Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2007, 18:01

preclix pisze:
juveluck pisze:
preclix pisze:Szkoda, że temat padł bo był ciekawy... :(

Zauważyłem ostatnio, że na mecze wyjazdowe Juventusu wybierają się tylko kibice z Curva Nord. Czy mógłby to ktoś potwierdzić ? I jeżeli to prawda, to dlaczego DRUGHI nie jeżdżą ?

Miło by było jakby również zostały udzielone odpowiedzi na pytania z posta wyżej. Pozdrawiam !
Który to niby mecz masz na myśli?

A temat padł bo nikt nie komentował wrzucanych przeze mnie i white_wolv-a zdjęć, po co więc?

No na tych fotkach co sa wrzucane z meczy wyjadowych sa tylko flagi grup ultras zasaidajacych na Curva Nord : Nucleo, Viking...
Te fotki pokazuja tylko czesc sektora...

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 06 marca 2007, 18:18

Didier16 pisze:Ja mam pytanie jak wyglada "skrojenie" takiej flagi? Jakims podstepep czy jakies zamieszki, burdy itd?
Generalnie to wszystko co wymieniłeś jest stosowane :P

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2007, 18:22

Co do tej flagi Drughi, to jest to zwykla szmatka, ktora mozna kupic u nich w sklepie. Pewnie wyrwali komus podczas ostatniego meczu u nich.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 06 marca 2007, 19:38

Fajny artykuł na temat wrogów naszych kibiców znajduje się na SoloJuve.

LINK

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2007, 21:41

UlTrAs pisze:Fajny artykuł na temat wrogów naszych kibiców znajduje się na SoloJuve.

LINK
Całkowity przedruk z www.bianconeri.tripod.com Danilo Paparazzo plus troche od siebie, część tego dałem sam wcześniej w tym temacie. No ale jak ktoś nie zna angielskiego to warto to przeczytać :P
Didier16 pisze:Ja mam pytanie jak wyglada "skrojenie" takiej flagi? Jakims podstepep czy jakies zamieszki, burdy itd?
Trzeba udają drogówkę zatrzymać samochód z milanistami na autostradzie i rzucić się na nich tak jak to zrobili nasi przy okazji flagi fossa dei leoni

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2007, 23:05

To moze ktos opowiedzieć o sytuacji w samym Turynie ?

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2007, 23:15

juveluck pisze:
UlTrAs pisze:Fajny artykuł na temat wrogów naszych kibiców znajduje się na SoloJuve.

LINK
Całkowity przedruk z www.bianconeri.tripod.com Danilo Paparazzo plus troche od siebie, część tego dałem sam wcześniej w tym temacie. No ale jak ktoś nie zna angielskiego to warto to przeczytać :P
juveluck, tam na dole jest to napisane:
Tekst został napisany na podstawie artykułu oraz za zgodą Danilo Paparazzo
Sporo informacji na bianconeri.tripod nie znajdziesz, zrobiłem "uaktualnienie".
Z tego co teraz przejrzałem, większość rzeczy, które Ty dawałeś o naszych wrogach wymienionych w tym artykule również pochodzi od Danillo :wink:
juveluck pisze:
Trzeba udają drogówkę zatrzymać samochód z milanistami na autostradzie i rzucić się na nich tak jak to zrobili nasi przy okazji flagi fossa dei leoni
Boga w to nie mieszaj :P

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2007, 23:47

kedzier pisze:
juveluck pisze:

LINK
juveluck, tam na dole jest to napisane:
Tekst został napisany na podstawie artykułu oraz za zgodą Danilo Paparazzo
Sporo informacji na bianconeri.tripod nie znajdziesz, zrobiłem "uaktualnienie".
Z tego co teraz przejrzałem, większość rzeczy, które Ty dawałeś o naszych wrogach wymienionych w tym artykule również pochodzi od Danillo :wink:
juveluck pisze:
Boga w to nie mieszaj :P
Wiem, że na dole jest napisane skąd został wzięty tekst.

