko dzięki Bogu i swoim umiejętnościom. Albo mi sie wydaje , albo ten Tepes to ma jakiś problem do Małysza , nie pierwszy raz takie coś odwala , mógł zaczekac chwilę aż warunki się choć trochę poprawia :evil: Na Letalnicy w Planicy Adaś odrobi z nawiązka to co dziś stracił . "Nic sie nie stało , Adasiu , nic sie nie stało..." 

- CzarnyZkultury
- Juventino
Małysz jest fenomenalny. wszyscy sobie skacza dlaeko, a on ich sobie ot tak przesakuje i jeszcze te wybuchy radosci Szaranowicza. on to potrafi
Forza Małysz ! PŚ jest nasz

Forza Małysz ! PŚ jest nasz

- charles
- Juventino
Brawo poraz kolejny nasz Mistrz zwyciezył i zainkasował 100pkt co pozwoliło na wyprzedzenie Jacobsena!! teraz bedzie z górki mysle ze jest szansa nawet jutro na zdobycie Kryształowej kuli!! zreszta jak nie jutro to w niedziele spokojnie Adam to zrobi!! 221.5 metra przeskoczył wszystkich 

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- M.
- Juventino
Planica wreszcie została zdobyta! I to w najważniejszym momencie! Przyznam się, że bałem się tego konkursu. Kilka czynników przemawiało przeciwko Małyszowi: skok w tragicznych warunkach w Oslo mógł pozostawić jakiś uraz w psychice, Adam nigdy nie byłe mistrzem na mamutach, w Planicy nigdy nie wygrał, nawet w najwyższej formie, a Jacobsen zdawałoby się wracał do wielkiej formy (225,5 metra na dzisiejszym treningu!). W dodatku Małysz oddał tylko jeden skok na Letalnicy przed zawodami. Ale jak widać było to świetne posunięcie, Adam nie tracił niepotrzebnie sił, których potem mogło zabraknąć. W pierwszej próbie skacząc przy równych warunkach z Jacobsenem Polak wygrał aż o 11,5 metra! Nokaut! Prowadzenie Małysz przy dwunastym miejscu Norwega było idealnym scenariuszem. Jednak w drugiej serii Norweg poprawił się oddał bardzo dobry skok, przesunął się na 6 pozycję. Ale na Polaka było to za mało, który w iście mistrzowskim stylu, bijąc wszystkich o 8,5 metra wygrał kolejne zawody z ogromną przewagą. Brawo Adam!
Mimo dzisiejszego zwycięstwa hamowałbym huraoptymizm. Do końca pozostały jeszcze 4 skoki, różnica nie jest duża i jeden niekorzystny podmuch wiatru może wiele zmienić. Przy stałych warunkach nie powinno dojść do niespodzianki. A do pobicia rekordu Nykänena pozostało już tylko 11 zwycięstw. Wierzę, że Małysz go zdeklasuje i zasłuży sobie na miano skoczka wszechczasów.
Mimo dzisiejszego zwycięstwa hamowałbym huraoptymizm. Do końca pozostały jeszcze 4 skoki, różnica nie jest duża i jeden niekorzystny podmuch wiatru może wiele zmienić. Przy stałych warunkach nie powinno dojść do niespodzianki. A do pobicia rekordu Nykänena pozostało już tylko 11 zwycięstw. Wierzę, że Małysz go zdeklasuje i zasłuży sobie na miano skoczka wszechczasów.
:roll:
- Kamex22
- Juventino
dzis Adas pokazal co to znaczy yc w formie jedyne co mnie zloscilo ale rowniez smieszylo to ten sedzia z norwegii tak rozpacziwie chcial pomoc swojemu rodakowi ze przy pierwszym skoku Adama dal mu tylko 16,5pkt po drugiej nie patrzylem juz na to bo nawet przy 1 pkt Malysz by wygral
jutro rano trza wstac i poogladac loty Adasia
LEĆ ADAŚ LEĆ :!: :!:

LEĆ ADAŚ LEĆ :!: :!:
- Nick
- Juventino
@kamex22 : pierwszy raz widze podpis... teraz jeszcze bardziej kocham Lippiego
a co do adasia no to brak mi słów specjalnie spóźniłem sie do laski tylko po to by móc opbejrzec jak przeskakuje wszystkich dwukrotnie...
cos mi sie zdaje że dopiero niedziela nam rozstrzygnie i beda nerwy jakich nierzadko dostarcza nam Adaś...
Adaś just jump,, no you can'tjump you just fly...
pozdr 8)

a co do adasia no to brak mi słów specjalnie spóźniłem sie do laski tylko po to by móc opbejrzec jak przeskakuje wszystkich dwukrotnie...
cos mi sie zdaje że dopiero niedziela nam rozstrzygnie i beda nerwy jakich nierzadko dostarcza nam Adaś...
Adaś just jump,, no you can'tjump you just fly...

pozdr 8)
Forza la Juve !
- IGI
- Juventino
Malysz juz zasluzyl sobie na takie miano. Pozostaje tylko to udokumentowacDiego pisze:Wierzę, że Małysz go zdeklasuje i zasłuży sobie na miano skoczka wszechczasów.

A i jeszcze cos, jezeli w pilce jest ciezko porownywac chociazby Platniniego do Zidane'a, to porownac Nykänena z Malyszem jest jeszcze trudniej (taka osobista refleksja, bezargumentowa bo wydaje mi sie to po prostu oczywiste, zbyt duzy postep w skokach <- niech juz bedzie ten 1 arg ;]).