A z tym bogiem to chyba coś ci sie pokręciło i to poważnie, albo też ja nie wiem o co chodzi. Bóg po włosku jest dio, ale ok...
preclix pisze:To moze ktos opowiedzieć o sytuacji w samym Turynie ?
Nie zadawaj głupich pytań, tylko poczytaj temat.

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2007, 23:51

juveluck pisze:Trzeba udają drogówkę zatrzymać samochód z milanistami na autostradzie i rzucić się na nich tak jak to zrobili nasi przy okazji flagi fossa dei leoni
:lol: Moze podrecznik napisz :D.
A z tym bogiem to chyba coś ci sie pokręciło i to poważnie, albo też ja nie wiem o co chodzi. Bóg po włosku jest dio, ale ok...
Włoski to nie jedyny istniejacy jezyk swiata :D.
To po co pisales o tym, ze wzieli to z tej stronki? 8)
Ostatnio zmieniony 06 marca 2007, 23:52 przez Dionizos, łącznie zmieniany 1 raz.

kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2007, 23:51

myślałem, że jak to po łacinie tak jest, to po włosku też :P mój błąd :wink:

ps. mam nadzieję, że chociaż z tą łaciną mam rację

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 00:05

Dionizos pisze:
juveluck pisze:Trzeba udają drogówkę zatrzymać samochód z milanistami na autostradzie i rzucić się na nich tak jak to zrobili nasi przy okazji flagi fossa dei leoni
Czasami nie wiem o co ci chodzi... Może nie wiesz ale tak właśnie wyglądało skrojenie flagi fossa.

Dionizos pisze:
To po co pisales o tym, ze wzieli to z tej stronki? 8)
A dlaczego nie? Może inni nie zauważyli 8)
kedzier pisze:
myślałem, że jak to po łacinie tak jest, to po włosku też :P mój błąd :wink:

ps. mam nadzieję, że chociaż z tą łaciną mam rację
Masz dobrą nadzieje :P Ale łacińskiej nazwy przy włoskiej nazwie to się raczej nie spodziewałem.

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 00:12

juveluck pisze:
Dionizos pisze:
Czasami nie wiem o co ci chodzi... Może nie wiesz ale tak właśnie wyglądało skrojenie flagi fossa.
Mam dziwne wrazenie, ze siadajac do komputera zostawiasz gdzies poczucie humoru... 8) . Chodzilo mi o to w jakis sposob przekazales mu ta informacje, jakbys czytal z podrecznika, a ta akcja miala byc niby podrecznikowa.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 00:19

Dionizos pisze:
juveluck pisze:
Dionizos pisze:
Mam dziwne wrazenie, ze siadajac do komputera zostawiasz gdzies poczucie humoru... 8) . Chodzilo mi o to w jakis sposob przekazales mu ta informacje, jakbys czytal z podrecznika, a ta akcja miala byc niby podrecznikowa.
Poczucie humoru mówisz, nie wiem. Tak czy inaczej najzwyczajniej nie zrozumiałem o co ci chodziło za pierwszym razem, może twoje żarty są słabe :wink:

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 14:34

juveluck pisze:
Dionizos pisze:
juveluck pisze:
Poczucie humoru mówisz, nie wiem. Tak czy inaczej najzwyczajniej nie zrozumiałem o co ci chodziło za pierwszym razem, może twoje żarty są słabe :wink:
Czy moj zart byl slaby, to nie wiem. Nie ja to powinienem oceniac. Wiem tylko, ze ty mimo, ze nie chciales to udalo ci sie byc smiesznym :lol: .

preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2007, 15:57

Czytałem ten temat, ale nie moge nigdzie znaleźć gdzie by coś pisało o sytuacji w Turynie... Proszę o nie pisanie głupich odpowiedzi na moje pytanie tylko o napisanie na której stronie to jest bo możliwe, że przeoczyłem. Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